123klar

Medlem
 • Content count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About 123klar

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  30.05.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Midtjylland
 1. Jo, vi blev rigtig godt tilfreds med resultatet. Dog fik alle vores gæster ikke skrevet på et hjerte, så der er en del tomme til at fylde ud med. Men er rigtig glad for at have det minde fra dagen - frem for en gæstebog som bare ligger i skabet.
 2. I den her ramme fra Bilka kunne man bare "skubbe" den øverste liste fri fra det øvrige. Den er selvfølgelig ikke beregnet til det så den sad meget godt fast, men det lykkedes uden at det gik i stykker.
 3. Ja. Det er genialt.. Det er sjovt ar få billeder fra gæsternes vinkel. Desværre var app'en så ny da vi blev gift at dem desværre ikke fungerede optimalt. Men med de nye opdateringer skulle det være løst.
 4. Prøv at søg på "lunchbox" på facebook. Et 5 mands amatør band, som virkelig gør det godt. De fyrer en fest.
 5. Hvor i landet?
 6. Så har jeg forsøgt mig med det.. Synes den blev ret sur i de forhold. Men prøver mig frem. Og hvis man vil have en anden variant end citron lemonade OG gerne vil gøre det let. Så har rynkeby lavet en lækker økologisk lemonade af granatæble og mynte. Den smager skønt. Og så er den fin i farven.
 7. Spørge-Jørgen her.. Har du erfaring med i hvor store portioner det er smart at fryse det ned i?
 8. Tak for opskriften.. Det er genialt at fryse koncentrat ned. Men tøede du dem op direkte i dispenseren?
 9. Jeg har brugt de her https://www.slojd-detaljer.dk/kategorier/maling-dekoration/produkter-til-at-dekorere/krydsfinerfigurer-skilte/traehjerter-pid5413 Poserne indeholder forskellige str hjerter.
 10. Jeg har lavet rammen, og er så glad for resultatet! Det er (endnu) ret originalt😃 Men af erfaring kan jeg sige, at de små hjerter ikke er så let at finde. Troede bare jeg kunne købe den i panduro, men nej.. Sommerfuglene er da et rigtig sødt alternativ.
 11. Camilla Krøier det lyder til du har god erfaring med drinks dispenseren - vil du dele den opskrift/blandings forhold som du brugte?
 12. Jeg faldt for en god ide på etsy. En ramme hvor gæsterne dropper små hjertet ned i, hvor de har skrevet deres navn/en lille hilsen på. Det er et godt alternativ til det efterhånden meget brugte finger print tree. Men etsy udgaven løb op i ca 2000 så det var no go.. Forsøgte mig med en DIY udgave og er godt tilfreds med resultatet - og prisen; ca. 200 kr. Materialer: Små træhjerter Ramme Tynd skumgummi bånd Maling Tusch Købte en billig ramme i Bilka. Satte en tynd kant af skumgummi rundt i kanten mellem glas og bagstykke. Dette skumgummi (eller hvad andet alternativ man kan finde) skal være den samme tykkelse som hjerterne. Det er vigtigt, for at undgå at hjerterne kommer til at ligge ovenpå hinanden. Så fjernede jeg den øverste kant af rammen... Og vupti! That's it! Rammen mangler bare en gang maling, og så skal de store hjerter males og vores navne skal skrives derpå, og limes fast. HOV, ser lige at tre hjerter ligger oven på. Den er vist blevet rystet lidt... Det skal de ikke!! Et billede af den jeg faldt for på Etsy og mit resultat.
 13. Jeg kender godt til den "officielle" talerække, men har I alle fulgt den? Eller hvordan var/bliver jeres rækkefølge?
 14. Jeg kunne godt tænke mig et link til at se nærmere på de øreringe😃
 15. Jeg ønsker også go volumen på mine vipper. Men kunstige fungerer slet ikke for mig. Men har fundet et super godt produkt som har samme effekt - lange buede vipper. Kan anbefale det. Resultaterne er tydelige. Det er en serum (fra M2 beaute) der lægges på langs vippekanten hver aften, som hjælper dine vipper til at vokse og blive fine. Og så har man ikke kun fine vipper på sin bryllupsdag, men hver dag - det er da også et plus:)