Auel

Medlem
 • Content count

  114
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Auel

 1. Jeg vil gerne dele min oplevelse med dig. Det er desværre en meget dårlig en af slagsen. Jeg var i House of Brides inde i KBH, og havde en rigtig ubehagelig oplevelse. Ekspedienten var meget overrumplende og lyttede overhovedet ikke til hvad jeg ville. Hun spurgte ikke en gang om jeg ville have slør på, inden hun pludselig havde stukket et i håret på mig. Var helt psykisk udmattet efter den seance, og selvom jeg prøvede nogle fine kjoler, ville jeg aldrig købe en af hende. Vil på ingen måde anbefale en kjoleprøvning derinde. Ellers synes jeg der er mange der har haft rigtig gode erfaringer med House of Brides i Taastrup, hvis det er.
 2. Wauw! Glæder mig så meget til mere!!!
 3. Wauw!! Hold op hvor er der bare styr på tingene! Det ser bare så godt ud, og er vild med din bar og ikke mindst slikbuffeten Glæder mig til at læse mere
 4. Sikke et skønt billede at starte med Glæder mig til mere!!
 5. Er helt vild, med jeres bar, og generelt bare det gennemførte farvetema. Det er også rigtig dejligt at se en anden brud der er lige så glad for brudeslør, og synes det kan bruges til pynt i kirken, og på bordene. Jeg får helt lyst til alle mulige puchbowls med forskellige drikke til vores bryllup, men kom så i tanke om, at det jo er i oktober, og at al den lemonade måske passer bedre til en varm sommerdag. Men lækkert ser det ud.
 6. Mere!!!! Er så vild med den måde du lavede din kjole på, og kan slet ikke vente med at se jeres pyntning af lokalet!!
 7. Skøøøønt! F5 F5 F5.. Elsker bare dine drenges tøj, med butterfly og converse
 8. Du skal trykke Anvend fuld editor, så kommer det Jeg læste om en af brudene herinde, der fornylig blev gift, at de havde brugt en gammel ordbog, som folk så skrev hilsner i og fandt skønne ord der inspirerede dem. Jeg er vild med ideen. Måske fordi jeg er kommende dansklærer
 9. Jeg vil rigtig gerne anbefale Hår Galleriet, der ligger ved Harald Jensens Plads. Frisøren Kristina har været den eneste jeg nogensinde har følt mig tryg ved omkring mit hår , og så vidt jeg ved, er hun heller ikke voldsomt dyr mht. opsætninger. Hun skal sætte mit hår til mit eget bryllup, men da vi kender hinanden personligt, ved jeg ikke hvad den generelle pris er.
 10. For det første TILLYKKE med det flotte vægttab! Er glad for du måske kunne bruge App'en Dog vil jeg lige sige til ovenstående. Det lyder som om du rigtig gerne vil af med bulen på maven, som rigtig mange andre kvinder Her vil jeg så lige spare dig for noget meningsløst arbejde. Man får IKKE flad mave af at lave en masse mavebøjninger, man får en stærkere mave, men ikke en flad mave, hvilket oftest er målet. Dette er en misforståelse. Fedtet der sætter sig på maven skyldes ens sukkerindtag, og ved at nedsætte det vil der blandt andet ryge nogle centimeter om maven. Eks. skifte fra normal sodavand til light. Dog kan det anbefales at lave opstrammende øvelser samtidig med et vægttab, eksempelvis med en hulahopring med vægt eller et enkelt styrketræningsprogram for hele kroppen. Her mener jeg styrketræning med egenkropsvægt - altså øvelser du kan lave derhjemme når det passer dig. Hvis du ønsker det, kan jeg godt komme med et eksempel på nogle øvelser, men først efter på torsdag, for der har jeg min eksamen
 11. Hold da op. Sikken en tur. Jeg vil bare lige give dig en kæmpe og ønske dig stort tillykke med dit ellers dejlige bryllup.
 12. Mega sejt gjort! Det havde jeg aldrig turet!
 13. Er meget enig. Jeg skulle netop til at skrive at man i mange år blev gift i netop sort i Danmark mener det var i slutningen af 1800. Der er eksempelvis en sort brudekjole på udstilling i Den Gamle By i Århus.
 14. Det lyder godt nok som meget når det sådan er skrevet ned. Kunne være fedt hvis du fulgte op på hvor meget der reelt set blev drukket når i har været gift. Hvor mange penge regner i så med det vil koste for alt det, bare sådan ca.?
 15. Pyyh, mundtlig eksamen på torsdag

 16. Vi har brugt 15.000 på vores Jeg har desværre ikke noget billede af dem jeg kan vise. Vi skal først hente H2B's på torsdag, og min er den forlovelses ring jeg fik for et år siden, hvor guldpriserne også var lidt billigere. De er begge i Rosa guld og der er en diamant i min, som vi har snakket om at skifte til en i højere karat her til brylluppet
 17. Jeg synes det er rigtig fint, og er vild med billedstriben ovre til højre. Skønne oprigtige billeder af jer Kan også sagtens forstå dit synspunkt omkring portoen. Vi valgte at dele STD-kortene ud personligt til familiekomsammener og lignende, i stedet for at sende dem med posten, men regner ligesom jer med at sende invitationerne ud.
 18. Sikke en spændende tråd. Vægttab er virkelig noget man har brug for støtte til at arbejde med. Selv tabte jeg for et par år siden 10kg, som lige så stille havde sneget sig ind på mig, da jeg stoppede med at dyrke elite sport. Jeg har længe haft den samme vægt, men de fleste kvinder synes vel altid lige at der gerne måtte ryge en cm her og der. Da jeg har et rigtig fint aktivitetsniveau og har en hel fin vægt, kunne jeg ikke lige som et par år siden bare skrue op for motionsniveuet og så smide det sidste. Denne gang har jeg også bestemt mig for at kigge på min mad, men da vi kun taler 5kg vægttab skulle det heller ikke være vildt drastiskeændringer. Det er så her jeg vil anbefale jer noget, GRATIS app'en: Shapeup. Jeg har altid min telefon tæt på mig, og med denne app, har jeg fået indblik i hvor mange kalorier, der egentlig er i et glas mælk eksempelvis. Man kan sætte den til at man vil tabe 0,5 kg om ugen, eller hvornår man har sat sig en mål dato, og så fortæller den dig hvor meget du ca. skal indtage om dagen uden yderligere motion for at tabe det. Indtil videre har jeg tabt mig 4-5cm om maven og 2cm om hoften, og det kan helt klart mærkes på mit tøj. Jeg har mest brugt den som en øjenåbner, og regner da også nogle gange efter hvis jeg synes det angivne kalorie tal er helt hen i vejret. Og hvis man så har lyst til at kaste sig ud i noget motion så må jeg lige anbefale mine to yndlings ting! Hulahopring med vægt, efter at have bandet en del de første par gange, så lykkedes det mig endelig at svinge den rundt, og hold op hvor det virker, min mave er mega flad nu! Den anden ting er at stå på rulleskøjter. Faktisk så forbrænder det mere at løbe på rulleskøjter i en time end at løbe i en time, og så er det jo bare 100.000 gange sjovere at stå på rulleskøjter! Bare husk håndbeskyttere
 19. Sikken en skøn video! Den og din beretning giver bare én følelsen af et rigtig hjertevarmt bryllup
 20. uuuh, er vild med din prøveopsætning, meget lig min egne planer for håret Mere, mere!!
 21. Hjertlig tillykke med brylluppet. Jeg bliver bare nødt til at sige: hold op hvor du stråler på de billeder her!! I ser bare møg forelskede ud
 22. Sikke en masse super gode links. Havde ellers selv lagt muligheden for stoleskjulere fra mig på grund af prisen, da vi bliver mellem 90-100 mennesker. Lækkert med alle de billigere alternativer. Bliver lige hængende og håber på et billede fra a-dream af dine selvgjorte.
 23. Vi skal holde festen på Klank efterskole ved Galten
 24. Vi skal vies i Viby Kirke d. 6.10.12. Jeg er derfra og H2B er fra Kolt og han er ligeglad med hvilken kirke..