Stroja

Medlem
 • Content count

  233
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Stroja

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  02.07.2011
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

1,601 profile views
 1. AJ, hvor er det dog en SKØN beretning og nogle helt fantastiske billeder!!! I ser så tætte og lykkelige ud - præcis som er brudepar skal se ud på dagen, men den følelse som kan være svær at fange på billeder Elsker de billeder hvor i er alene og tror at ingen ser jer. STORT tillykke med den fantastiske dag og al held og lykke fremover - må solen skinne på jer hver dag.
 2. Jeg kontakede Syposen i Allerød (som samarbejder med bl.a. Bride Fashion), de virkede som om de havde meget tid og så var de MEGET billigere end Frederiksberg Skrædderi. Held og lykke med det.
 3. Min mor bandt min sidste lørdag, den så sådan ud: Uhh, det var et stort billede. Ud over de blomster min mor og mand havde købt, var der blomster fra min farfars have, fra en blomst jeg fik på min fødselsdag af min morfar for mange år siden (han døde samme dag, så den blomst har en særlig betydning), samt blomster fra mine svigerforældres have. Personlige elsker jeg tanken om alle de minder der var i buketter.
 4. Aj hvor er det nogle fantastiske billeder, Mette, og skøn skøn beretning. Vil have mere
 5. Ja, hvor fik du altså bare lavet mange super fede ting. Som Meggers også skriver, så bliver man imponeret gang på gang selvom man har fulgt dig gennem alle del-processerne. Super meget herfra også!
 6. Ihh Mette, hvor ser I bare søde, lykkelige og meget forelskede ud. Dejlige, dejlige billeder! Hvor er det skønt at høre at dagen i den grad levede op til forventningerne Stort tillykke endnu en gang og hvor har det været spændende at følge med i din planlægning og beretning. Må al held og lykke følge jer i ægteskabet
 7. Her er mit hår før, under og efter (På billede 2 er hun stadig ikke færdig - derfor ser det stadig lidt skævt ud)
 8. Det var det værste regnvejr der nogle sinde er målt i KBH stod der i en eller anden avis jeg så. Vi havde flere gæster som var 1½-2 timer om at komme fra Charlottenlund til Hvidovre og omegn pga. lukkede veje. Om DJ'en virkelig ikke KUNNE komme frem, eller om han hellere ville putte under et tæppe på sofaen ved jeg naturligvis ikke med sikkerhed. Men jeg tror på det, når han ringer og fortæller at han er strandet i en vandfuldt viadukt. Summa summarum var også at han ikke dukkede op og at Fortet var utrolig behjælpsomme med musikken selvom de havde en masse andre udfordringer med knæhøjt vand i kælderen og store mængder vand i det andet lokale, hvor der stadig var almindelig servering.
 9. Hvor er jeg glad for at høre, at I havde en god dag i lørdags. Jeg tænkte nemlig så meget på jer i regnvejret Jeg skal selv holde bryllup på fortet i august, og fandt jeres hjemmeside. Så da det var allerværst i lørdags sendte jeg tanker til parret bag hjemmesiden.. Men hvor ser det lækkert ud, og hvor lyder det godt Har du flere billeder et sted? Tak for tankerne Jeg har masser af billeder, er der noget særligt du tænker på/vil se?
 10. Det kan du også roligt gøre Og stort tillykke med det. Vi var 58.
 11. 1000 tak for jeres meninger - jeg er også klart på nr. 1, men det er meget rart at få andres syn på sagen Det var meningen at lave et til gæsterne (som er det samme til alle), og et til præsten, stylisten, restauranten og konditoren som var personlige til dem
 12. Vi har netop holdt vores bryllup derude i lørdags og kan kun give dem vores ALLERBEDSTE anbefalinger! SERVICEN: Jep de er sløve på mailen, men ellers super servicemindede! Vi har haft rigtig mange ønsker til alt muligt og alt har kunnet lade sig gøre (noget af det har vi dog folk til at ordne det, så det ikke skulle gå ud over personalet). Vores borde (Vi havde fået nummeret på hende som laver deres blomster og aftalt hvordan vi gerne ville have det): MADEN: Smager helt fantastisk og er super delikat anrettet Forret 1 - Gazpacho, suppen blev hældt over denne anretning. Forret 2 - Kammusling, billedet er desværre blevet ret lyst. Hovedret - Oksebavette Dessert - Koldskålis med jordbær, marchmellows og kys fra kokken DESUDEN: Kom der jo lige en "byge" og en ordentlig omgang blæst, som gjorde at personalet måtte fjerne masser af vand i det andet lokale, og at der i deres vinkælder og personalefaciliteter stod vand i knæhøjde. INGEN af vores gæster opdagede at personalet havde disse ekstra udfordringer at se til. Tjenerne virkede utrolig søde og rolige under hele festen, og var utrolig hjælpsomme da vores DJ ikke kunne komme frem pga. regnen. De havde hele tiden kontakt til vores toastmaster og var utrolig hjælpsomme på den front så middagen kunne forløbe med både taler og varm mad (det var hans først gang som toastmaster, så han syntes det var fantastisk med den tætte kontakt). Herfra får Fortet de bedste anbefalinger og vi håber meget at vi får anledning til at holde endnu en stor fest derude.
 13. Som overskriften siger, så er vi efter en helt fantastisk dag, nået til at sende en hilsen til dem, som var med til at gøre den helt speciel. Jeg har derfor lavet et par udkast til takkekort, men vil egentlig gerne høre jeres mening om, hvad I synes der fungerer bedst og hvorfor. Præsten (kort 1, 2 & 3): Konditoren (kort 1 & 2): Stylisten (kort 1 & 2): 1000 tak for hjælpen piger
 14. Ihh, Hvor er du altså bare overdrevet smuk Glæder mig til flere billeder, kom så...
 15. HAHAHA. Vi er heldigvis flere i den båd, og man skal altså passe på med at pille ved sådan nogle maskiner :fløjt: . Vi lejede en lejlighed da vi boede ½ år i USA, og her var der også en fin vaskemaskine i køkkenet. En dag da den kørte løb der lidt vand ud af den (bare et par dråber), så jeg åbnede klappen, med det resultat at proppen sprang ud og ALT vandet fossede ud på gulvet - desværre et ret billigt laminatgulv, som inden jeg nåede at tørre det op (max. 5 min senere), havde suget så maget vand, at der var tydelige vandskader ved alle samlinger . For det ikke skal være løgn, endte vi også med at få en påtale, fordi jag havde hængt alle de våde håndklæder til tørre på terrassen . Jeg tror heldigvis ikke vores udlejer opdagede det - vi hørte i hvert fald aldrig noget. Dejligt at den blev genoplivet, og jeg synes det var meget fornuftigt af dig, ikke at pille ved den