mettehamborg

Medlem
 • Content count

  124
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mettehamborg

 1. Kære alle i søde zillaer Vi skal holde vores fest i det lokale forsamlingshus. Vi starter med reception i vores have og her er helt styr på alt pynten, det skal osse af havefest. Men hvad gør jeg i forsamlingshuset, jeg er helt blank. Det er et typisk forsamlingshus med brune paneler op af væggene ikke så kønne billeder på de samme vægge og en scene i den ene ende. Gulvene er også i brune lakerede planker ( tænk gymnastiksal :-) ) Men hvordan pepper jeg det hele op, så det ikke er så 60'er agtigt..? Jeg kunne godt tænke mig og føre havefest temaet videre, men hvordan? Vi skal giftes 06.06.2015. Håber I har nogle gode råd :-)
 2. Jeg er også den størrelse jeg var i panayotis og prøvede altså 5 forskellige kjoler i str. 48 og det samme i Lilly i Vejle hvor jeg endte med at købe min drømmekjole.. Marlene i Lilly sagde at alle deres kjoler kan syes i alle str. Det kan selvfølgelig være svært og prøve den inden. Men muligheden for at prøve den hvor den så ikke helt kan lukkes er der jo. De 2 af dem jeg prøvede i Lilly var nemlig en 46 og min drømmekjole var den ene, hun fik den så hjem fra Holstebro indenfor 3 dage Som jeg kunne prøve. Det er fordelen med Lilly som kæde at nogen af de andre butikker kan ligge inde med kjolerne. Jeg fik så flot en service i Lilly.. da min forlovede lige havde friet til mig for 2 år siden troede jeg at jeg kunne gå i panayotis og prøve med en veninde uden at have bestilt tid, der prøvede jeg tre plussize kjoler og jeg kom ind fra gaden så det syntes jeg var fair nok.. men som sagt så havde de 5 da jeg havde bestilt tid og de havde fået af vide på forhånd jeg var en plussize..
 3. Kære alle med bridezillaer, Åh jeg har de sidste måneder rigtig okset med mine hjemmelavede invitationer. Først skulle der bestemmes design, uha det hold hårdt, nå men manden kom ind over og han besluttede faktisk hvordan de skulle se ud og er rigtig glad for han kom på banen ( han har ikke haft den store mening før med bryllupsplanlægningen, kun økonomien) Vi har lavet en lille lomme i dem så der kan sidde lidt information derovre. Jeg tænkte så at når de først er lavet så er det værste jo overstået for det med teksten er da nemt.. MEEEEN nej nu har jeg gået og tænkt over det i en uge og er stadig blank. Vi skal velsignes den 6.6.2015, så er også ved at få lidt stress. Men skal jeg skrive noget om vores borgerlige vielse 1.6.2012? Vi har reception hjemme i haven og middag nede i byen bagefter hvordan skriver jeg det ? Og hvad skal jeg fylde over i informationslommen? Ih tænk man kan være så ide forladt og ukreativ, støn. Håber I skønne piger kan hjælpe mig.
 4. Uh jeg elsker den tekst, tusind tak Selvfølgelig skal der da være en med adresser, det havde jeg slet ikke tænkt, jeg var ved at flette det ind i teksten men det så bare så tåbeligt ud. Under praktisk info kunne man så evt. ligge hvem toastmaster er( påføre man det?) og så gavekoordinator, hvad mere kan ligge derunder? Program var nok heller ikke en tosset ide.
 5. Det der vil jeg altså godt gøre op med.Der er så meget snak om, at når man får kjolen på, så VED Man det bare. Man er slet ikke i tvivl mere, og alting føles rigtigt og falder på plads (og man forledes næsten til at tro at fuglene i bedste askepot stil kommer flyvende og pynter dig mens de kvidrer smukt) Men sådan er det ikke for alle! Det er okay, ikke at få den der "DET ER MIN KJOLE" og tårerne løber følelse. Det er okay, at være i tvivl, og synes, der er mange smukke kjoler. For det ER der. Men bare den får dig til at føle dig godt tilpas, og du føler dig smuk i den, så skal det nok gå. Det er ikke alle mennesker, som får den der "Say yes to the dress" følelse .... vil jeg altså bare lige sige Det er en rigtig god pointe.... Jeg hørte heller ikke fuglekvidren, men jeg følte mig smuk og min mor begyndte at tude og så var den hjemme.... Lige præcis det samme her, da min mor stod med tårer i øjnene, og den følelse jeg selv havde når jeg kiggede mig i spejlet og hvor dejlig den bare var at have på, gjorde altså at jeg købte kjolen. Men derfor kan jeg da stadig komme i tvivl engang imellem, især når jeg ser billeder af alle andre i deres mukke kjoler. Men derfor er det her altså stadig min kjole som jeg har købt. Der er jo et hav at smukke kjoler, vi kan desværre ikke ligesom hende Kardashian have 3 og skifte med på dagen
 6. Åh hvor jeg bare har det fuldstandig ligesådan. Eller havde, eller det har jeg stadig ind imellem. Jeg har kigget på kjoler og planlagt bryllup siden vi blev forlovet i 2011. Og jeg har bare vidst jeg skulle have en lucca eller panyotis model. Har været i panayotis 2 gange og prøve kjoler. første gang uden bryllupsdato. Mange af mine veninder har købt dere i panayotis og de er så søde derinde, det har været fantastiske oplevelser begge gange. Men nu da datoen for brylluppet så var sat så tog min veninde og jeg så i Lilly først for hun syntes der kjoler er så smukke( tror ikke hun måske har lagt mærke til så mange andre butikker, hun er ikke der i sit liv) og hun tudede da hun så mig i den første kjole. Jeg endte så i en kjole til sidst som jeg også syntes var smuk. Da jeg fik slør på havde jeg faktisk selv lidt lyst til at knibe en tåre og jeg var solgt. Jeg blev ved og se på billederne af den, vi kørte op til deres lagerudsalg også men der var intet der mindede om den kjole. Ugen efter havde jeg så en tid ved panayotis hvor min mor i stedet var med. Vi havde slet ikke samme smag i de kjoler jeg prøved derinde, hun var vild med en meget enkel en og jeg var vild med en tyl drøm som gav mig en fantastisk talje, på trods af mine ekstra kg. så tog vi til frokost pause på en kaffe og kiggede på billederne og jeg var pludselig i tvivl om lilly eller panayotis. Da vi så kom i lilly og prøvede den smukke kjole derinde og min mor også så den så tudede min mor og det gjorde jeg selvfølgelig også. Så vi købte den. Meeen så var det jo tvivlen begyndte igen. For mig tror jeg simpelthen det er følelsen af at det er en "lilly" model, for det var jo ikke det jeg skulle have, måske pga. deres rygte. Men når jeg ser på billederne kan tankerne også kredse til tyldrømmen igen. Men så læser jeg alle de gode råd herinde og ved så at det jo bare er sådan jeg er. Jeg kan aldrig træffe en beslutning, så nu har jeg besluttet at holde fast i den følelse i butikken og så glemme den stemme i hovedet der siger at der jo også var andre muligheder, ellers bliver man nok aldrig tilfreds. Jeg håber du får ro på din mavefornemmelse, jeg synes virkelig det er en helt fantastisk smuk kjole du har fundet.
 7. Ej ja mega god ide, den vil jeg virkelig glæde mig til at læse Ja jeg må igang med at lægge en motionsplan og så er det bare igang. Erfaringerne siger mig at med faste dage så holder det bedre. Jeg elsker laks, det skal prøves. Ja jeg tænker måske kuller eller torsk også er godt men de er jo ikke så fede..Men det er stadig fisk JA flæskevær kunne jo være en super god weekend snak når man føler der skal forkælelse til ;-)
 8. Tusind tak, ih nogle mega gode opskrifter, er det ligegyldigt hvilken slags fisk man bruger?? Vi skal så meget igang med det her igen, kunne tydeligt mærke de få dage vi var igang at jeg var mæt hele tiden og det var bare den fedeste følelse. Jeg har godt nok tidligere smidt 26 kg. ved en masse motion og sundt mad, meeen dengang var der kun mig og idag er der jo h2b og vores lille søn på 20 mdr og det er bare ikke så ligetil længere. Det er ikke fordi han sidder i sofaen han synes bare han har en masse han gerne vil have lavet derhjemme udenfor og det siger ham ingenting og løfte jern. Før vi fik barn var han af og til med men så sad han bare på motionscyklen og indtil vi skulle hjem og surmulede. Han vil rigtig gerne med ud og gå og cykle og vi har også forsøgt og løbe sammen men han kan ikke løbe så langsomt som jeg løber Og så bliver det også lidt problematisk at vi skal have barnet passet hver gang vi skal afsted. Så vi har faktisk en babyjogger som klapvogn og vi går rigtig mange ture med den og så ønsker jeg mig inderligt en cykelanhænger så vi alle tre kan komme ud og cykle sammen. Men de der øvelser tror jeg lige jeg skal udfordre ham med, for dem kan vi jo lave hjemme i stuen, mega god ide. Og så må jeg nok også hellere afsløre at jeg både har løbebånd og en gammel gammel knirkende udgave af en crosstrainer. Måske en ide og ligge nogle faste dage med træning? Og så igang med kosten, min allerværste last er aftenerne i sofaen med en stor skål slik, det er sååå hyggeligt.. :-/ Men det dur jo bare ikke hver dag... Er der noget med at man må få flæskesvær på den her kur??
 9. Har du ikke nogle gode opskrifter og ideer til den kost i følger? Har nemlig selv været igang med den i 3 dage men fik virkelig dårlig mave ( tænker maveinfluenza) og vil gerne igang igen, måske et forslag til en dagskost? OG mega flot, synes det er sejt gået og virkelig fedt at din h2b også er helt med på at træne. Det nægter min så det bliver kun til en masse gå ture, jeg har ikke rigtig mod på at tage afsted alene og min veninde som ellers gerne vil med kan bare aldrig få det til at passe med at få hendes søn passet. Så det er rigtig øv.
 10. Her skal naboerne med, vi bliver inviteret med til deres sølv og guldbryllupper, runde fødselsdage osv. så jeg er bange for det ville være en fornærmelse ellers. Men de laver så også bare alt sammen, skal der stilles telt op eller rejses flagstang ser de det som en anledning til at komme rendende for at hjælpe.
 11. Hvor er du bare super sej og hold nu fast 30 kg er ikke for sjovt og tabe, jeg smed selv 30 kg over 3 år, desværre har jeg taget dem alle på igen så nu skal jeg starte forfra og det der var så nemt dengang da jeg var singel er slet ikke nemt denne gang når der er mand og børn.. Og jeg kan virkelig relatere til det med at trøstespise, og selvom man står og kigger på det sunde og hjernen skriger at man skal spise det sunde så er det bare ikke det der ryger ned. Jeg synes også den periode med menstruation super svær at komme igennem uden sukker det er som om kroppen bare er sulten konstant.. Men igen så synes jeg bare du er så sej du kæmper en hård kamp, men når jeg læser igennem det her så kan jeg se at motivationen og lysten virkelig er der. Min mand siger altid at man skal rejse sig ved det træ man faldte så når man falder i de søde sager så er det bare og fortsætte det sunde liv igen dagen efter For et par år siden var jeg på livsstilcenter og det foregik sådan at man kom afsted af 3 omgange med 3 måneders interval. På første modul fik vi målt blodsukker, kolesterol og blev målt og vejet. på 3 måneder og det var bare ved at få sparket gang i motionen så gik mit kolesterol fra at være lidt for højt til at være normalt, vildt hvad bare lidt motion kan gøre, plus der var røget en del cm. Men vægten havde bare nærmest stået stille, øv.. Men fedt hvad motion gør for ens krop og så den dejlige følelse man har bagefter. Hold fast i den glædes følelse jeg tror at det kan være en stor motiovation og så lad være og blive skuffet og ked af dig selv når du har dage hvor du falder i, nyd i stedet det stykke chokolade eller hvad det nu er og så op på hesten igen.. Med glæde og godt humør tror jeg på man når længst. OG det du allerede har gjort er jo sindsygt flot..
 12. Jeg har også lige ansøgt dig
 13. Jeg og min far skal køre i karet op til kirken og så h2b og jeg derfra i samme igen.. Når vi så skal ud til feststedet er det h2b der står for transporten, han er meget bil interresseret så det bliver et eller andet sjovt. Jeg er hestepige så vi delte det på den måde.
 14. Jeg mener også at hvis I har valgt et børnefri bryllup så må det også være i orden at sige nej.. Vi har selv valgt at holde børnefri bryllup, de er selvfølgelig velkomne i kirken og til receptionen og da jeg ved at min ene bror har svært ved at finde en barnepige ( det plejer nemlig altid være mig), så arrangerer jeg at der kommer en veninde som kender familien og børnene og hun kommer så og tager sig af de børn som der ikke er pasningsmuligheder for ellers. Jeg har diskuteret det en del med min søster som synes at det var hendes RET og skulle have sit på det tidspunkt 1 år gamle barn med, men det bliver som vi har besluttet.. Vi holder festen lokalt, alle med børn bor tæt på os og kan derfor komme hjem om natten til dem, hvis de ønsker det... :) Men hvor er det da træls at det skal blive lavet til et dilema... Oprindeligt havde vi faktisk snakket om at holde bryllup til september, men da min søster skal føde her sidst i maj så ville hun jo selvfølgelig have ham med.. Og det kan jeg egentlig også godt forstå da han kun ville være tre måneder så, men hendes svigermor bor næsten lige ved siden af fest stedet så hun kunne jp nemt køre hen og amme ham, hvis hun da overhovedet skal amme... Men vi valgte så at sætte datoen et år frem også af flere grunde selvfølgelig..