Gittepit

Medlem
 • Content count

  573
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Gittepit last won the day on September 28 2011

Gittepit had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

About Gittepit

 • Rank
  Lykkelig gift
 • Birthday 02/18/1985

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  14.05.2011
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  vejle
 1. Vi gjorde det også. Vi var ærlige over for de 2 og sagde vi jo havde været nød til at skære et sted af økonomiske årsager, men nu var der kommet 2 afbud og vi ville meget gerne have dem med. De blev meget beærede og takkede selvfølgelig ja.
 2. 1 måned og 2 dage før vores første bryllupsdag - fik vi den bedste gave

  1. Ceciliepil

   Ceciliepil

   Jaaa, og hun er bare så skøn! :D

  2. Stine85

   Stine85

   Tillykke!!! :D

 3. Der var broderet en blå firkløver på indersiden af min kjole
 4. Jeg faldt lige over at du søgte inspiartion til høje brude og lave gomme ;) er selv 10cm højere end min mand og sys selv fotografen klarede det ret godt. http://www.bryllupsklar.dk/forum/68955/%26-9829%3B-hg-14-05-11-%26-9829%3Bden-fulde-beretning-fra-den-fantastiske-dag-hvor-jeg-blev-fru-%26-9829%3B.html/page__view__findpost__p__1113979 ;-)
 5. Jeg havde et skørt med 3 ringe. i 3 forskellige str. Så jeg tog den nederste (største ud) og rykkede så de 2 andre end tand ned. Så der ikke var nogen ring i det øverste. For bøvlede også med det andet ;-)
 6. Hvor er det da bare en super fantastisk kjole. Hvis det ikke var fordi den nok ikke går så godt til min struttende gravid mave - havde jeg købt den og fundet en undskyldning for at bruge den :-D
 7. Uh åben åben åben. Sidder spændt og venter på billeder
 8. SKØN nyhed i min planlægningstråd :-D

  1. Show previous comments  3 more
  2. SaschaTheresa
  3. Gittepit

   Gittepit

   Mange tak. vi er bare så glade:-D

  4. Kimse&Pixie

   Kimse&Pixie

   Det var bare en super dejlig nyhed.. KÆMPE tillykke.. :)

 9. Vi fik biksemad med spejlæg. Jeg fik ikke selv noget, men gæsterne elskede det
 10. Tina nye negle. er helt klart den bedste i vejle. hun er super dygtig og kompetent. desværre er der jo rigtig mange der slet ikke har en uddannelse og derfor laver noget L*** med ens negle. dog ville jeg skynde mig at bestille tid da hun er ret populær ;-) op til brylluppet spurgte jeg på min facebook hvem jeg skulle få til at ordne mine negle. 20 tøser svarede Tina fra nye negle og ikke en eneste der havde noget positivt at sige om andre ;-)
 11. Jeg har ingen erfaringer med det overnævnte firma. men jeg lure lidt ved at den der har givet gode anmeldelse kun har givet 1 anmeldelse. så det kunne næsten ligne firmaet selv der har vurderet sig selv. håber du får svar fra andre der har prøvet firmaet så du kan få svar ;-)
 12. Hvis der er nogle der har betalt kjoler som de ikke har fået, så skal i skynde jer at kontakte de folk i linket da i så kan stille krav på at få jeres kjoler. for hvis de 4 uger først er overskredet får i desværre ingenting
 13. Hold da op det lyder træls. Men havde desværre set det komme. jeg fik selv min kjole derindefra og deres skræddere var under alt kritik. først syede de den for meget ud så for meget ind og så kunne de ikke sy den ud igen. desuden var der pletter på min kjole. Jeg endte med at få den færdig 23 timer før jeg skulle bruge den. Desuden havde jeg 2 gæster til brylluppet som købte gallakjoler derinde og det var samme historie. Det er ellers en skam for ved kjoleprøvningerne var de super søde. det var først da de skulle sy i kjolen det gik galt. Hvis jeg var jer ville jeg dog jævnligt holde øje med hjemmesiden, for mon ikke der kommer noget ophørsudsalg derinde
 14. Nederste forum er til redaktionen ;) der er en guide til at slette profil ;)
 15. Jeg blev godt nok ikke gift i en Lilly kjole, men en Romantica kjole til 5000 og min erfaring er at pris og kvalitet ikke altid hænger sammen. Ofte betaler man for mærket i de dyre brydekjoler. Jeg har prøvet kjoler til 18.000 kr og de sidder ikke nødvendigvis bedre end billigere kjoler. Så jeg siger go 4 it ;)