Stine85

Medlem
 • Content count

  1,318
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Stine85 last won the day on November 5 2012

Stine85 had the most liked content!

Community Reputation

97 Excellent

About Stine85

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 08/25/1985

Profile Information

 • Vielses dato
  07.07.2012
 • Type vielse
  Vielse i Langør Kirke, Samsø
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Gentofte

Recent Profile Visitors

13,201 profile views
 1. Ih hvor hyggeligt lige at blive mindet om min beretning! Og så har vi jo næsten lige fejret 3 års bryllupsdag 1000 tak for de fine ord. Det er bestemt også en dag vi ser tilbage på med stor glæde!
 2. Åh hvor er du sød! Dejligt at kunne hive den følelse frem i dig ;) I hæftet stod der velkomst, menuen, ca 4 linjer om alle gæsterne (havd de laver, interesser osv) og til sidst nogle sjove "regler". Jeg tror der er billeder i min planlægnings tråd hvis det er Her er et link http://www.bryllupsklar.dk/forum/69560/kirstine-og-aleksander-sneekpeak-fra-fotografen-3.html/?p=1198814
 3. hej Guldpigen Tusind tak for rosen! Det er altid dejligt at høre Selvfølgelig! Vores budget var på 40.000 og vi gik 4000 over. Vi valgte at priotere de ting vi syntes var vigtigst og gøre rigtigt meget selv. Det resulterede i at jeg var en anelse brugt sent på aften, men tilgengæld var hele dagen 100% i vores ånd! Jeg ville ikke gøre det anderledes! Kjolen fandt jeg herinde til 3000 kr (mener jeg det var). Også her var det en priotering
 4. Jeg sad og slugte din beretning, men er der ikke noget du mangler i den...? Locationsbillederne! Eller er det bare mig der ikke kan finde dem... Hmmm nej der har du vist ret ;)Må vist lige få lagt lidt ind en af dagene ;)
 5. Hold nu opnået er længe siden jeg har været herinde! Men hvor er det hyggeligt lige at få den hevet op igen! ;)1000 tak! Det var den perfekte dag! Ville ikke ønske noget anderledes!
 6. Kære Linda Stort tillykke med brylluppet! Hvor ser i bare fine ud! Det er min svigerinde som lavede jeres kage ;) Hun er bare super dygtig! Hun lavede også vores (hendes første) for et år siden. Vi spiste toppen på vores et års bryllupsdag og den smagte stadig dejligt!
 7. Mange tak Det er nogle som jeg har lavet. Jeg har lavet en DIY-guide som du kan finde her
 8. ej det så jeg slet ikke sør du skrev det. Tror ikke det er noget som nogen vil studse over!
 9. Den er super fin! Vi lave VIRKELIG mange af dem her til vores bryllup og hang dem i træer rund omkring. Jeg fandt denne her billed guide til hvordan man nemt kan gøre som vi brugte. Det er bare super nemt! Og hvis man laver på den måde vil de også stadig kunne bagevæge sig lidt og "svinge". Det kan jeg rigtigt godt li!
 10. Eller klippes hæk!
 11. Jeg synes det ser VILDT fint ud! Love it!!! :loveshower:
 12. Et par billeder af mit (godt nok ikke med slør men du får dem lige alligevel ) Har egentlig kun hår til lige under skuldrende, så resten er sådan nogle klip-extentions (som eller bare SLET ikke er mig, men hvad gør man ikke for drømme frisuren...). Headpieced er fra Jannie Baltzer (en lidt anderledes version af hendes Elette)
 13. Bagte i går nogle SUPER lækre brownies! Opskrift er delt på bloggen. :)http://prinsessenogbissen.blogspot.dk/

  1. dorte s.

   dorte s.

   Hejsa

   Er du stadig aktiv på BK?

   Jeg er vild m dine ideer! Har du på et tidspunkt haft en billedserie af hvordan I lavede hortensia buketterne? De er jo så vildt flotte.

   Kh dorte ☺

  2. Musenberg

   Musenberg

   Uhmmm Brownie :)

 14. Jeg lavede selv vores. Min mand har altid været helt vild med Dinoer så lavede et par T-Rex og satte på toppen. Prisen for materialerne blev i alt ca. 140 kr. Vi havde 3 kager, så der var en med en hortencia (som var gennemgående i pynten), en med vores monogram og så topperen på den sidste.