EvaMariaQ

Medlem
 • Content count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About EvaMariaQ

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 06/04/1982

Profile Information

 • Vielses dato
  13.10.2012
 • Type vielse
  Kirke
 1. Hov det gik lidt hurtigt. Jeg har sat min brudekjole samt en del tilbehør til salg og er blevet kontaktet af en amerikaner, som gerne ville give 800 eur for kjolen. Jeg skulle bare sende kjolen til en adresse i Sydafrika og give hende mine konto-oplysninger, så ville hun indsætte pengene. Jeg har dig ikke gjort nogen af delene, men vil bare advare jer andre. Mvh Maria
 2. Hej Piger Vil bare advare jer imod en(måske flere) fupmagere som er på spil inden på bryllupsklar.dk's
 3. Don't do it. kender en som gjordet det samme og det endte i tårer.
 4. Hej. besøg specialkøbmanden fysisk eller på www.specialkoebmanden.dk de har en masse ideer. Ellers så besøg www.kagebutikken.dk de har også en million forskellige ideer og kageforme og meget mere. bruge disse leverandører når jeg skal lave festkager. kagebutikken, er virkelig god mht service, man kan ringe til ejeren -næsten døgnet rundt og de er meget hjælpsomme.
 5. Hej. hvis du kigger på ebay er der en masse forskellige udgaver af slør. jeg tror det vil være en god ide at vælge et slør med mindre tyl end din kjole, for at det ikke kommer til at blive for "sække-formet" så det til en kollegas bryllup og bruden lignede en marengs.
 6. Hej da min folovede og jeg startede med at kigge efter lokaler, så vi på nogle i høje tåstrup eller tåstrup. Kan desværre ikke huske adressen. husker blot at det var nogle ret flotte - lidt barok-inspireret lokaler. Vi har dog valgt Restaurant bellahøj istedet, som også er et ret flot sted. Håber i finder nogle egnede lokaler.
 7. jeg har taget mine med på arbejde, for så kan jeg have dem på, når jeg sidder og arbejder ved pc'en. så bliver de gået til stille og roligt.
 8. jeg er Oktober-brud men vil meget gerne dele ideer mv med jer andre.
 9. Hej Jeg vil varmt anbefale en der hedder Mark Thyrring, han er virkelig dygtig. Han er god til sit håndværk, god til at få det bedste frem i dem han fotograferer. Derudover er han et behageligt og empatisk menneske, som er en fornøjelse at arbejde sammen med. Han kommer med noge fair priser i forskellige klasser, alt efter hvad man ønsker. hans hjemmeside er markthyrring.dk - hils ham fra Maria Qvortrup Kjær
 10. super ide, det ser virkelig flot ud.
 11. Hej. Jeg har flere gange benyttet mig af denne opfindelse. En god ide er dog at øve sig lidt, inden den store dag, da det kan være lidt svært at sætte rigtigt de første par gange. Jeg plejer at købe den slags i Hünkemøller, de sælger nogle gode typer. husk at bruge lunkent vand, når de skal af, de sidder godt fast. Jeg kom til første gang, jeg brugte tapen, at rive det af, fordi det sad skævt. av. Men held og lykke med det.
 12. Jeg er virkelig glad for valget af glimmersko, for jer er en glimmer-glamour-pige, så jeg holder mig til den jeg er. i øvrigt var de sko fra barndos ret flotte, men lidt for høje til mig.
 13. Jeg synes du skal stole på din mavefornemmelse. Sådan som jeg læser, er du i tvivl om butikken og det bør være advarsel nok... bare min mening.
 14. Lige et tillægsspørgsmål om køb på ebay. man kan sortere i blandt sælgere med god feedback, erhvev og den slags. Hvor meget skal man sortere. har fundet et smykke, som er super flot, koster en del, men helt perfekt til min kjole. Men sorterer jeg efter sælgere med god feedback, forsvinder min kæde. Hvad er jeres erfaringer? har lige købt noget kagepynt, men det var jo en helt anden pris end den jeg kigger på nu. maria
 15. Ja det er korrekt at det kan blive for stilrent. må indrømme at jeg er en irriterende perfektionist og det er vist ved at stige mig en smule til hovedet, samtidig med at jeg gerne vil være lidt utraditionel. jeg tror at jeg er kommet til den konklusion at jef skifter min hårbøjle ud med en i guld, er også mere til den varme guld end sølv som måske kan bive lidt kold. skal giftes til oktober, så lidt guld kan varme salen op.