Sunspirit

Medlem
 • Content count

  2,462
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Everything posted by Sunspirit

 1. Hejsa, tænkte jeg ville dele mine billeder fra min inspirationsmappe. Havde nemlig så meget besvær med at finde billeder af andre middelaldertema brylluper så jeg tænkte jeg ville hjælpe fremtidige historie-elskende brude :D
 2. I kan enten prøve at høre vikingeskibsmuseet. De har en stor græsplæne lige ud til Roskildehavn, og museer plejer at være åbne over for selskaber. Det er en smuk udsigt i hvert fald, og der vil være mulighed for at bruge deres toiletter og strøm. Ellers er der Roskilde camping lige ude for Roskilde. Der er masser af grønne områder og smuk udsigt over fjorden og mulighed for strøm.
 3. Kommer fra roskilde, så burde kunne tænke mig til et par stykker, men vil i også leje toiletter og generator eller skal det være et sted med strøm?
 4. For mit eget vedkommende elskede jeg planlægning og de mange projekter. Det var næsten en hobby. Men på dagen og dagen før ville jeg ønske at jeg havde uddelegeret lidt mere, for jeg var så træt og stresset at jeg fik det skidt under middagen. Jeg tror det værste ved den opbygning af forventning som i snakker om, var at jeg på et tidspunkt glemte pointen med hele brylluppet. Jeg blev så optaget af planlægningen, at jeg glædede mig mere til hele det event jeg havde planlagt skulle køre af staben, end jeg tænkte over at jeg skulle have en dybt romantisk oplevelse med min elskede. Det fik jeg dog rettet op på inden dagen Men det er nemt at glemme meningen med det hele, når man tænker farveskemaer, servietter, fantastisk fotografi og så videre.
 5. http://trollhytten.dk/onewebmedia/Publikation%20Trollhytten%20brochure%2004.pdf http://www.spejdernet.com/Blokhuset.html http://www.fdfhytten.dk/
 6. Ellers så kig efter restaurenter/museer, der ligger tæt ved et sted i synes er smukt, fx en sø. de er ofte villige til at strække sig, og lejer gerne ud til fester.
 7. Et par eksempler på steder der holder udendørsbrylluper og hvor i sikker kan arrangere at i selv tager jeres ting med : og det er jo lige meget hvordan lokalerne ser ud hvis i skal være udendørs http://www.tehusbakken.dk/ http://www.sandbjerglejren.dk/153982718 http://www.olufsborg-fdf.dk/side4942.html
 8. Jeg kunne forestille mig at I måske kunne søge på spejderhytter, de ligger ofte super dejligt, og har alt det i beder om.
 9. Vi havde booket 1 fotograf, og han dukkede så op med en ven med et ekstra kamera, og det var faktisk ret fedt at få billeder fra flere vinkler af samme situation. Fx Blev der fanget et øjeblik samtidigt, hvor man så Roberts reaktion og min reaktion da vi så hinanden på afstand. Det var ret specielt. Men de kendte selvfølgelig hinanden og kom sammen. Jeg synes det vil være ærgerligt at sige nej tak til præmien. Alternativt må du bare sige til den du har vundet, at i allerede har en primær fotograf, men at han kan tage billeder i baggrunden og af gæsterne og sådan? I kan jo altid bare nøjes med at købe et par billeder fra ham.
 10. Jeg regner med, at vi efter løfteceremonien sidder og hygger lidt i skoven med noget godt at drikke og en picnickurv med lidt spiseligt. Men jeg har faktisk aldrig lavet en picnickurv og er pludselig ret blank for ideer. Jeg gider i hvert fald ikke lave rugbrødsmadder med leverpostej... Nogen ideer?
 11. Orv ja, der er virkelig en liste med alt muligt! Går og overvejer lidt at lave sådan nogle små horn her: De kan vel fyldes med hvad vi hver især kan lide og ser søde ud, synes jeg Eller - i din hjerteformede ånd, måske at lave kanel eller pizzasnegle sådan her: (de kan vel også laves på forhånd og fryses ned)
 12. Nåh ja det vil det sikkert også fungere rigtig godt som, kan være man skal google reception snacks og se hvad der dukker op
 13. Det er vist kjoler fra kina og der kan være lidt forskel på kvaliteten, nogle kommer og ser ud som man regner med, mens andre vender tilbage med meget mærkelige syninger, forkert stof og den slags. Det der er med den slags sider er at de er umulige at få pengene tilbage fra som regel eller at klage til, så man skal være villigt til at smide pengene efter det, men ikke forvente at man kan få dem tilbage hvis der er gået noget galt med kjolen. Købte selv en kinakjole og den var ikke så pænt syet og lignede ikke den på billedet da den ankom, men den var da okay.
 14. Sikke en sød ide. Jeg tror jeg har en småkage-hjerteform jeg kunne bruge Man kunne jo lave melon i hjerteform også, vil i hvert fald gøre det mere interessant at se på.
 15. Link til en gratis bryllupshjemmeside for alle. Det vil sige man kan lave sin egen hjemmeside om sit bryllup, med billeder fortællinger, gæstebog og så videre. Den er engelsk, så man skal kunne lidt for at den bliver pæn, men man kan en masse enkle ting, som får den til at se godt ud og jeg anbefaler den til alle som synes det vil være rart med en side med ekstra information til gæsterne og bare vil blære sig med deres billeder Her er mit lidt ufærdige resultat af en hjemmeside: LINK Jeg vil gerne hjælpe hvis folk har brug for det.
 16. Hej alle sammen Jeg blev gift i september og har sådan savnet dette forum. Der har altid været hjælp at hente når jeg var i nød Derfor tænkte jeg at jeg ville spørge jer om hjælp til mine forældres sølvbryllup her den 1. oktober 2013 Min far er vildt og voldsomt modstander mod suppe steg og is - (familiefester er altid lidt anstrengt hos os og tror gerne han vil undgå dem også) og det kan min mor godt undvære men min far har lidt lagt ud med at han overhovedet ikke vil fejre det, men hellere vil ud og rejse med hende. Det er min mor lidt ked af for hun vil gerne fejre det. De sidste par år har været hårde ved dem, fordi min søster har haft utroligt mange problemer de har prøvet at hjælpe hende med og det efterlader ikke megen tid til kærlighed, så de trænger til at gøre lidt ud af den her milesten. Mit spørgsmål er hvad arrangerer man for en mand der hader taler, suppe steg og is, sidde pænt og snakke med sidemanden hele aften fest? Han er en meget aktiv mand, elsker natur og bevæge sig og udfordre sig selv - min mor er mere romantisk og stille og rolig. Tror gerne hun vil fejre med vennerne og så den ALLER nærmeste familie (mig min mand og min søster) Hvis der sidder nogle kloge hoveder med en god alternativ ide, så skriv lige ku virkeligt godt bruge et råd.
 17. Endeligt skete det. Efter 2 års planlægning nåede jeg til de sidste sider af eventyrsbogen, til dagen hvor jeg skulle giftes med min ridder. Det blev en dag med mange tårer og smil, men jeg må hellere starte fra begyndelsen.
 18. Kysserunde og gæstebog/træ Ja nu gik fotografen altså hjem og det var herefter at jeg fik det skidt. Uden at gå dybere ind i det, så blev jeg svimmel - på grænsen af at besvime - og havde monster kvalme. Jeg gik ind og lagde mig i et rum ved siden af. Robert var så sød og kom og puttede mig og sagde at jeg bare skulle sove og hentede cola m.m. Jeg sov også det meste af tiden og heldigvis klarede gæsterne at underholde sig selv. Var mest ærgelig over de taler og sange folk havde arbejdet med. Robert var ikke særligt sulten, så ingen af os fik noget af hovedret eller dessert. Men gæsterne roser maden hver gang vi snakker med dem. Hovedretten bestod af, kanelkylling, gnavben med særlig sauce til, And i damesovs, Lam i herresovs, ristede og røgede lammepølser med syltede rødbeder, samt salat brød og senep. Desserten var æbletærte med rosencreme, ost og frugt. Robert kom regelmæssigt ind og tjekkede til mig og så var han jo udsat for en laaang kysserunde. Efter det gik gæsterne op til vores gavebord, skrev i gæstebog og morede sig med fingeraftryk træet. De troede at jeg havde lavet så det var lidt stamtræs agtigt og gik meget op i hvem der skulle sætte sit aftryk hvorhenne. Her kan man se gavebordet med den boksepude vi fik, der ligger nedenunderbordet.
 19. Taler m.m. Nåh jeg må jo hellere få gjort min beretning færdig her har stadig lige et par billeder at dele. Talerlisten var jo rimligt omfattende, men vi nåede kun nogle af dem inden jeg fik det skidt: 1.Min mor og far 2. Robert 3. Min søster 4. Roberts ene bror Udover dem vi nåede der, så havde min mor og far en sang + en leg, min mormor havde 2 sange, Robert anden bror ville også have sagt noget og Roberts mor, jeg fik heller ikke holdt min tale og min faster havde også lavet en sang. Min mors og min fasters sang samt Roberts mors tale fik vi om morgenen, til morgenmaden og jeg holdt min tale for Robert om aftnen efter bryllupet, hvor vi sad tæt sammen og lod tårerne strømme endnu en gang. Jeg vil skåne jer for det meste, men i får lige lidt billeder af min mor og far mens de holder tale og vores toastmaster Roberts søster Henriette. Min mors og fars tale var ret sjov og handlede mest om at det havde været lidt at en overvindelse for dem at forstå at deres lille pige var så voksen hun skulle giftes som de sagde: "Ja da i kom og fortalte det var vi jo lidt overvældede. Mor skulle havde lugtesalt og far tog på weekendtur til Sverige med hans psykologvenner." Til Robert sagde de at jeg var en pige der krævede man var meget kærlig og at han jo var lidt af en ridder, når vores faste måde at gå tur om vinteren på involverer at Robert går forrest og tramper en bred sti gennem sneen så prinsessen kan gå uden at få våde buskeben Der blev leet: og smilet ømt Og så et billede af Roberts søster henriette Min søsters tale handlede om når vi legede med ridder legetøj som små, og at hun glædede sig til at lære Robert at kende. Mens Nick, Roberts brors tale handlede om hvor godt vi passede sammen og at jeg var okay til at køre bil Er vist en form for mande ros. Roberts tale får i her, den var meget rørende og overraskende god Min højt elskede Cecilie og hustru. Jeg har skrevet denne her tale så mange gange oppe i mit hoved, men må igen og igen skrive den om, da jeg har svært ved at finde de ord der virkelig dækker over hvor højt jeg elsker dig og hvor meget du betyder for mig. Det beskrives nok bedst ved at starte ved begyndelsen. Den december aften vi havde aftalt at mødes. Hvor underligt det kan lyde, så selvom det første jeg så af dig faktisk var dine ben der kom gående forbi udenfor vidste jeg bare det var dig, som om allerede inden jeg havde mødt dig var der en eller anden form forbindelse. Ja faktisk vidste jeg ikke hvad du hed på det tidspunkt får havde aldrig fået taget mig sammen til at spørge og gjorde det faktisk heller ikke. I stedet fanget jeg det da du hilste på en af mine kammerater. Du skulle jo nødig vide det. Tiden fløj hurtig den aften meget hurtigt. Først var den væk og snart forsvandt hele weekenden hvor vi havde været sammen. Det var ligesom om ingen af os rigtig havde lyst til vi skulle væk fra hinanden. Der gik da heller ikke mange dage før trangen til at være sammen var blevet for stor og du var hos mig igen. Mobil telefonerne glødede da jeg tog til Jylland for at fejre jul med min familie. Håber du kan huske den sms jeg sendte dig omkring nytårsaften, hvor jeg skrev at de sidste par år ikke havde været så gode, men at jeg håbede med dig ville det næste år blive bedre. Når jeg tænker tilbage er de år vi har været sammen været meget bedre end jeg nogensinde turde håbe. Det er ligesom om at den brik jeg manglet i mit pusle spil er med dig kommet på plads. Når du ikke er der er det ligesom om at der mangler noget, en plads i mit sind og mit hjerte der ikke er udfyldt. Jeg havde aldrig troet at noget kunne føles så rigtigt som når jeg er sammen med dig. Det hele føles så naturligt. Hvilket næsten til tider kan gøre det så uvirkeligt så man tror man er død og kommet i paradis. Godt nok er jeg da heldigvis ikke død, men at leve sammen med dig er nok det tætteste jeg kan komme på at være i paradis. Hvis man nogensinde har brug for hjælp kan man altid regne med Linda (Cecilies mor). Selv når man faktisk ikke helt beder om den. Glemmer aldrig første gang jeg skulle hjem og møde dine forældre og bedste forældre. Vi havde egentlig ikke rigtig snakket om at være kærester, men der var Lindas hjælp uovertruffen. Får bedst som vi står ude i køkkenet og snakker, inden maden, udbryder hun højt og klart. "Ja det er så let at se når Cecilie er forelsket" og tror faktisk ikke det var lige det du synes din mor skulle sagt der og jeg kunne ikke lade være med at trække lidt på smile båndet og tænke jamen tak så behøver jeg da ikke at være i tvivl om det. Selvom jeg nok egentlig havde det på fornemmelsen, for havde det selv på samme måde. Så var den sag jo ligesom ude af verden, tiden gik og ja du var næsten mere hos mig end hos dine forældre, faktisk så meget at du blev lidt forvirret og kunne ikke finde ud af hvad der egentlig var dit hjem. Men som altid kom dit direkte væsen frem og beskeden var klar. Enten skulle du flytte ind, eller osgså kunne vi ikke være så meget sammen. Så var det jo egentlig ikke så svært et valg, for kunne og KAN! jo ikke undvære dig, så selvfølgelig flyttede du ind kort efter. Til Gizmos (vores hunds) store fortrydelse, for du var jo meget spændende, lige indtil han opdaget du altså ikke tog af sted igen. Plus at du ville til og bestemme over ham. Ja det tog nok længere tid at overvinde ham end mig. Til sidst vil jeg gerne sige tak til Søren og Linda får at have fået og opdraget sådan en fantastisk kvinde, som jeg nu er så heldig at skulle dele resten af mit liv med. Desuden en stor tak til min mor og far, får at have gjort mig til den jeg er i dag og den mand Cecilie er faldet for. Udover det vil jeg gerne forsøge at give udtryk for hvor stolt og lykkelig jeg er over at du har sagt ja til at blive min hustru og vil dele resten af dit liv med mig. Blive mor til vores børn og opdrage dem med mig. Jeg elsker dig overalt på jorden, du er mit et og alt. Vil gå gennem ild og vand for dig og hvad der nu ellers skulle blive nødvendigt. Vil altid være ved din side og støtte dig i med og modgang. Forsøge at inspirer dig til at gøre de ting du elsker og være alt det du kan være. Give dig friheden til flyve mod højderne velvidende at du har en sikker base at vende hjem til, uanset hvad du nu end måtte kaste dig ud i. Nu vil jeg gerne bede folk rejse sig og udbringe en skål for Cecilie, min hustru og livsledsagerske
 20. Ja ik, jeg er også meget glade for dem. troede det var for mørkt derinde til at kunne fange noget derinde, men vores fotograf havde lige købt en ny linse specielt til bryllupet
 21. Jeg købte også en kjole over nettet og var så heldig at den passede mig uden tilretning (den havde også snørreryg så det hjælper altid) Min kom hele vejen fra Tjekkiet, så det var ikke lige til at prøve den inden. Som Lena siger, så er det bare at tage den med hen til en lokal systue, så skal de nok hjælpe dig med rette den til som den skal sidde. Det har de masser af erfaring med. Hvis du er helt på herrens mark med ekstra udstyr som underskørt og slør, så er det jo ikke forbudt at tage ind i en brudekjole forretning og spørge til råds. De forhandler jo ofte sko og skørter m.m. så eventuelt kan du tage et billede med af kjolen og spørge derinde hvad de vil foreslå af assecories. Og der er ingen dumme spørgsmål på BryllupsKlar
 22. Fotografens (Emil Ryes) billeder fra restaurenten Forreten bestod af en buffet af restaurentens hjemmerøgede pølser og laks, med brød og grov senep og salat. Der var koldrøget og varmt røget laks og okse og lammespegepølse. Det smagte bare helt vildt lækkert. Det er ligesom at alt vores moderne behandling af mad ikke kan få samme smag frem i mad, som råvarer behandlet på den gammeldages facon. Det var middelalder gourmet Folk var godt tilfreds med maden, selvom det voldede noget besvær at finde ud af hvordan man skulle spise med kun en træske og en kniv. Svigerfar var en glad mand den dag
 23. På restaurenten Da vi kom tilbage til restaurenten var gæsterne også færdig med turen og begyndte langsomt at trække ind. De fleste var hunde sultne og Robert og jeg var vist mest bare høje over vielsen og tiden sammen hvor vi tog billederne Folk syntes det var meget sjovt med bordplanen og har generelt sagt og skrevet til os efter at det er noget vi aldrig vil glemme. Billeder fra Asta min veninde Vi bød velkommen og der blev forklaret kort om bordskikke i middelalderen og så begyndet personalet at spørge folk hvad de ville have at drikke, Der var vin fra romerriget, mjød fra Danmark og øl fra Rhinen. Jeg var ikke lige til alkohol, så jeg fik hyldeblomst og skovens bær saft Bordene var fyldt med levende lys og der var ret varmt og hyggeligt derinde.
 24. Rundvisningen Imens vi var rundt og fik taget billeder viste Ærlige Søren resten af vores gæster rundt i centeret og fortalte grufulde historier om livet i middelaldern og straffe. Flere af vores gæster blev hængt, lagt på hjul og stejle og min søster og min veninde blev gift væk til flere forskellige mænd Min veninde asta tog billederne på turen og fik også lige snuppet et af os der var igang ved krigsmaskinerne. Er ærlige Søren ude til venstre. Min søster er normalt ikke så glad for at være i centrum. Gæsterne meldte tilbage at det havde været så sjovt. Og også fedt, for dem der aldrig har været der før og nok ikke lige kommer der igen, når de fx bor i Jylland, at se centeret og få en god historie. Vi synes det var en god måde at ryste folk sammen på og så slap de for at stå og glo, den time vi var igang.
 25. Super fedt billede! Og super dejlig historie!!! Hehe vi er ret glade for klap i numsen billedet behøver ikke være være så officielt for os