Bride2B

Medlem
 • Content count

  153
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Bride2B

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday 11/21/1983

Profile Information

 • Vielses dato
  01.09.2012
 • Type vielse
  Hjemme i haven
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Kalundborg
 1. Vi startede med brudevalsen og lidt efter gik vi danse amok til Elvis hvor den bagefter gik tilbage til brudevalsen. Folk snakker stadig om hvor fedt de syntes det var og når vi ser videoen nu, kan vi også bare se hvordan folk skraldgriner. :-)
 2. Ja, det enste jeg fortryder er at jeg involverede en del mennesker i brylluppet. Det var da rart og høre folks meninger og ideer, men at nogen ligefrem blev sure og skuffede hvis vi ikke gjorde som de sagde eller brugte deres ideer, der blev jeg sku overrasket at folk overhovedet kan finde på sådan noget. Min mand og jeg endte simpelthen med at være lide skarpe og sige at så længe de ikke betalte noget til brylluppet sku de heller ikke bestemme noget, men de var velkomne til at komme med ideer!!! Det var ikke sjovt og en total unødvendig stressfaktor, men det endte heldigivs godt med et skønt bryllup, som VI bestemte :-)
 3. I skal invitere dem i har lyst til og på ingen måder ha dårlig smag over at i ikke inviterer færte og kusiner. Husk det er JERES bryllup og det er JER der bestemmer på JERES dag. Hold fast i jeres beslutninger, for der er mange der har MANGE ideer og man kan hurtigt komme i tvivl. (en erfaring jeg desværre fik)!!!
 4. Mærk efter hvad i er til. Vi lejede et lokale og stod for det hele selv. Det havde vi det super skønt med og kunne "forme" brylluppet helt i vores ånd med alle de små detaljer som jeg gik meget op i og lave, og som mange heldigvis også lagde mærke til ;-) Men hårdt og til tider stressende arbejde, vil jeg også lige sige at det var!
 5. Vi havde skrevet ønskeseddel bagpå vores invitation. Der var flere efter brylluppet, der gav positiv tilbagemelding om det, for de synes at det var rart at man ikke skulle enten på en hjemmeside eller kontakte en gavekordinator for at få ønsker. Men synes i skal gøre hvad der falder jer bedst.
 6. Vi havde lavet borde hvor der ku sidde 10 ved hver bord. Ingen af os havde vores fædre med og vi var enige om at vi ikke ville sidde sammen med vores mødre. Så min mand valgte et par fra hans familie han ville sidde sammen med og jeg valgte en par fra min familie og et vennepar. Så vi sad kun 8 ved vores bord, men det var perfekt. Vi havde dog i forvejen fortalt vores mødre det så de vidste det, og der var ingen sure miner nogen steder fra :-)
 7. Rasmus Seebach har rigtig mange gode sange med stærk indhold. Vi har ihvertfald kunne gøre mange af hans sange til vores sange. Dog har vi "Du er" med News og "aldrig undvære dig" med Danser med drenge som vores sange. Men prøv at gå på YouTube og søg efter kærlighedssange/lovesongs med lyrics. Held og lykke med det :-)
 8. Tror også at det ender med den sang, men ville lige høre om der var andre ideer :-)
 9. Kan lige forestille mig det.. Der bliver ikke et øje tørt:-) Nej har også sagt til min kæreste, som er ENORMT følsom, at han vil da stortude hele vielsen igennem
 10. Jeg har gået og tænkt på at skulle lave noget til min kommende mand og overraske ham med det til brylluppet. Jeg vil ikke holde tale, da jeg ikke bryder mig om at snakke foran så mange mennesker. Men er der nogen der har ideer hvad man ellers kunne give/gøre for at overraske ham? Har under en uge til at finde og forberede, så det må helst ikke kræve alt for meget, da der jo er nok at tænke på i forvejen.
 11. billede id er det eneste gyldige id bevis
 12. Vi skal også have frugt til reception. Vi laver nogle frugt spyd (har købt de træspyd man bruger til grill) med blandet frugt (ananas, jordbær, vindruer og melon). Jeg laver et spyd til hver pr. person og nogle ekstra da jeg ved der kommer nogle kun til globryllup (vi holder vielsen i haven og reception lige efter i haven også). Derudover har vi også kransekage som min svigerinde laver :-)
 13. Jeg har heller ikke min far med og min bror og jeg har haft sådan lidt op og nedture, så derfor bliver det ingen af de to. Istedet bliver det mine 2 bonusbørn, hvor pigen går forrest og hun vil smide rosenblade, så det får hun da lov til :-) Min bonussøn vil så gå ved siden af mig og holde mig i hånden. Så det er jo skønt :-)
 14. har godt lige været en tur på din hjemmeside (som iøvrigt er super fin ), men igen, jeg vil helst ikke stå op og sige noget selvom jeg bare sku læse noget op!