Sunspirit

Medlem
 • Content count

  2,462
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Sunspirit last won the day on October 13 2018

Sunspirit had the most liked content!

Community Reputation

260 Excellent

About Sunspirit

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 01/22/1990

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://medieval-bride.blogspot.com/

Profile Information

 • Vielses dato
  09.09.2016
 • Type vielse
  Hedensk løftefornyelse i skoven
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Ringsted
 • Interesse
  Arkæologi, litteratur, irsk kultur og musik, guitar, romantik, natur, hekseri, min hund

Recent Profile Visitors

4,272 profile views
 1. I kan enten prøve at høre vikingeskibsmuseet. De har en stor græsplæne lige ud til Roskildehavn, og museer plejer at være åbne over for selskaber. Det er en smuk udsigt i hvert fald, og der vil være mulighed for at bruge deres toiletter og strøm. Ellers er der Roskilde camping lige ude for Roskilde. Der er masser af grønne områder og smuk udsigt over fjorden og mulighed for strøm.
 2. Kommer fra roskilde, så burde kunne tænke mig til et par stykker, men vil i også leje toiletter og generator eller skal det være et sted med strøm?
 3. For mit eget vedkommende elskede jeg planlægning og de mange projekter. Det var næsten en hobby. Men på dagen og dagen før ville jeg ønske at jeg havde uddelegeret lidt mere, for jeg var så træt og stresset at jeg fik det skidt under middagen. Jeg tror det værste ved den opbygning af forventning som i snakker om, var at jeg på et tidspunkt glemte pointen med hele brylluppet. Jeg blev så optaget af planlægningen, at jeg glædede mig mere til hele det event jeg havde planlagt skulle køre af staben, end jeg tænkte over at jeg skulle have en dybt romantisk oplevelse med min elskede. Det fik jeg dog rettet op på inden dagen Men det er nemt at glemme meningen med det hele, når man tænker farveskemaer, servietter, fantastisk fotografi og så videre.
 4. http://trollhytten.dk/onewebmedia/Publikation%20Trollhytten%20brochure%2004.pdf http://www.spejdernet.com/Blokhuset.html http://www.fdfhytten.dk/
 5. Ellers så kig efter restaurenter/museer, der ligger tæt ved et sted i synes er smukt, fx en sø. de er ofte villige til at strække sig, og lejer gerne ud til fester.
 6. Et par eksempler på steder der holder udendørsbrylluper og hvor i sikker kan arrangere at i selv tager jeres ting med : og det er jo lige meget hvordan lokalerne ser ud hvis i skal være udendørs http://www.tehusbakken.dk/ http://www.sandbjerglejren.dk/153982718 http://www.olufsborg-fdf.dk/side4942.html
 7. Jeg kunne forestille mig at I måske kunne søge på spejderhytter, de ligger ofte super dejligt, og har alt det i beder om.
 8. Vi havde booket 1 fotograf, og han dukkede så op med en ven med et ekstra kamera, og det var faktisk ret fedt at få billeder fra flere vinkler af samme situation. Fx Blev der fanget et øjeblik samtidigt, hvor man så Roberts reaktion og min reaktion da vi så hinanden på afstand. Det var ret specielt. Men de kendte selvfølgelig hinanden og kom sammen. Jeg synes det vil være ærgerligt at sige nej tak til præmien. Alternativt må du bare sige til den du har vundet, at i allerede har en primær fotograf, men at han kan tage billeder i baggrunden og af gæsterne og sådan? I kan jo altid bare nøjes med at købe et par billeder fra ham.
 9. Orv ja, der er virkelig en liste med alt muligt! Går og overvejer lidt at lave sådan nogle små horn her: De kan vel fyldes med hvad vi hver især kan lide og ser søde ud, synes jeg Eller - i din hjerteformede ånd, måske at lave kanel eller pizzasnegle sådan her: (de kan vel også laves på forhånd og fryses ned)
 10. Nåh ja det vil det sikkert også fungere rigtig godt som, kan være man skal google reception snacks og se hvad der dukker op
 11. Det er vist kjoler fra kina og der kan være lidt forskel på kvaliteten, nogle kommer og ser ud som man regner med, mens andre vender tilbage med meget mærkelige syninger, forkert stof og den slags. Det der er med den slags sider er at de er umulige at få pengene tilbage fra som regel eller at klage til, så man skal være villigt til at smide pengene efter det, men ikke forvente at man kan få dem tilbage hvis der er gået noget galt med kjolen. Købte selv en kinakjole og den var ikke så pænt syet og lignede ikke den på billedet da den ankom, men den var da okay.
 12. Sikke en sød ide. Jeg tror jeg har en småkage-hjerteform jeg kunne bruge Man kunne jo lave melon i hjerteform også, vil i hvert fald gøre det mere interessant at se på.
 13. Jeg regner med, at vi efter løfteceremonien sidder og hygger lidt i skoven med noget godt at drikke og en picnickurv med lidt spiseligt. Men jeg har faktisk aldrig lavet en picnickurv og er pludselig ret blank for ideer. Jeg gider i hvert fald ikke lave rugbrødsmadder med leverpostej... Nogen ideer?
 14. Hej alle sammen Jeg blev gift i september og har sådan savnet dette forum. Der har altid været hjælp at hente når jeg var i nød Derfor tænkte jeg at jeg ville spørge jer om hjælp til mine forældres sølvbryllup her den 1. oktober 2013 Min far er vildt og voldsomt modstander mod suppe steg og is - (familiefester er altid lidt anstrengt hos os og tror gerne han vil undgå dem også) og det kan min mor godt undvære men min far har lidt lagt ud med at han overhovedet ikke vil fejre det, men hellere vil ud og rejse med hende. Det er min mor lidt ked af for hun vil gerne fejre det. De sidste par år har været hårde ved dem, fordi min søster har haft utroligt mange problemer de har prøvet at hjælpe hende med og det efterlader ikke megen tid til kærlighed, så de trænger til at gøre lidt ud af den her milesten. Mit spørgsmål er hvad arrangerer man for en mand der hader taler, suppe steg og is, sidde pænt og snakke med sidemanden hele aften fest? Han er en meget aktiv mand, elsker natur og bevæge sig og udfordre sig selv - min mor er mere romantisk og stille og rolig. Tror gerne hun vil fejre med vennerne og så den ALLER nærmeste familie (mig min mand og min søster) Hvis der sidder nogle kloge hoveder med en god alternativ ide, så skriv lige ku virkeligt godt bruge et råd.
 15. Kysserunde og gæstebog/træ Ja nu gik fotografen altså hjem og det var herefter at jeg fik det skidt. Uden at gå dybere ind i det, så blev jeg svimmel - på grænsen af at besvime - og havde monster kvalme. Jeg gik ind og lagde mig i et rum ved siden af. Robert var så sød og kom og puttede mig og sagde at jeg bare skulle sove og hentede cola m.m. Jeg sov også det meste af tiden og heldigvis klarede gæsterne at underholde sig selv. Var mest ærgelig over de taler og sange folk havde arbejdet med. Robert var ikke særligt sulten, så ingen af os fik noget af hovedret eller dessert. Men gæsterne roser maden hver gang vi snakker med dem. Hovedretten bestod af, kanelkylling, gnavben med særlig sauce til, And i damesovs, Lam i herresovs, ristede og røgede lammepølser med syltede rødbeder, samt salat brød og senep. Desserten var æbletærte med rosencreme, ost og frugt. Robert kom regelmæssigt ind og tjekkede til mig og så var han jo udsat for en laaang kysserunde. Efter det gik gæsterne op til vores gavebord, skrev i gæstebog og morede sig med fingeraftryk træet. De troede at jeg havde lavet så det var lidt stamtræs agtigt og gik meget op i hvem der skulle sætte sit aftryk hvorhenne. Her kan man se gavebordet med den boksepude vi fik, der ligger nedenunderbordet.