Fru Vallentin

Medlem
 • Content count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Fru Vallentin

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 10/30/1983

Profile Information

 • Vielses dato
  28.05.2011
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Kalundborg
 • Interesse
  Bullterrier, Amerikanerbiler, venner og familie
 1. Blåt silkebånd på strømpebåndet
 2. Vi havde en guitarist under maden, derfter et 5-mandsband og derefter DJ. Sjovt nok var det klart DJén der trak flest på dansegulvet. Men jeg vil så også sige at vi havde musik fra 17.30 - 05.00 og der var folk på dansegulvet til det sidste : )
 3. Jeg gik ind til Amazing Grace som min søster sang - det var helt fantastisk og anderledes. Havde valgt sangen fordi den betyder meget for min far : )
 4. Jeg ville have kastet min under festen til tøserne men en af vores gæster kom til at smække døren til det rum hvor gaverne stod og hvor brudebuketten lå - da vi ikke havde nøglen måtte det vente til om søndagen hvor mange af gæsterne kom til morgenmad - der kastede jeg så buketten og en af mine skønne veninder greb den : )
 5. Jeg havde 2 kjoler til vores bryllup den 28 maj i år begge er fra lilly og begge er helt okay - tror bare at de har været uheldige der er ikke en finger at sætte på nogen af mine kjoler - jeg bar den ene til vielsen og den anden til festen : )
 6. Hvor bor du henne ? Jeg kender en i kalundborg der gør det for 2-300 kroner og hun er virkelig dygtig : )
 7. Vi blev også gift den 28. maj 2011 i regn og blæst og var noget ked af det da jeg fandt ud af at der ville komme regn, men det kan slet ikke ødelægge en så fantastisk dag - så op med humøret : )
 8. Vi har købt vin, 4 slags øl, en masse forskelligt sodavand, cocio, vandflasker, mokai og somersby så burde der vare lidt for enhver smag
 9. Er helt vild med kjole nr 1 til dig : )
 10. :cheerleader3: MIlepæl 1 uge tilbage :cheerleader3:
 11. Vi har valgt en guitarist under maden, derefter live band 2 x 45 min også dj resten af natten. Vi elsker musik og ville godt have lidt af det hele
 12. Meget gerne til mig også ? på forhånd mange tak : ) danniogmartine@jubii.dk
 13. Vi har også købt og er godt tilfredse : )
 14. Hvor er det dog tarveligt af hende at være sådan, utorligt at nogen mor kan være sådan. Håber at det hele løser sig og I får en fantastisk dag : )
 15. Jeg kan varmt anbefale Irene - http://www.laito.dk/ jeg har ikke fået syet en kjole men har fået tilrettet mine og har set meget af det hun har lavet, hun er virkelig dygtig og rigtig sød, forstående og lytter til hvad man gerne vil have