EvaMariaQ

Medlem
  • Antal besvarelser

    44
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af EvaMariaQ

  1. Hej Jeg søger en dygtig frisør, som også kan lægge make up til min bryllupsdag. Bor på amager, kender I nogle som I kan anbefale? Maria
  2. Hej Piger Vil bare advare jer imod en(måske flere) fupmagere som er på spil inden på bryllupsklar.dk's
  3. Hov det gik lidt hurtigt. Jeg har sat min brudekjole samt en del tilbehør til salg og er blevet kontaktet af en amerikaner, som gerne ville give 800 eur for kjolen. Jeg skulle bare sende kjolen til en adresse i Sydafrika og give hende mine konto-oplysninger, så ville hun indsætte pengene. Jeg har dig ikke gjort nogen af delene, men vil bare advare jer andre. Mvh Maria
  4. Don't do it. kender en som gjordet det samme og det endte i tårer.
  5. Hej Tøzer jeg var lige på ebay og små shoppe lidt tøj og hvad man nu lige kunne få brug for. under min søgen, faldt jeg over nogle slankepiller med acacibær i, som sælges. Kender i dem og ved I om de virker, ikke til den store slankekur, men som et supplement til den daglige træning.
  6. Hej. besøg specialkøbmanden fysisk eller på www.specialkoebmanden.dk de har en masse ideer. Ellers så besøg www.kagebutikken.dk de har også en million forskellige ideer og kageforme og meget mere. bruge disse leverandører når jeg skal lave festkager. kagebutikken, er virkelig god mht service, man kan ringe til ejeren -næsten døgnet rundt og de er meget hjælpsomme.
  7. Hej. hvis du kigger på ebay er der en masse forskellige udgaver af slør. jeg tror det vil være en god ide at vælge et slør med mindre tyl end din kjole, for at det ikke kommer til at blive for "sække-formet" så det til en kollegas bryllup og bruden lignede en marengs.
  8. Hej da min folovede og jeg startede med at kigge efter lokaler, så vi på nogle i høje tåstrup eller tåstrup. Kan desværre ikke huske adressen. husker blot at det var nogle ret flotte - lidt barok-inspireret lokaler. Vi har dog valgt Restaurant bellahøj istedet, som også er et ret flot sted. Håber i finder nogle egnede lokaler.
  9. jeg har taget mine med på arbejde, for så kan jeg have dem på, når jeg sidder og arbejder ved pc'en. så bliver de gået til stille og roligt.
  10. jeg er Oktober-brud men vil meget gerne dele ideer mv med jer andre.
  11. Hej Jeg vil varmt anbefale en der hedder Mark Thyrring, han er virkelig dygtig. Han er god til sit håndværk, god til at få det bedste frem i dem han fotograferer. Derudover er han et behageligt og empatisk menneske, som er en fornøjelse at arbejde sammen med. Han kommer med noge fair priser i forskellige klasser, alt efter hvad man ønsker. hans hjemmeside er markthyrring.dk - hils ham fra Maria Qvortrup Kjær
  12. Hej Jeg er så småt i gang med at finden skoene til den store dag. Tidligere i dag, var jeg inde i en butik og prøve et par glimmer-guldsko, mest ment til mit hverdags/arbejdstøj. Men kom til at tænke at det kunne være en ide til min brudekjole. Kjolen er creme - ser ud som denne: http://www.lilly.dk/Default.aspx?ID=30&ProductID=PROD1307&GroupID=GROUP8&VariantID=VO58 Jeg er til glimmer og glamour, dog uden at det bliver for lille-pige prinsesse-agtigt. Desuden er min kommende svigerfamilie en smule konservative, hvad den slags angår, så jeg vil ikke støde nogen. men jeg er rigtig meget i tvivl, kan i hjæpe mig?
  13. super ide, det ser virkelig flot ud.
  14. Hej. Jeg har flere gange benyttet mig af denne opfindelse. En god ide er dog at øve sig lidt, inden den store dag, da det kan være lidt svært at sætte rigtigt de første par gange. Jeg plejer at købe den slags i Hünkemøller, de sælger nogle gode typer. husk at bruge lunkent vand, når de skal af, de sidder godt fast. Jeg kom til første gang, jeg brugte tapen, at rive det af, fordi det sad skævt. av. Men held og lykke med det.
  15. Jeg er virkelig glad for valget af glimmersko, for jer er en glimmer-glamour-pige, så jeg holder mig til den jeg er. i øvrigt var de sko fra barndos ret flotte, men lidt for høje til mig.
  16. Jeg synes du skal stole på din mavefornemmelse. Sådan som jeg læser, er du i tvivl om butikken og det bør være advarsel nok... bare min mening.
  17. Hej Har nogen af jer erfaringer, med køb af brudesmykker på ebay? Gode som dårlige modtages gerne.
  18. Lige et tillægsspørgsmål om køb på ebay. man kan sortere i blandt sælgere med god feedback, erhvev og den slags. Hvor meget skal man sortere. har fundet et smykke, som er super flot, koster en del, men helt perfekt til min kjole. Men sorterer jeg efter sælgere med god feedback, forsvinder min kæde. Hvad er jeres erfaringer? har lige købt noget kagepynt, men det var jo en helt anden pris end den jeg kigger på nu. maria
  19. Ja det er korrekt at det kan blive for stilrent. må indrømme at jeg er en irriterende perfektionist og det er vist ved at stige mig en smule til hovedet, samtidig med at jeg gerne vil være lidt utraditionel. jeg tror at jeg er kommet til den konklusion at jef skifter min hårbøjle ud med en i guld, er også mere til den varme guld end sølv som måske kan bive lidt kold. skal giftes til oktober, så lidt guld kan varme salen op.
  20. tusind tak for hjælpen piger. dejligt med en masse ideer. Jeg har valgt at købe skoene og glæder mig til at se familiens ansigter, når de ser dem. har bildt min meget nysgerrige mormor ind at jeg kommer i en ´pink brudekjole. Meen, min hårbøjle er lavet af sølv med så mine øvrige smykker; øreringe, halskæde og hårpins skal også være sølvfarvet men med nogle sten. vil guldskoene så blive for malplaceret?
  21. Hej Er i gang med at shoppe brudetilbehør og har allerede kigget på slør hos en svindler- som jeg erfarede via dette site. Nu vil jeg høre om der er nogen her som kender til ærlige sider på nettet, hvor man kan købe den slags?
  22. Tak for hjælpen. Tror snart jeg har fundet mit tilbehør... men kan stadig nå at skifte mening. har helt til den 13. oktober.
  23. Hvad med hvide ferskvands-perlesmykker. De passer både til en hvid og cremefarvet kjole og får et super flot skær i lys.
  24. Tak for alle jeres besvarelser. Indtil videre går det glimrende uden piller. Har smidt en del kilo ved at cykle 10 km om dagen med min søn på bagsædet og ved at lukke 100 heste ind og ud på fold hver weekend (den ene fold ligger 1 km fra stalden) så nu går det som det skal, men havde ikke tænkt på at mine ben bare blev mere og mere muskuløse. Nogen ideer til hvordan man kan få slanke ben??
  25. Ja så fik jeg sløret i hus...mangler nu kun en million andre ting. Opdagede at en af dem jeg rider sammen med er designer og hun har lavet et rigtig flot slør, som matcher min kjole mht. stoftype, form og farve. Nu skal jeg høre om jeres kendskab til at købe via HongKong og kina?