pomme-pomme

Medlem
 • Content count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About pomme-pomme

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.bryllupsklar.dk/forum/83904/m-ls-paaskebryllup-2014.html/

Profile Information

 • Vielses dato
  19.04.2014
 • Type vielse
  Kirkelig
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Ulfborg
 1. Jeg tror, at vi vælger at sy den om til dåbskjole. Jeg er i 5. måned og blev gift i sidste weekend. Tror egentlig godt, at jeg vil kunne passe den uden maven. Den har empire snit, og vi har ikke udvidet den i takt med maven, men den er specialsyet til mig, så tvivler på, at jeg får noget ud af at sælge den.
 2. Jeg har helt frabedt mig et PA. Jeg fandt ud af, at jeg var gravid i januar, og da jeg mistede barnet sidste gang, er jeg meget forsigtig med det hele denne. Jeg har desuden også - som dig - svært ved at overskue, at jeg ikke kender datoen, og da mine søstre virkelig synes det var synd for mig - selvom jeg gang på gang forklarede, at det var altså mit ønske, blev vi enige om, at mine to søstre, kærestens to søstre og jeg tog ud og spise og hyggede en aften. Jeg mener det er håbløst at smide en masse penge i noget, som jeg virkelig ikke vil. Min ældste søster mente, at vi jo kunne tage ind og få lavet en ansigtsbehandling, men da jeg ikke engang bruger make-up som gravid, så synes jeg absolut ikke om den ide. Har ikke lyst til at blive fyldt med kemikalier... Synes vi er nået frem til en god løsning, som ikke går ud over mine grænser. Vi skal afsted på fredag, og jeg ser faktisk frem til en hyggelig aften i godt selskab.
 3. Jeg tager mandens efternavn og han sletter så sit mellemnavn og tager mit. Jeg vil gerne beholde mit mellemnavn, men har aldrig forlangt, at han skulle tage det. Det var ham selv, der foreslog det, da han synes, at vi skulle hedde det samme.
 4. Vi skal give omkring 2500 for vores 8 karat guld fra egeart. Vi har dog selv leveret en del af guldet.
 5. ok tak for svar! Heldigt jeg ikke bare sendte ægteskabserklæringen så til præsten
 6. Skal lige være sikker. Er prøvelsesattesten det samme som ægteskabserklæringen i dag? Bare så jeg ikke sender de forkerte dokumenter.
 7. http://www.kokken-jomfruen.dk/id%C3%A9er-til-din-fest/drinks/drikkevarerne-til-en-fest.aspx Vi talte børn med som voksne og så købte vi lidt ekstra dvs fx 40 fl rød til 65 mennesker
 8. Okay - så må jeg nok hellere vente lidt endnu - så bliver jeg bare lidt ekstra presset i tiden
 9. Vi skal giftes den 19. april Jeg har fri her i uge 5, og kunne rigtig godt tænke mig at få bagt en masse i den uge, men kan det holde sig tre måneder i fryseren? Selvfølgelig ville friskbagt være mest lækkert, men det er ikke muligt, da jeg er på studietur med min 10. klasse til og med onsdag, har 30 års fødselsdag fredag, og så skal vi jo giftes lørdag. Hvad tror I?
 10. Jeg havde kun min ene søster med. I butikkerne sagde de, at det var helt rart, at der ikke var en flok. En til to gæster synes de var optimalt
 11. Vi får den først til dessert. Det kommer sig af flere ting: Vi holder ikke reception Skal giftes halv tre og derefter er der kaffe - synes ikke folk skal spise sig i kage først Spare en ret.
 12. Der er jo selvfølgelig masser af tilbehør - og nogle er jo også børn, men heller lidt for meget end lidt for lidt De fleste gæster er vestjyder, så kød skal der være nok af
 13. Er 200 g kød pr. person nok? Når jeg googler det, står der 150-.200 g. Nogle erfaringer?
 14. Det har vi desværre ikke, men har fundet noget her op til nytår til blot 60 kg halvkiloet, så der fik vi købt 6 kg. Så venter vi bare på, at der kommer mere på tilbud senere