Bjørnetæmmeren

Medlem
 • Content count

  167
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bjørnetæmmeren

 1. ... om man kan have sort undertøj på under kjolen, eller om det kan ses? Nogen der har erfaring med dette?
 2. Vil helt klart anbefale, at hun kommer hjem til der hvor du er. Min frisør kom herhjem og ordnede mit hår og det gav altså bare en anden ro at jeg ikke skulle til at tænke på transport hjem fra frisøren, men i stedet bare kunne nyde at være blevet gjort klar i mit eget hjem.
 3. Ej hvor sjovt, de er FULDSTÆNDIGT magen til vores
 4. Hejsa Åhh jeg vil så gerne lave sådan et billede af et træ med et hjerte i stammen, hvor så gæsterne sætter et grønt fingeraftryk som blad. Er der mon nogen, der ligger inde med skabelonen til det billede? Har set det flere gange her på BK som en del af bryllupsberetninger, men aldrig selve skabelonen... Håber der er en der kan hjælpe mig, for nu er der jo VIRKELIG ikke længe til det bliver min tur til at opleve den store dag
 5. Enig i ovenstående. Derudover er der også det, at børn sjældent sidder ved bordene ligeså lang tid, som vi voksne gider. Derfor vil der - hvis man har børnene til at sidde rundt blandt de voksne - bliver huller ind i mellem ved bordene. Det er lidt ærgeligt. Vi har også børn med - 15 stk. og har derfor lavet et børnebord til ALLE børn - uanset alder. Desuden har vi hyret en barnepige til at tage sig af dem, som så sidder med ved børnebordet.
 6. Ej hvor en skøn beretning indtil videre... Glæder mig til mere!!!
 7. Hvis ikke du får den solgt, vil du så ikke maile mig billeder af den og evt. en ca.pris? Jeg kommer faktisk i nærheden af Ringkøbing d. 17. og er meget interesseret, hvis ikke den er for dyr. Du kan maile mig på karinalinddal@gmail.com
 8. Hvor er du bare SMUK Måske man skulle overveje sådan en fin blå frisure til brylluppet= Lyder som om du har haft en dejlig dag med søde mennesker, der holder af dig. Ihh hvor jeg bare glæder mig til min polterabend, når jeg læser de her beretninger. Tror (er temmelig sikker på) at det bliver min tur på lørdag...
 9. Jeg syntes simpelthen den idé er så sød, kan også sættes på strømpebåndet jo, men bliver lige nødt til at spørge: "hvilket billede sætter du i?" er det et er jer som par, et af ham eller hvad? Jeg har mistet både min mor og min far indenfor de sidste 1½ år, så jeg har brug for at føle, at de er en del af mit (vores) bryllup, så derfor har jeg et billede af mine forældre i buketten. Desuden har min kommende mand mistet sin far, så derfor har jeg også et billede af ham i buketten.
 10. Det lyder som om du har haft en rigtig tøse-hyggelig skøn polterabend. Dejligt at du ville dele den herinde
 11. Der er absolut INTET underligt i det Det er JERES bryllup og derfor er det helt perfekt, hvis det er det, I helst vil.
 12. PERFEKT - taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
 13. Yay hvor skønt.... Min mail er karinalinddal@gmail.com
 14. Jeg havde også bestemt mig for, at jeg ikke skulle have slør på og har også købt sådan en flot hårting (se billedet). MEN så begyndte der så småt at melde sig en lille tvivl inderst inde i maven. Jeg ville jo også gerne give min kommende mand det jeg ved, han drømmer om - nemlig en brud med hele molevitten . Desuden ville jeg gerne have et slør der kunne rives i, når vi har danset brudevalsen. Kompromiset er så blevet, at jeg har slør på i kirken og tager det af lige efter for i stedet at sætte mit flotte hår-ting i. Når vi så når til brudevalsen, tager jeg det på igen. Føler jeg har fået det bedste af to verdner
 15. Hejsa Først og fremmest - sikke en ufattelig smuk kjole du har købt dig og også super lige at vide, at du trods alt vil knappe alle knapperne på selve dagen. Det tror jeg egentlig også vil være pænest Når det så er sagt, så er der jo mange måder at have pels på Har lige fundet et par alternativer til dig på etsy (klik her for shoppen)
 16. Hejsa Hvis ellers du har et ok forhold til din far, så må jeg indrømme, at jeg slet slet ikke forstår dine bevæggrunde. Det er jo ikke sådan, at man i dag skal hænge sig bogstaveligt i traditionerne. Der er skam (formoder jeg) ingen af os, der skal giftes, der reelt bliver "givet væk", da størstedelen af os allerede bor sammen med den mand, vi skal giftes med og dermed allerede har givet os selv væk MEN hvis det er noget du har et issue omkring, hvad så med, om du selv gik op af kirkegulvet det første stykke og din kommende mand så begyndte at gå ned mod dig og "tog imod dig" på midten. Så kan I følges med hinanden det sidste stykke op af gulvet. Som en anden skriver skal du jo selvfølgelig også lige have clearet med både dig selv og din kommende mand, om I vil sidde alene oppe ved alteret eller om han evt. ønsker en forlover. Hvis han gør det, bliver dog nok lidt ensomt for dig at sidde helt alene over for ham deroppe tror jeg...
 17. Yay nu er jeg i gang!! Er ca. halvvejs med mine bordhæfter (og gider altså bare ikke mere i dag ) Til gengæld gider jeg godt at vise dem - hvis der er nogen der gider at se?
 18. Ja, totalt farvekoordineret - man skulle næsten tro, at der var en lille bridezilla gemt i mig :fløjt: Mange tak for de søde ord allesammen. Er også selv ret glad for dem.
 19. Jeg kan godt nok ikke selv tage æren for dem, da det er min bedste veninde, der laver disse vidunderlige kager, men her kommer lige en række links til billeder af hendes hjemmelavede kager - enjoy OBS! Læg lige mærke til blomsterne - de er laves i sugarpaste og er bare SÅ flotte
 20. Opsedasse med denne fine tråd
 21. Jeg synes da, at denne tråd fortjener at blive løftet op igen
 22. Og så lige en sidste...
 23. Nå, det var vist lige liiiiidt store filer, så det kommer lige i et par indlæg:
 24. Nå, så fik jeg mig endelig taget sammen til at begynde på de 48 blondelysestager, jeg skal have lavet inden 23. juni :fløjt: Vil I se? (I slipper slet ikke )
 25. Tusind tak for de søde tilbagemeldinger. Er også rigtig glad for dem - og så er de NEMME at lave. Blot til info, så har jeg købt glassene i Ikea til 29,- for 6 stk. Tusind tak. Nej, jeg har endnu ikke prøvet at tænde dem, men tror du har ret. Det bliver rigtig flot med dem, hvor blonden er i midten. Jeg har dog valgt at lave tre slags, da de skal stå i klaser af tre - to steder på hvert bord. Derfor synes jeg det ser sødt ud med sådan en omgang trip-trap-træsko-ting Blonden har jeg købt i en stofbutik i Aalborg - tror det var stof2000. Det kostede 20,- pr. meter.