Ny brud 2012

Medlem
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ny brud 2012

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  17.08.2012
 1. Hvor er du god Shedevil...!! Tusind tak
 2. Ja det er til favouræsker. der er en lille bold i, 4 postkort, 2 magneter og blomsterfrø... ved ikke om jeg skal have mere i, Pt tror jeg det ikke
 3. Hej jeg står og mangler et lille vers/rim, men er ikke selv så god til det. Det skal bl.a. omhandle: - noget med en bold, om de andre kan komme med på hold??? (min kæreste spiller fodbold) - at sprede glæde, elsker at sende gammeldags kort - et par kloge ord via magneter - og noget om nogle blomstrefrø som de kan så og mindes dagen der ved. Er der nogen som har en ide???
 4. ... Jeg har fundet en skabelon til seed matchbook, men kan ikke rigtig forstå måden hvorpå de skal foldes. Er der nogen som kender til og kan forklare mig hvordan??
 5. Hvad har i der bruger ideen med den form for skattejagt med kamera skrevet at børnene skal tage billede af?
 6. 030409 - hvilken mail sendte du fotoet til som skulle ind i rammen? Har lige kigget på den side som du henviser til. Rammen ser fin ud, leder selv efter noget lingende men kan ikke finde mailen hvor billedet skal mailes til?
 7. Hej er der nogen som kender et godt sted, hvor jeg kan finde en lille billederamme med plads til et lille billede som skal hænge ved min brudebuket?
 8. Du må også meget gerne maile den til mig. stineschaeffer@hotmail.com Tak
 9. Jeg har lagt spillekort i, farveblyanter og papir, terninger, små malebøger, sæbebobler, slim, en af de der kikkerter, hvor når man drejer så danner det forskellige motiver i det du ser, en magisk terning hvor de skal samle siderne til samme farve, lidt tyggegummi og tja så kan jeg ikke rigtig huske mere...
 10. Du kan ihvertfald få lyselilla roser - en meget svag lilla farve
 11. Hvor finder i søde og ikke overpyntet kjoler til små piger henne?
 12. Er der nogen af jer som har lagkagefade/kagefade med en lille fod på som i står og ikke skal bruge mere ? Havde set en ide med at lave bordpynten oppe på såddane et fad, men kan ikke finde nogen billige nogen. Kender i til nogen steder hvor de evt. kan købes?
 13. Jeg søger tips og ideer til blomsterdekorationer. Jeg leger med tanken om at bruge troldegrene i min blomsterdekoration, men kan desværre ikke finde nogen inspirationsbilleder til dette... Ideen er evt. at lave dekorationen på en fladt fad eller et lagkagefad med fod, hvor blomsterne skal være og så på en eller anden måde små troldegrene. Lyder det helt dumt og umuligt???
 14. Hjælp - kæresten og jeg holder både reception og en bryllupsfest. Indbydelserne til festen er lavet og sendt afsted, men dem til receptionen halter. Vi påtænker at lave en lille indbydelse til denne anledning også, men det kan vi ikke give. derfor tænker vi at lave en email som skal sendes rundt, men mit kvindehjerte synes jo ikke det er så personligt eller bryllupsagtigt, så søger hjælp til at gøre en mail mere privat og med brudetema.... Gode ideer og råd modtages med kyshånd...
 15. Tak for det.. Livica jeg kan desværre ikke finde din gamle tråd herinde..