klimer

Medlem
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About klimer

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 10/21/1974

Profile Information

 • Vielses dato
  04.08.2012
 • Type vielse
  Kirke - Jetsmark Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Brønderslev
 1. Jeg synes også den med de sølv krummelure i hjørnerne er pænest - som om det lige giver det sidste finish. Flot indbydelse :-)
 2. Tillykke med begge dele. Det er så skønt noget tingene flasker sig. Og dejligt med en overraskelse af en sød svigerfar.
 3. Hvor er de flotte og meget specielle, det kan jeg godt li. Vores er også special designet til og sammen med os, men hos en guldsmed i det nordjyske (Åbybro). Glæder mig også vildt meget til at se dem.
 4. Go for it - det er en vild fin frisure
 5. Hvor er den fin
 6. Tusinde tak for et godt grin. Det er sku go humor :-)
 7. Stemmer for nummer 3
 8. Vi overvejede det og kontaktede nogle. Men det lå langt over vores budget. ca. 20.000 kr for et par timer. Men ville have elsket det. Det kunne have været så sjovt. Kender nogle i en anden prisklasse, vil jeg da gerne høre.
 9. Jeg har lige været igennem hele den "side" og hentet den og mange andre derinde. Men synes bare den var så "grumset", hvor imod din var så fin. Så hvis du vil maile den vil jeg blive super glad. Tak.
 10. Hvor er de fine. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, hvis du ville sende mig den kærligheden er, som I har brugt. For den er bare så god. Den kan sendes til klimer@hotmail.dk På forhånd mange tak.
 11. Du kan også købe dem i Lilly - i hvert fald den i Aalborg og det både i sorte og brune. God jagt.
 12. Det burde da nok kunne lade sig gøre. Mht. vaserne så jeg nogle høje vaser i føtex i dag. Tror de kostede fra 150 kr. Men vil ikke lige hænges op på det. Men tænkte wauv hvor kunne de blive flotte, da jeg gik forbi :-)
 13. Ja, tak jeg vil også gerne modtage en mail: fasanvej64@hotmail.dk Tak
 14. Fedt tema og sikke mange fine ideer fra folk herinde :-) En af vores venner var til firmajulefrokost hvor temaet var at rejse. Der fik de udleveret et vist antal flybilletter / bording pas ved ankomsten. Bordene var så inddelt i lande / byer og så skiftede de plads under vejs. F.eks. startede en med at sidde i New York under forretten, for så at flytte sig til Paris under hovedretten og sidde i Sidney under desserten. Måske du kunne bruge dette til inspiration. Det er også en måde at flytte folk lidt rundt på, så man ikke sidder ved de sammen folk igennem hele aftenen.