klimer

Medlem
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by klimer

 1. Jeg synes også den med de sølv krummelure i hjørnerne er pænest - som om det lige giver det sidste finish. Flot indbydelse :-)
 2. Tillykke med begge dele. Det er så skønt noget tingene flasker sig. Og dejligt med en overraskelse af en sød svigerfar.
 3. Hvor er de flotte og meget specielle, det kan jeg godt li. Vores er også special designet til og sammen med os, men hos en guldsmed i det nordjyske (Åbybro). Glæder mig også vildt meget til at se dem.
 4. Go for it - det er en vild fin frisure
 5. Hvor er den fin
 6. Tusinde tak for et godt grin. Det er sku go humor :-)
 7. Stemmer for nummer 3
 8. Vi overvejede det og kontaktede nogle. Men det lå langt over vores budget. ca. 20.000 kr for et par timer. Men ville have elsket det. Det kunne have været så sjovt. Kender nogle i en anden prisklasse, vil jeg da gerne høre.
 9. Jeg har lige været igennem hele den "side" og hentet den og mange andre derinde. Men synes bare den var så "grumset", hvor imod din var så fin. Så hvis du vil maile den vil jeg blive super glad. Tak.
 10. Hvor er de fine. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, hvis du ville sende mig den kærligheden er, som I har brugt. For den er bare så god. Den kan sendes til klimer@hotmail.dk På forhånd mange tak.
 11. Du kan også købe dem i Lilly - i hvert fald den i Aalborg og det både i sorte og brune. God jagt.
 12. Det burde da nok kunne lade sig gøre. Mht. vaserne så jeg nogle høje vaser i føtex i dag. Tror de kostede fra 150 kr. Men vil ikke lige hænges op på det. Men tænkte wauv hvor kunne de blive flotte, da jeg gik forbi :-)
 13. Ja, tak jeg vil også gerne modtage en mail: fasanvej64@hotmail.dk Tak
 14. Fedt tema og sikke mange fine ideer fra folk herinde :-) En af vores venner var til firmajulefrokost hvor temaet var at rejse. Der fik de udleveret et vist antal flybilletter / bording pas ved ankomsten. Bordene var så inddelt i lande / byer og så skiftede de plads under vejs. F.eks. startede en med at sidde i New York under forretten, for så at flytte sig til Paris under hovedretten og sidde i Sidney under desserten. Måske du kunne bruge dette til inspiration. Det er også en måde at flytte folk lidt rundt på, så man ikke sidder ved de sammen folk igennem hele aftenen.
 15. Ej, det er da for sejt. Det kunne da være fedt at få eget frimærke på. Kunne snildt se fordelen ved at printe det direkte på. Mange tak for info
 16. Wauw det er flot både kjole og headpiece. Go for it. Hedadpice kan bruge med og uden pynt men synes at det blondepynt ser godt ud.
 17. Jeg synes de er flotte begge to, men er som de andre mest vild med den første. Er vild med monogram som vandmærke, det har vi også talt om til indbydelsen. Ja, man skal passe på i disse planlægningstider, man kan jo nemt komme til at sige / gøre noget som afsløre for meget. Men du har jo heldigvis ikke afsløret for meget
 18. Her tillader jeg mig til at læse lidt med. Jeg kunne bestemt også godt tænke mig et par fif.... Håber nogen har gode erfaringer på dette område
 19. Først vil jeg skrive at jeg kan sagtens forstå dit valg og håber det hele bliver perfekt. Men så sandelig også flot af Svalegården. Det havde jeg ikke troet var sikker på, at du mindst ville miste depositumet. Men fedt
 20. Jeg så dem i en hobby forretning i Hobro. Jeg har lige fundet den på nettet. Jeg mener de kostede 3 eller 4 kr pr. stk. De have firkantede og hjerteformet. JEg købte kun en af hver idet jeg ikke vidste om jeg fik brug for dem. Men du kan forsøge at kontakte dem på: Mariannes Hobbyhule v/Marianne Sand Sørensen Adelgade 72 D, 9500 Hobro 31 16 06 75
 21. Jeg synes de er meget fine men stemmer for nummer 3 eller 6
 22. Wauw, hvor er det et virkelig flot resultat du / I har opnået. Flotte kirkehæfter. Jeg er helt vild med den skrifttype. Hvad hedder den?
 23. Super god og rørende tale med meget kærlighed. Hvis du kan, så skal du helt klart holde den. Det der med Peter Plys vil jeg ønske, at jeg kan huske når jeg engang skal skrive min tale til H2B.
 24. Som mange har skrevet, så synes jeg også man skal følge de traditioner man selv føler passe ind og som gør dagen speciel for det enkelte par. Jeg tror vi sover hver for sig. H2B hjemme og mig og børnene hos mine forældre, som bor 5 minutter fra kirken