Bride2B

Medlem
 • Content count

  153
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bride2B

 1. Vi startede med brudevalsen og lidt efter gik vi danse amok til Elvis hvor den bagefter gik tilbage til brudevalsen. Folk snakker stadig om hvor fedt de syntes det var og når vi ser videoen nu, kan vi også bare se hvordan folk skraldgriner. :-)
 2. Ja, det enste jeg fortryder er at jeg involverede en del mennesker i brylluppet. Det var da rart og høre folks meninger og ideer, men at nogen ligefrem blev sure og skuffede hvis vi ikke gjorde som de sagde eller brugte deres ideer, der blev jeg sku overrasket at folk overhovedet kan finde på sådan noget. Min mand og jeg endte simpelthen med at være lide skarpe og sige at så længe de ikke betalte noget til brylluppet sku de heller ikke bestemme noget, men de var velkomne til at komme med ideer!!! Det var ikke sjovt og en total unødvendig stressfaktor, men det endte heldigivs godt med et skønt bryllup, som VI bestemte :-)
 3. I skal invitere dem i har lyst til og på ingen måder ha dårlig smag over at i ikke inviterer færte og kusiner. Husk det er JERES bryllup og det er JER der bestemmer på JERES dag. Hold fast i jeres beslutninger, for der er mange der har MANGE ideer og man kan hurtigt komme i tvivl. (en erfaring jeg desværre fik)!!!
 4. Mærk efter hvad i er til. Vi lejede et lokale og stod for det hele selv. Det havde vi det super skønt med og kunne "forme" brylluppet helt i vores ånd med alle de små detaljer som jeg gik meget op i og lave, og som mange heldigvis også lagde mærke til ;-) Men hårdt og til tider stressende arbejde, vil jeg også lige sige at det var!
 5. Vi havde skrevet ønskeseddel bagpå vores invitation. Der var flere efter brylluppet, der gav positiv tilbagemelding om det, for de synes at det var rart at man ikke skulle enten på en hjemmeside eller kontakte en gavekordinator for at få ønsker. Men synes i skal gøre hvad der falder jer bedst.
 6. Vi havde lavet borde hvor der ku sidde 10 ved hver bord. Ingen af os havde vores fædre med og vi var enige om at vi ikke ville sidde sammen med vores mødre. Så min mand valgte et par fra hans familie han ville sidde sammen med og jeg valgte en par fra min familie og et vennepar. Så vi sad kun 8 ved vores bord, men det var perfekt. Vi havde dog i forvejen fortalt vores mødre det så de vidste det, og der var ingen sure miner nogen steder fra :-)
 7. Rasmus Seebach har rigtig mange gode sange med stærk indhold. Vi har ihvertfald kunne gøre mange af hans sange til vores sange. Dog har vi "Du er" med News og "aldrig undvære dig" med Danser med drenge som vores sange. Men prøv at gå på YouTube og søg efter kærlighedssange/lovesongs med lyrics. Held og lykke med det :-)
 8. Jeg har gået og tænkt på at skulle lave noget til min kommende mand og overraske ham med det til brylluppet. Jeg vil ikke holde tale, da jeg ikke bryder mig om at snakke foran så mange mennesker. Men er der nogen der har ideer hvad man ellers kunne give/gøre for at overraske ham? Har under en uge til at finde og forberede, så det må helst ikke kræve alt for meget, da der jo er nok at tænke på i forvejen.
 9. Jeg har gået og tænkt på at skulle lave noget til min kommende mand og overraske ham med det til brylluppet. Jeg vil ikke holde tale, da jeg ikke bryder mig om at snakke foran så mange mennesker. Men er der nogen der har ideer hvad man ellers kunne give/gøre for at overraske ham? Har under en uge til at finde og forberede, så det må helst ikke kræve alt for meget, da der jo er nok at tænke på i forvejen
 10. Tror også at det ender med den sang, men ville lige høre om der var andre ideer :-)
 11. Kan lige forestille mig det.. Der bliver ikke et øje tørt:-) Nej har også sagt til min kæreste, som er ENORMT følsom, at han vil da stortude hele vielsen igennem
 12. billede id er det eneste gyldige id bevis
 13. Vi skal også have frugt til reception. Vi laver nogle frugt spyd (har købt de træspyd man bruger til grill) med blandet frugt (ananas, jordbær, vindruer og melon). Jeg laver et spyd til hver pr. person og nogle ekstra da jeg ved der kommer nogle kun til globryllup (vi holder vielsen i haven og reception lige efter i haven også). Derudover har vi også kransekage som min svigerinde laver :-)
 14. Jeg har heller ikke min far med og min bror og jeg har haft sådan lidt op og nedture, så derfor bliver det ingen af de to. Istedet bliver det mine 2 bonusbørn, hvor pigen går forrest og hun vil smide rosenblade, så det får hun da lov til :-) Min bonussøn vil så gå ved siden af mig og holde mig i hånden. Så det er jo skønt :-)
 15. har godt lige været en tur på din hjemmeside (som iøvrigt er super fin ), men igen, jeg vil helst ikke stå op og sige noget selvom jeg bare sku læse noget op!
 16. Min svorger er låsesmed og det er ikke lovligt. Der skal fremvises ID/bevis på at det er dem der bor der, der skal have låst op. Så hvis de gør det er det bare en politi anmeldelse.
 17. Hvad med at synge en særlig romantisk sang for ham? Eller en sang der blot betyder noget for jer? Det er romantisk uanset hvor elendigt man evt. synger! vi har 2 sange som er "vores" sange. Jeg har tænkt på at få en til at synge den ene af sangene for den siger bare alt hvad jeg alligvel ville sige til ham i en tale hvis jeg skulle holde sådan er. Problemet er bare, at jeg ved at han vil bruge en af vores 2 sange og jeg må ikke vide hvilken en da det jo er en overraskelse. Og to af den samme sang på en dag, synes jeg ikke ville være smart.... what to do? ellers skal jeg bare prøve lykken og få sunget den sang, og så er der ikke noget at gøre ved hvis han også har valgt den!!! hvad synes du/i? Om det er den samme sang, vil det jo stadig være 2 forskellige oplevelser Selvom han måske (blot en tanke) har hyret en sanger til at synge den samme sang for dig, som du vil synge for ham, vil han stadig sidde med tårer i øjnene, for det er DIG der synger den for HAM, og når han bruger sangen til dig, sidder du med tårer i øjnene, for så er det HAM der har arrangeret det for kun DIG, og det er det der gør det fuldstændig ligegyldigt Jeg vil dog ikke selv synge, for så vil det ende som sjovt underholdning Men du har ret, det vil jo stadig være to forskellige oplevelser selvom det er samme sang.
 18. Hvad med at synge en særlig romantisk sang for ham? Eller en sang der blot betyder noget for jer? Det er romantisk uanset hvor elendigt man evt. synger! vi har 2 sange som er "vores" sange. Jeg har tænkt på at få en til at synge den ene af sangene for den siger bare alt hvad jeg alligvel ville sige til ham i en tale hvis jeg skulle holde sådan er. Problemet er bare, at jeg ved at han vil bruge en af vores 2 sange og jeg må ikke vide hvilken en da det jo er en overraskelse. Og to af den samme sang på en dag, synes jeg ikke ville være smart.... what to do? ellers skal jeg bare prøve lykken og få sunget den sang, og så er der ikke noget at gøre ved hvis han også har valgt den!!! hvad synes du/i?
 19. Jeg skal have skrevet et eller andet på numsen af min kommende mands boxershorts som han skal have på til brylluppet, men er i tvivl om hvad der skal stå. Har tænkt på "fingrene væk. Tilhører Fruen" eller "Fru Jensens baller". Men vil høre om i har andre ideer?
 20. Så er de bestilt og der endte med at stå "Fru Jensen´s røv" :-)
 21. Det er ikke alle der gør det, men i min kærestes familie viser manden sine boxershorts. Jeg har selv købt et par boxershorts som jeg går ned på et trykkeri med. Men man kan også bestille over nettet. f.eks denne side: http://www.spreadshirt.dk men ellers prøv goggle. Jeg skrev "tryk på tøj" og der kom flere frem.
 22. Skal have lavet dem i morgen, så vil lige høre om der er flere der har ideer her på falderebet :-)
 23. I skal bare springe ud i det. Min fætter blev gift i sidste uge og jeg skal i næste uge og tror ikke på at der er nogen der tænker, det skal de bare fordi.... Det er jo en glædelig begivenhed, så jeg synes at i bare skal springe ud i det
 24. Jeg er også September brud :-) d. 1 skal det ske..... Uhhhhh det er lige om lidt :-) vi skal vies hjemme i haven og holder festen på en vingård hvor vi selv har stået for det hele. Lige nu har vi styr på alt (håber jeg), så vi er klar til at blive Hr & Fru :-)