Nadds8677

Medlem
 • Content count

  524
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Nadds8677

 1. Uhh, hvor har jeg debateret med mig selv om at lægge billeder ind, men her er et par stykker fra vores fantastiske dag den 4. juni! Vi har stadig ikke så mange - så det er mere et sneak peak! - er I søde at lade være med at quote, så jeg har mulighed for at slette dem igen? På forhånd tak Først et billede af kirken og den velkomst, der ventede os uden for...
 2. Tusind tak for hilsnerne! Dem er vi rigtig glade for!!
 3. Glad for at høre, jeg ikke er den eneste der har kastet sig frådende over andre folks bryllupper FANTASTISK fine billeder fra jeres dag Du er så SMUK i din kjole og med den flotte frisure - selv Laurence kommenterede, at han synes, dit hår var fint...og det har han faktisk ikke udtalt om mit Jeg vil gerne se flere billeder - vi må finde en dag Tak for det En af mine kolleger spurgte om det var mit eget hår Men synes bestemt også at dit hår sad fantastisk! Det var virkelig en unik frisure der passede til looket!
 4. Ihh, det er virkelig en gennemført beretning Ville gerne have været en flue på væggen til jeres fantastiske dag! Jeg kender godt det der med at begynde at planlægge andre bryllupper! Jeg har lavet et dokument med ideer til bryllup og polterabend for to af mine veninder der ikke engang selv snakker bryllup endnu Jeg har taget din opfordring op og har lavet en lille mini sneak peak beretning fra vores dag - men mener bestemt stadig vi bør mødes over en kop kaffe og se flere billeder
 5. Det var virkelig en fantastisk dag - ville gerne gøre det hele igen! Og det var hvert et sekunds forberedelse værd!! Glæd jer tøser - det lever op til forventningerne!!
 6. Vi har to favorit billeder fra dagen. Det første kan jeg desværre ikke vise jer, men vores fotograf fangede, da Anders spontant besluttede at lægge mig ned og kysse mig hollywood style i kirken. Vores præst havde sagt at hun ville kræve en ommer, hvis ikke der var tunge, savl og lydeffekter - det ville Anders så ikke risikere Det gav den fedeste stemning i kirken og præsten begyndte spontant at klappe. Men det andet favorit billede må være dette indtil videre (gudskelov tog fotografen billeder den anden vej, så vi kan se hvem der kaster og har poserne med ris - kan I sige payback?? )
 7. Lidt flere detaljer bagfra - og af den fede limo vores forældre overraskede os med!
 8. Lidt kjole detaljer
 9. Et af de første kys (de allerførste blev hollywood style i kirken )
 10. Og så af det nygifte par
 11. Dejlig beretning! Det ser ud til at have været en fantastisk dag! Et forsinket tillykke herfra!
 12. Hej Camilla! Her hjemvendt fra honeymoon (uden nye mand ) var det da fantastisk at se at du allerede har startet din beretning og med så mange billeder! Det ser fantastisk ud! - og I ser fantastiske og lykkelige ud!! Glæder mig til fortsættelsen!
 13. Puha, ja det var ikke pænt sagt! Nogle mennesker forstår virkelig at få ødelagt en stemning! Jeg har hørt om så mange, hvor der er faldet lignende bemærkninger og jeg kan sagtens forstå at de gør ondt! Jeg håber de får tænkt sig om og hurtigt begynder at glæde sig! Godt at nogle omkring jer formår at være rigtig glade på jeres vegne! Stort tillykke herfra i hvert fald!
 14. Altså normalt har jeg ikke noget imod velour, men kan lige så godt indrømme at det var et af de store krav det borddækningen til brylluppet at det altså ikke skulle være velour denne dag. Vi kiggede på forskellige ting, men endte med at leje stofduge, da det var billigst i forhold til tykkelse (så man ikke kan se bordene igennem)
 15. De kan også foldes så de ligner konvolutter.
 16. Vi har valgt: Se nu stiger solen af havets skød Op al den ting som gud har gjort Du kom med alt det der var dig (ikke en salme) Det er så yndigt at følges ad
 17. Jeg har stropløs bh, matchende trusser og matchende strømpebånd og that's it! Jeg tog en Københavner tur da kjolen var købt og prøvede noget nær en milliard sæt og fik en masse vejledning. Endte ud i et smådyrt sæt, men bh'en sidder absolut fantastisk selvom den er stropløs og jeg bruger 70E.
 18. Dejligt at høre at de lever op til hvad de lover! Og ja, det er bestemt det værd at betale for den kjole man vil have hvis man har råd!
 19. - tilslutter mig ovenstående. Bianco har nogle der matcher din efterlysning!
 20. Jeg skal giftes lige om lidt og var til første prøvning for ca. 2 måneder siden og anden prøvning for 1 måned siden og sidste på onsdag.
 21. Jeg bruger fra clinique - de har bl.a. lavet to der først kommer af med 38 grader varmt vand - de holder til alt (bevist på krydstogt i Caribien) og drysser slet ikke.
 22. Wauv! Den ville jeg gerne giftes i!
 23. Kan desværre ikke hjælpe, men hold da op et fedt billede!!
 24. Jeg har skrevet både bryllupskage & kaffe og natmad
 25. Vi skal også have hotdogs og jeg har bare skrevet natmad