AnnikaA

Medlem
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About AnnikaA

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 04/27/1983

Profile Information

 • Vielses dato
  09.06.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Lokation
  Nibe
 1. Tak for besvarelserne piger! :-) Tror lige jeg skal en tur i Glitter :-D
 2. Hej med jer Jeg vil gerne have lidt perler i håret, bare en 6-7 stykker. Men hvor finder jeg mon sådan nogle? Jeg ved de har dem hos Alt Til Bruden, hvor jeg har købt min kjole, men de koster 30 kr. stykket, hvilket er lidt dyrt, synes jeg. Nogen der ved, om de kan findes billigere et sted? :-)
 3. Her er det gom, gommens far, brudens far, brudens papfar og så vores søn på knap 2 (dog i en lille udgave) :-)
 4. Her kommer min frisør kl. 9.00 og så skal jeg ned og have lagt makeup kl. 12.00. Vielsen er også kl. 14 :-)
 5. Super - mange tak for svar :-) Vi har været i Nielsen, synes dog ikke de havde ret mange forskellige veste. Men måske vi køber jakkesættet dér, for der var ét han var vild med. Vil da også lige kigge forbi Butler - 3200 lyder ganske fornuftigt, troede de var dyrere ;-) Lilly synes vi er alt for dyr, og han vil gerne have et "alm." jakkesæt, han kan bruge igen bagefter. Tak for hjælpen i hvert fald :-)
 6. Nogen der ved, hvor man skal kigge efter tøj til gommen i Aalborg (det skal være sådan et vest/kravat sæt)? Ved Salling har noget, så der skal vi i hvert fald ind. Men vi vil gerne lige se, hvad de forskellige har samt priserne, før vi beslutter noget endeligt :-) Vi har været i Storcenteret, så det er mest inde i byen. Nogen der kan anbefale nogle butikker? :-)
 7. Her har jeg valgt sort og hvid med lidt lyserødt som tema, synes jeg er super flot! :-)
 8. Jeg har mit eget, så det er jo nemt :-) Men ja, det er til at komme over at leje hos de ovennævnte steder. Du kan jo vælge dem, der ligger tættest på, hvor du bor :-)
 9. Vi har valgt, vi gerne selv vil pakke gaverne op, da gæsterne har brugt tid og penge på at købe ting til os, så derfor skal de også have glæden ved at se os pakke dem ud - på den måde kan vi pgså bedre takke folk personligt for den gave, de har givet. Og gæsterne kan kigge på gavebordet i løbet af aftenen - det synes jeg er meget skægt, til de bryllupper, vi har været til :-) Vi håber at kunne nå nogle fra vi ankommer til feststedet til vi går det bords, altså under velkomstdrinken (30-45 minutter), og resten i løbet af aftenen i pauser og under kaffen :-)
 10. Mallara - sjovt med beskrivelse af gæsterne Hvad skrev I? Hvordan I kendte dem eller hvordan? Ser ud til der alligevel er en del tekst
 11. Rigtig fin - minder meget om det, jeg har gang i - og samme farvetema! Super flot :-) Tror også, jeg vil tage ideen med et eller andet pynt på lommen til mig - min er nemlig også helt sort ;-) Skal nok lægge billeder op, når jeg lige er kommet lidt længere. Glæder mig til at se flere af dine projekter :-D
 12. Vi skal holdes vores bryllup på Restaurant Bryggen i Nibe - det ligger på lystbådhavnen :-)
 13. Vi har valgt at musikken, er der vi sparer. Vi tager et anlæg med og så laver vi selv en playliste - én til under middagen og én til efter. Synes også det er for dyrt at give så mange penge for at få nogen til at spille til dans i 2-3 timer. Men det er jo helt klart noget man skal gøre op med sig selv :-)
 14. Hej Rikke. Jeg bor i Nibe, og ville da gerne hjælpe, men jeg skal desværre ikke til København sådan lige :-/ Men hvis det skulle blive aktuelt, skal jeg nok lige tænke på dig :-) Mvh. Annika
 15. Jeg havde egentlig planer om at lave en hjemmeside, men er gået fra det igen, da jeg ender med at skrive det meste info i invitationen - ønskeseddel og gæsteliste bliver dog elektroniske, og så kommer der et link dertil i invitationen :-)