Tuttenut

Medlem
 • Content count

  320
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Tuttenut

 • Rank
  Nu gift med min skønne mand!
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  21.06.2012
 • Type vielse
  Sophienholm
 • Køn
  Kvinde
 1. Ja crosstrainer er rigtigt godt, og det kan godt lade sig gøre helt uden at bruge armene. Enten ved at holde dem stille på de stænger der ikke kører med, eller "bare" holde balancen uden - lidt svært, men kan godt lade sig gøre
 2. Jeg troede det var for at kvinden fik en gave, der kunne sikre hende økonomisk, hvis han gik bort?
 3. Nu har jeg jo heller ikke erfaring med Diskobil - men synes bestemt at der er god omtale. Dertil vil jeg sige - Diskobil - eller hvem som helst - selvfølgelig vil der da i ny og næ være utilfredse kunder. Alt andet ville da være mærkeligt. Det er jo ikke altid det handler om hvis skyld det er .. så det er da fint at det bliver bragt op. Det er jeg også sikker på at Diskobil godt kan "tåle". Så et par "dårlige anmeldelser" - det tror jeg aldrig man kommer uden om - sikkert heller ikke Miss Lena - jeg tror måske bare fremgangsmåden her hos hende er, at man nok bare slet ikke bestiller, hvis man ikke bryder sig om det... (for mange er det, ja - meget utænkelig, men der skal da nok være nogle med en anden smag)
 4. Pia Lingeri i Kbh Super flink dame, men nu ved jeg jo ikke lige hvor du kommer fra
 5. Jeg har gele / vandperler... Send mig en pm
 6. Jeg får rigtigt tit ondt i hovedet, når jeg har håret sidden oppe hele dagen - så jeg lurer lige med her - og ser om der kommer andre godt tips.
 7. Jo før jo bedre... De holder jo også ferie osv
 8. Og Pias lingeri i Kbh
 9. Shit de er høje men SÅ flotte (køøøøøb!)
 10. Candleworld.dk
 11. Wow!! siger jeg bare - den er godt nok rigtigt rigtigt smuk
 12. Eeeeeelsker Jens Peters memozz, og har haft fornøjelsen af at være hos ham RL og være med til at lave en... Intet mindre end fantastisk produkt - meeen over 500 desværre.
 13. Jeg har hele tiden lidt det mantra i mit hoved det siger "Gør det, der gør dig glad" - så som de andre siger - det der virker for jer, er det der gør jer glade
 14. Haha... Vi har lige lavet samme nummer, så vi måtte også afsted igen
 15. Mange tak