Auel

Medlem
  • Antal besvarelser

    114
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Auel

  1. Hej allesammen Lidt om os: Det hele begyndte i 2008, da jeg mødte den skønne mand til Galla afslutningsfesten på mit gymnasie. Vi har til oktober været sammen i 4 ½ år, og det føles bare så rigtigt. Vi er fra to meget forskellige familier, han er en efternøler og jeg den ældste. Men som de siger man tiltrækkes af modsætninger. Jeg har været helt skør af glæde lige siden han friede, og jeg glæder mig så meget til at fejre vores kærlighed til hinanden sammen med familie og venner næste forår. Men før den skønne mand friede havde jeg egentlig aldrig rigtig tænkt på bryllup, så føler mig meget på bar bund med det meste. Hvilket er grunden til at jeg tænkte at alle i skønne damer kunne hjælpe mig med inspiration og vejledning. Glæder mig til at snakke med jer herinde Planlægning: Bryllup: Viby Kirke Stedet for festen: Klank efterskole Reception: Endnu ikke besluttet om vi overhovedet skal holde sådan én Antal gæster: 96 pt. Catering: Er fundet STD: er lavet og sendt Invitationer: Er H2B i gang med Blomster/Borddekorationer: Mangler Farve tema: Creme og støvet gul, ind til videre Bryllupskørsel: Veteranbil, er i gang med at tjekke priser Fotograf: applepark.dk Bruden: Kjolen: Er købt glæder mig til at få den hjem Brudebuket: Har en idé, men ved intet om blomster :-/ Sko: Sølvsko, som jeg havde på den dag vi mødtes Håropsætning:Frisøren har afsat tid på dagen allerede Gommen: Jakkesæt: Står han selv for Så langt så godt
  2. Jeg vil gerne dele min oplevelse med dig. Det er desværre en meget dårlig en af slagsen. Jeg var i House of Brides inde i KBH, og havde en rigtig ubehagelig oplevelse. Ekspedienten var meget overrumplende og lyttede overhovedet ikke til hvad jeg ville. Hun spurgte ikke en gang om jeg ville have slør på, inden hun pludselig havde stukket et i håret på mig. Var helt psykisk udmattet efter den seance, og selvom jeg prøvede nogle fine kjoler, ville jeg aldrig købe en af hende. Vil på ingen måde anbefale en kjoleprøvning derinde. Ellers synes jeg der er mange der har haft rigtig gode erfaringer med House of Brides i Taastrup, hvis det er.
  3. Wauw! Glæder mig så meget til mere!!!
  4. Tak, og ja den er helt ny, ikke brugt før. Tusind tak. Måske jeg skulle få den farvet bagefter og bruge den til meget fine arrangementer. Det er sjovt du tænker Hollywood glamour er lidt forelsket i den stil. hihi. Lige præcis, så hellere give lidt mere, når man alligevel er oppe i den størrelsesorden. Mange tak!!
  5. Wauw!! Hold op hvor er der bare styr på tingene! Det ser bare så godt ud, og er vild med din bar og ikke mindst slikbuffeten Glæder mig til at læse mere
  6. Sikke et skønt billede at starte med Glæder mig til mere!!
  7. Hvor er du sød Sunsprit. Tak for de fine ord
  8. Tusind tak! Jeg er også vildt glad for den, og tænkt at den bare passede perfekt, helt uden tilretning!! Hihi, ja det er mig Og tak, jeg synes jo i hvert fald den er perfekt Hvor vildt!! Jeg har altid haft det på præcis samme måde, men lige siden jeg begyndte at kigge på kjoler, og så hvad de ville havde for kjoler af ringe kvalitet i nogle butikker, så ændrede jeg mening. Da jeg fandt denne på nettet, kunne jeg slet ikke få den ud af hovedet, og havde åndssvage drømme om, at jeg kom til at ligne lort på min bryllupsdag, nu når jeg ikke kunne købe denne kjole. Men her kom min skønne H2B ind i billedet og sagde, at jeg altså skulle vælge lige den kjole som var den rigtige for mig, og at vi, min kæreste og jeg, altid er så fornuftige med alting, så denne ene gang skulle jeg altså vælge med hjerte og prøve at lade være med at tænke i beløb. Og at vi jo havde pengene, og ikke blev nødt til at nedprioritere andre ting til brylluppet af den grund, så dyr var den jo altså heller ikke.
  9. Tak!! Den er også super flot, er vild med brochen , tror bare jeg vil have lidt flere farver i min buket - stadig sarte i det, end en ren sart lyserød buket. Vi har ikke rigtig nogle bestemte farver, men sarte lyse farver og ikke for meget lyserød.
  10. Tak!! Du må gerne spørge, og den har kostet 10.000+. Den præcise pris vil jeg gerne holde mellem H2B og jeg.
  11. Er helt vild, med jeres bar, og generelt bare det gennemførte farvetema. Det er også rigtig dejligt at se en anden brud der er lige så glad for brudeslør, og synes det kan bruges til pynt i kirken, og på bordene. Jeg får helt lyst til alle mulige puchbowls med forskellige drikke til vores bryllup, men kom så i tanke om, at det jo er i oktober, og at al den lemonade måske passer bedre til en varm sommerdag. Men lækkert ser det ud.
  12. KJOLEBILLEDER!! Der gik lidt længere tid end beregnet, men her er de så Jeg er stadig top forelsket i min kjole, og glæder mig sindssygt meget til at gå op ad kirkegulvet til Kasper i den Der kom told oven i, men det havde vi regnet med i budgettet, da vi bestilte kjolen, og jeg synes den er alle pengene hver! Silken er lidt krøllet på billederne, men det bliver selvfølgelig dampet væk til den store dag. ps. har klippet mit ansigt ud, da varmemesteren havde lukket for vandet den dag uden varsel, så jeg derfor ikke havde kunnet gå i bad .
  13. Mere!!!! Er så vild med den måde du lavede din kjole på, og kan slet ikke vente med at se jeres pyntning af lokalet!!
  14. Er virkelig ked af det tøser, men den veninder der skulle have været forbi i aften, så vi kunne tage billeder, blev nødt til at aflyse pga. arbejde Har ikke været hjemme hele weekenden heller. Den nye plan er at få taget billederne onsdag. Er virkelig også selv ærgerlig over det. H2B, fik ellers lige afleveret ægteskabserklæringen på Rådhuset på vejen til toget i lørdags. Skønt!
  15. Skøøøønt! F5 F5 F5.. Elsker bare dine drenges tøj, med butterfly og converse
  16. Hvis du stadig drømmer lidt om orange sko, så er der et par her på Nelly.com på 70% udsalg. De har også rigtig mange andre flotte sko på udsalg - hvis det er http://nelly.com/dk/sko-kvinde/sko/festsko/nelly-trend-917/sabryne-917084-66/
  17. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhh :cheerleader3: :cheerleader3: UPS manden har lige været her :thumbsupsmileyanim: :thumbsupsmileyanim: Jeg har lige åbnet verdens største pakke, den indeholdte min Kjole!!!! :loveshower: Undskyld alle smiley'erne, jeg er bare helt oppe og køre Fik den på helt selv, og den passer bare PERFEKT Glæder mig til at få en veninde på besøg, så vi kan få taget nogle billeder til jer
  18. Tak Jeg er opvokset i Viby, og H2B i Kolt Hasselager, men vi bor lige nu i Århus N. Jeg har dog stadig en hel masse tilknytning til Viby, og bruger en masse af min fritid på Viby Stadion, som håndbold træner. Vi synes også den er super hyggelig , og samtidig får en masse af mine barndomsveninders forældre mulighed for at komme ned forbi. Derudover vil mine piger(dem jeg træner), også rigtig gerne se, så det var det helt perfekte for os.
  19. Du skal trykke Anvend fuld editor, så kommer det Jeg læste om en af brudene herinde, der fornylig blev gift, at de havde brugt en gammel ordbog, som folk så skrev hilsner i og fandt skønne ord der inspirerede dem. Jeg er vild med ideen. Måske fordi jeg er kommende dansklærer
  20. Jeg vil rigtig gerne anbefale Hår Galleriet, der ligger ved Harald Jensens Plads. Frisøren Kristina har været den eneste jeg nogensinde har følt mig tryg ved omkring mit hår , og så vidt jeg ved, er hun heller ikke voldsomt dyr mht. opsætninger. Hun skal sætte mit hår til mit eget bryllup, men da vi kender hinanden personligt, ved jeg ikke hvad den generelle pris er.
  21. Så er der billede af ringene. Der er i rosaguld, og der er en diamant i min. Vi har købt dem Guldsmed Boye i Århus, og har fået en hel fantastisk service.
  22. Update: Kjolen skulle være klar til afhentning, eller blive leveret på adressen i morgen!!! :cheerleader3: Derudover har jeg tidligere i dag været til mundtlig eksamen på mit studie, og scorede mig lige et 12 tal. Kan mærke der er god karma omkring mig lige nu Derefter tog Kasper og jeg ned i byen og hentede hans ring, og den passede bare perfekt Så håber på at kunne uploade et billede af ringene i aften. Skøøøøn dag
  23. Taaark Ja ikke??!!! Har lige tjekket shipping forløbet igen, og den står til at nå sin destination i morgen!! :cheerleader3: Smiler ud over det hele nu
  24. Jamen det var en anden brud herinde der havde lagt en annonce op, den hedder Yolan Chris kjole i overskriften, så hvis den stadig er herinde burde du kunne finde den. Den står til 10.000kr. sat ned fra 20.000 ca. Hun hedder rigtig Kristine og er også fra Aarhus. Den var virkelig smuk i virkeligheden også, men det var en str. 36 og den var bare for lille til mig. Hvis du nu ikke finder hendes opslag, så har jo måske stadig hendes et nummer et sted, hvis der er skriver du bare Ej, det må være fantastisk at være i praktik hos Maria. Hun er så sød, og dygtig.