Auel

Medlem
 • Content count

  114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Auel

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 09/05/1988

Profile Information

 • Type vielse
  Kirke
 1. Jeg vil gerne dele min oplevelse med dig. Det er desværre en meget dårlig en af slagsen. Jeg var i House of Brides inde i KBH, og havde en rigtig ubehagelig oplevelse. Ekspedienten var meget overrumplende og lyttede overhovedet ikke til hvad jeg ville. Hun spurgte ikke en gang om jeg ville have slør på, inden hun pludselig havde stukket et i håret på mig. Var helt psykisk udmattet efter den seance, og selvom jeg prøvede nogle fine kjoler, ville jeg aldrig købe en af hende. Vil på ingen måde anbefale en kjoleprøvning derinde. Ellers synes jeg der er mange der har haft rigtig gode erfaringer med House of Brides i Taastrup, hvis det er.
 2. Wauw! Glæder mig så meget til mere!!!
 3. Wauw!! Hold op hvor er der bare styr på tingene! Det ser bare så godt ud, og er vild med din bar og ikke mindst slikbuffeten Glæder mig til at læse mere
 4. Sikke et skønt billede at starte med Glæder mig til mere!!
 5. Er helt vild, med jeres bar, og generelt bare det gennemførte farvetema. Det er også rigtig dejligt at se en anden brud der er lige så glad for brudeslør, og synes det kan bruges til pynt i kirken, og på bordene. Jeg får helt lyst til alle mulige puchbowls med forskellige drikke til vores bryllup, men kom så i tanke om, at det jo er i oktober, og at al den lemonade måske passer bedre til en varm sommerdag. Men lækkert ser det ud.
 6. Mere!!!! Er så vild med den måde du lavede din kjole på, og kan slet ikke vente med at se jeres pyntning af lokalet!!
 7. Skøøøønt! F5 F5 F5.. Elsker bare dine drenges tøj, med butterfly og converse
 8. Du skal trykke Anvend fuld editor, så kommer det Jeg læste om en af brudene herinde, der fornylig blev gift, at de havde brugt en gammel ordbog, som folk så skrev hilsner i og fandt skønne ord der inspirerede dem. Jeg er vild med ideen. Måske fordi jeg er kommende dansklærer
 9. Jeg vil rigtig gerne anbefale Hår Galleriet, der ligger ved Harald Jensens Plads. Frisøren Kristina har været den eneste jeg nogensinde har følt mig tryg ved omkring mit hår , og så vidt jeg ved, er hun heller ikke voldsomt dyr mht. opsætninger. Hun skal sætte mit hår til mit eget bryllup, men da vi kender hinanden personligt, ved jeg ikke hvad den generelle pris er.
 10. For det første TILLYKKE med det flotte vægttab! Er glad for du måske kunne bruge App'en Dog vil jeg lige sige til ovenstående. Det lyder som om du rigtig gerne vil af med bulen på maven, som rigtig mange andre kvinder Her vil jeg så lige spare dig for noget meningsløst arbejde. Man får IKKE flad mave af at lave en masse mavebøjninger, man får en stærkere mave, men ikke en flad mave, hvilket oftest er målet. Dette er en misforståelse. Fedtet der sætter sig på maven skyldes ens sukkerindtag, og ved at nedsætte det vil der blandt andet ryge nogle centimeter om maven. Eks. skifte fra normal sodavand til light. Dog kan det anbefales at lave opstrammende øvelser samtidig med et vægttab, eksempelvis med en hulahopring med vægt eller et enkelt styrketræningsprogram for hele kroppen. Her mener jeg styrketræning med egenkropsvægt - altså øvelser du kan lave derhjemme når det passer dig. Hvis du ønsker det, kan jeg godt komme med et eksempel på nogle øvelser, men først efter på torsdag, for der har jeg min eksamen
 11. Hold da op. Sikken en tur. Jeg vil bare lige give dig en kæmpe og ønske dig stort tillykke med dit ellers dejlige bryllup.
 12. Mega sejt gjort! Det havde jeg aldrig turet!
 13. Er meget enig. Jeg skulle netop til at skrive at man i mange år blev gift i netop sort i Danmark mener det var i slutningen af 1800. Der er eksempelvis en sort brudekjole på udstilling i Den Gamle By i Århus.
 14. Det lyder godt nok som meget når det sådan er skrevet ned. Kunne være fedt hvis du fulgte op på hvor meget der reelt set blev drukket når i har været gift. Hvor mange penge regner i så med det vil koste for alt det, bare sådan ca.?