Maja85

Medlem
 • Content count

  214
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Maja85 last won the day on August 9 2013

Maja85 had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About Maja85

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday 10/10/1985

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Ribe
 1. Om vi husker det hele Her er hvad jeg har skrevet ned: Billeder: Hvem tager billeder? Herresko malet sølvfarvet - Med Husfred Damesko malet sølvfarvet - Med brændende kærlighed Æresport Skelet Sæt evt. hønsenet på skelettet, så kræver det ikke så meget gran Hjerte - Skal være blå med sølv skrift Gran Tyl Blomster Evt. dæk hoveddøren til med sølvpapir Morgensang: Musikker Sange der skal synges: evt. "I Østen stiger solen op" og "Det er så yndigt at følges ad" Invitere gæster Lave sang hæfte Morgen Mad: Rundstykker Morgenbrød Ost Pålæg Smør Kaffe Juice Bitter Er der noget vi mangler, og er der nogle som har nogle gode ideer ??
 2. Hej alle. Da vores forældre har sølvbryllup her d. 14 April, og vi er lidt i vildrede over traditionerne. Er der nogle steder hvor man rigtig kan sætte sig ind i det, og har i evt. nogle fantastiske råd til os ?? :-) Herinde henviser bryllupsklar, til et sted hvor man kan læse om de givne år, men der står bare ingen ting ?? På forhånd tak. Bedste hilsner Maja
 3. Okay, det prøver jeg.. tak
 4. Det kan jeg godt, men så kommer billedet bare i så stor format, at jeg kun kan vedhæfte et.. Ja ´det virker for andre, og det har også virket for mig, ved desværre ikke hvad der går galt.. Men den reagerer bare ikke på noget, når jeg først har fået åbnet den rubrik.
 5. Kan ikke kommentere, på det sidste indlæg af mit, som du besvarede.. nej det er mit eget billede jeg gerne vil sætte ind.. Det er lidt træls, da jeg rigtig gerne vil prøve og sælge min kjole.. Men jeg går ind på Tinypic.com for at minimere mine billeder, så jeg kan have flere slags. Også her øverst hvor du kan skifte skrifttype, størrelse, indsætte smiley, (Den øverste række) Men nummer 2 række, er der hvor du kan indsætte billede.. Når jeg åbner den, kan jeg godt sætte et link ind, men ikke gemme eller gå ud af det, medmindre jeg lukker helt ned for bryllupsklar :-(
 6. Hej. Jeg har altid kunne sætte billeder ind ved hjælp af de her URL koder. Men nu kan jeg pludselig ikke mere.. Når jeg trykker på den knap øverst der hedder Indsæt billede, så sker der bare intet derinde :-( Nu vil jeg rigtig gerne sætte min kjole til salt, men træls der ikke kan komme billede på :-(
 7. Synes virkelig den er svær.. For synes også det er lidt dumt at skrive: Jesper - Gommens ven Maria - Gift med Jesper Hun er jo også ven med os, og Jesper er jo med os begge.. Men hvis man skal holde sig til det enkelte, så kan jeg ikke lige se hvad jeg skal.. Så håber der er nogle kreative personer derude, som lige kan give det skub i den rigtige retning..
 8. HJÆLP.... Er ved at lave menuhæfte.. Og kan simpelthen ikke finde ud af hvordan jeg skal beskrive hvem er hvem delen ?? Nogen siger jo sig selv. Gommens mor Brudens mor Brudens søster osv. Men hvad så med, Eks. Jesper Maria Jesper er gommens ven Maria og Jesper er gift Men er nu fælles venner Hvordan ville i skrive det? Holder i jer til hvor de oprindeligt kender os fra, eller ??
 9. HJÆLP.... Er ved at lave menuhæfte.. Og kan simpelthen ikke finde ud af hvordan jeg skal beskrive hvem er hvem delen ?? Nogen siger jo sig selv. Gommens mor Brudens mor Brudens søster osv. Men hvad så med, Eks. Jesper Maria Jesper er gommens ven Maria og Jesper er gift Men er nu fælles venner Hvordan ville i skrive det? Holder i jer til hvor de oprindeligt kender os fra, eller ??
 10. Hej.. Jeg overvejer om jeg selv skal lave Hair pieces, men mangler lidt inspiration til hvordan jeg skal skal gøre det... Så VIS jeres
 11. Åhh nu kom den.... Tak for "hjælpen" Haha
 12. Hej. Hvordan kan det være at forum, ikke bliver opdateret efter hvornår det nyeste oplæg er skrevet.. Det bliver sorteret efter en meget mystisk måde idag... Med venlig hilsen Maja (Den meget forvirrende)
 13. Hej Lajla... Har mailet dig en gang mere.. Håber du har mulighed for at hjælpe HM... Så skal jeg nok lade være med at sende flere mails :-)
 14. Ihh tusind tak :-)
 15. Ihh en smuk gæstebog.. Må jeg ikke også "få" en kopi af dine sider?? m.nielsen85@hotmail.com