Stroja

Medlem
 • Content count

  233
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Stroja

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  02.07.2011
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

1,925 profile views
 1. AJ, hvor er det dog en SKØN beretning og nogle helt fantastiske billeder!!! I ser så tætte og lykkelige ud - præcis som er brudepar skal se ud på dagen, men den følelse som kan være svær at fange på billeder Elsker de billeder hvor i er alene og tror at ingen ser jer. STORT tillykke med den fantastiske dag og al held og lykke fremover - må solen skinne på jer hver dag.
 2. Jeg kontakede Syposen i Allerød (som samarbejder med bl.a. Bride Fashion), de virkede som om de havde meget tid og så var de MEGET billigere end Frederiksberg Skrædderi. Held og lykke med det.
 3. Meget smukke og elegante bordkort og velkomsthæfter du har fået lavet.
 4. WOW nogle fede billeder. Virkelig smukke
 5. NEJ, hvor er det flabet at komme med sådan en kommentar - og da særligt hvis man gerne vil sælge en kjole til flere tusind kroner... Godt du kunne slutte dagen af med så fantastisk en oplevelse som du fik i Lilly. Kjolen er bare SUPER smuk, dejlig enkel og klæder dig virkelig godt :fløjt: (den pifter)
 6. Hvor var I altså smukke! Og dejlige billeder fra fotografen, GLÆDER mig til at se flere - det lyder til at de er blevet helt fantastiske
 7. Min mor bandt min sidste lørdag, den så sådan ud: Uhh, det var et stort billede. Ud over de blomster min mor og mand havde købt, var der blomster fra min farfars have, fra en blomst jeg fik på min fødselsdag af min morfar for mange år siden (han døde samme dag, så den blomst har en særlig betydning), samt blomster fra mine svigerforældres have. Personlige elsker jeg tanken om alle de minder der var i buketter.
 8. Aj hvor er det nogle fantastiske billeder, Mette, og skøn skøn beretning. Vil have mere
 9. Ja, hvor fik du altså bare lavet mange super fede ting. Som Meggers også skriver, så bliver man imponeret gang på gang selvom man har fulgt dig gennem alle del-processerne. Super meget herfra også!
 10. Ihh Mette, hvor ser I bare søde, lykkelige og meget forelskede ud. Dejlige, dejlige billeder! Hvor er det skønt at høre at dagen i den grad levede op til forventningerne Stort tillykke endnu en gang og hvor har det været spændende at følge med i din planlægning og beretning. Må al held og lykke følge jer i ægteskabet
 11. Her er lidt af den inspiration vi sad med, da vi skulle til at lave invitationer (den nederst i højre hjørne er vores endelige). Håber det kan bruges Vi bestilte mønstret Christina Re papir hjem fra New Zealand (var det vist) det endte med at koste ca. det samme som hvis vi havde købt det her i Danmark, men vi kunne bedre lide mønstret på det hun laver.
 12. Ihh, stort tillykke med bryllupsdagen og hvor ser I bare helt fantastiske ud Dejligt at høre at I havde en helt fantastisk dag.
 13. Her er mit hår før, under og efter (På billede 2 er hun stadig ikke færdig - derfor ser det stadig lidt skævt ud)
 14. Det var det værste regnvejr der nogle sinde er målt i KBH stod der i en eller anden avis jeg så. Vi havde flere gæster som var 1½-2 timer om at komme fra Charlottenlund til Hvidovre og omegn pga. lukkede veje. Om DJ'en virkelig ikke KUNNE komme frem, eller om han hellere ville putte under et tæppe på sofaen ved jeg naturligvis ikke med sikkerhed. Men jeg tror på det, når han ringer og fortæller at han er strandet i en vandfuldt viadukt. Summa summarum var også at han ikke dukkede op og at Fortet var utrolig behjælpsomme med musikken selvom de havde en masse andre udfordringer med knæhøjt vand i kælderen og store mængder vand i det andet lokale, hvor der stadig var almindelig servering.
 15. Hvor er jeg glad for at høre, at I havde en god dag i lørdags. Jeg tænkte nemlig så meget på jer i regnvejret Jeg skal selv holde bryllup på fortet i august, og fandt jeres hjemmeside. Så da det var allerværst i lørdags sendte jeg tanker til parret bag hjemmesiden.. Men hvor ser det lækkert ud, og hvor lyder det godt Har du flere billeder et sted? Tak for tankerne Jeg har masser af billeder, er der noget særligt du tænker på/vil se?