mettehamborg

Medlem
 • Content count

  124
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About mettehamborg

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 01/25/1985

Profile Information

 • Vielses dato
  06.06.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  8765
 1. Kære alle i søde zillaer Vi skal holde vores fest i det lokale forsamlingshus. Vi starter med reception i vores have og her er helt styr på alt pynten, det skal osse af havefest. Men hvad gør jeg i forsamlingshuset, jeg er helt blank. Det er et typisk forsamlingshus med brune paneler op af væggene ikke så kønne billeder på de samme vægge og en scene i den ene ende. Gulvene er også i brune lakerede planker ( tænk gymnastiksal :-) ) Men hvordan pepper jeg det hele op, så det ikke er så 60'er agtigt..? Jeg kunne godt tænke mig og føre havefest temaet videre, men hvordan? Vi skal giftes 06.06.2015. Håber I har nogle gode råd :-)
 2. Jeg er også den størrelse jeg var i panayotis og prøvede altså 5 forskellige kjoler i str. 48 og det samme i Lilly i Vejle hvor jeg endte med at købe min drømmekjole.. Marlene i Lilly sagde at alle deres kjoler kan syes i alle str. Det kan selvfølgelig være svært og prøve den inden. Men muligheden for at prøve den hvor den så ikke helt kan lukkes er der jo. De 2 af dem jeg prøvede i Lilly var nemlig en 46 og min drømmekjole var den ene, hun fik den så hjem fra Holstebro indenfor 3 dage Som jeg kunne prøve. Det er fordelen med Lilly som kæde at nogen af de andre butikker kan ligge inde med kjolerne. Jeg fik så flot en service i Lilly.. da min forlovede lige havde friet til mig for 2 år siden troede jeg at jeg kunne gå i panayotis og prøve med en veninde uden at have bestilt tid, der prøvede jeg tre plussize kjoler og jeg kom ind fra gaden så det syntes jeg var fair nok.. men som sagt så havde de 5 da jeg havde bestilt tid og de havde fået af vide på forhånd jeg var en plussize..
 3. Ih hvor fedt I skal køre i hans top-istandsatte ford granada, det gør det også lidt mere personligt :-) plus det er hans håndværk, det er da så gennemført. Vi har en ældre lille 4wd stående der skal sættes i stand og han har snakket om han måske skulle sætte den i stand. ( han er også mekaniker) Men hans passion er amerikanske biler så det håber jeg han vælger for jeg havde lidt tænkt jeg skulle sidde bagi den bil vi skal køre i (men det er ham der bestemmer, i hvert fald lige den del ). Skal I selv køre bilen eller får i nogen til at køre den for jer? Ja dem i Horsens tog nyfødt billeder af vores søn og de er så fantastisk men 5 billeder inkl fotoshoot kostede 3400 kr. og man får kun de billeder man vælger og få fremkaldt. Ja jeg elsker at de kommer 2 ud, og de var fotografer til en fra mødregruppens bryllup også plus de har fået lavet måneds billeder af begge deres børn ved dem, så jeg kan se på deres arbejde de virkelig er dygtige.
 4. tillykke med det kommende bryllup 😊 en rigtig god gammeldags scoring, det er god stil 😊 glæder mig til at følge dig 😊
 5. Hvor er det nu Gjellerup ligger? Er det ved Herning? Kan godt forstå I ikke vil vælge den så, så er der jo også mulighed for lidt bryllupskørsel :-) Vi skal give 3500, plus kørsel fra fasterholt til Klovborg, for 2,5 time så er de med i kirken før jeg kommer, udenfor kirken, 2 lokationer og evt. kageskæring til vores reception. Det er uden fremkaldelse men man får alle billederne de har taget på cd og mulighed for tilkøb af fotobog med de billeder man selv vælger. Vi har fået taget billeder ved dem før af vores søn og var godt tilfreds og så kommer de 2 ud, mand og kone og jeg kan godt lide deres pris :-) Var ellers faldet for strandløv krause i Horsens men det ville koste 10.000 kr. pyh...
 6. Ej hvor fedt, jeg skal selv holde forsamlingshus bryllup, bare i Klovborg ved Nr. Snede. Så måske vi kan inspirere hinanden lidt med hvordan det skal gejles op. Er dog ikke nået så langt med min tråd. Min søster bor mellem fasterholt og Brande så måske jeg har set forsamlingshuset ligger det ud til hovedvejen? Har I fundet fotograf? ellers kan jeg anbefale fo2art som du sikkert kender ? Dem skal vi selv bruge så håber det bliver rigtig godt :-)
 7. Stort tillykke med frieriet og med det kommende bryllup, glæder mig til at følge dig 😊 Fasterholt er det den ved Brande?
 8. Uh jeg elsker den tekst, tusind tak Selvfølgelig skal der da være en med adresser, det havde jeg slet ikke tænkt, jeg var ved at flette det ind i teksten men det så bare så tåbeligt ud. Under praktisk info kunne man så evt. ligge hvem toastmaster er( påføre man det?) og så gavekoordinator, hvad mere kan ligge derunder? Program var nok heller ikke en tosset ide.
 9. Kære alle med bridezillaer, Åh jeg har de sidste måneder rigtig okset med mine hjemmelavede invitationer. Først skulle der bestemmes design, uha det hold hårdt, nå men manden kom ind over og han besluttede faktisk hvordan de skulle se ud og er rigtig glad for han kom på banen ( han har ikke haft den store mening før med bryllupsplanlægningen, kun økonomien) Vi har lavet en lille lomme i dem så der kan sidde lidt information derovre. Jeg tænkte så at når de først er lavet så er det værste jo overstået for det med teksten er da nemt.. MEEEEN nej nu har jeg gået og tænkt over det i en uge og er stadig blank. Vi skal velsignes den 6.6.2015, så er også ved at få lidt stress. Men skal jeg skrive noget om vores borgerlige vielse 1.6.2012? Vi har reception hjemme i haven og middag nede i byen bagefter hvordan skriver jeg det ? Og hvad skal jeg fylde over i informationslommen? Ih tænk man kan være så ide forladt og ukreativ, støn. Håber I skønne piger kan hjælpe mig.
 10. Lyder som en dejlig måde at gøre det på og tillykke med både baby og bryllup 😊 for at blive kirkelig viet og booke en præst skal du henvende dig ved kirke kontoret for den kirke du Vil vies i. Og så skal papirerne ordnes på borgmesterkontoret på rådhuset.. 😊
 11. Det der vil jeg altså godt gøre op med.Der er så meget snak om, at når man får kjolen på, så VED Man det bare. Man er slet ikke i tvivl mere, og alting føles rigtigt og falder på plads (og man forledes næsten til at tro at fuglene i bedste askepot stil kommer flyvende og pynter dig mens de kvidrer smukt) Men sådan er det ikke for alle! Det er okay, ikke at få den der "DET ER MIN KJOLE" og tårerne løber følelse. Det er okay, at være i tvivl, og synes, der er mange smukke kjoler. For det ER der. Men bare den får dig til at føle dig godt tilpas, og du føler dig smuk i den, så skal det nok gå. Det er ikke alle mennesker, som får den der "Say yes to the dress" følelse .... vil jeg altså bare lige sige Det er en rigtig god pointe.... Jeg hørte heller ikke fuglekvidren, men jeg følte mig smuk og min mor begyndte at tude og så var den hjemme.... Lige præcis det samme her, da min mor stod med tårer i øjnene, og den følelse jeg selv havde når jeg kiggede mig i spejlet og hvor dejlig den bare var at have på, gjorde altså at jeg købte kjolen. Men derfor kan jeg da stadig komme i tvivl engang imellem, især når jeg ser billeder af alle andre i deres mukke kjoler. Men derfor er det her altså stadig min kjole som jeg har købt. Der er jo et hav at smukke kjoler, vi kan desværre ikke ligesom hende Kardashian have 3 og skifte med på dagen
 12. Åh hvor jeg bare har det fuldstandig ligesådan. Eller havde, eller det har jeg stadig ind imellem. Jeg har kigget på kjoler og planlagt bryllup siden vi blev forlovet i 2011. Og jeg har bare vidst jeg skulle have en lucca eller panyotis model. Har været i panayotis 2 gange og prøve kjoler. første gang uden bryllupsdato. Mange af mine veninder har købt dere i panayotis og de er så søde derinde, det har været fantastiske oplevelser begge gange. Men nu da datoen for brylluppet så var sat så tog min veninde og jeg så i Lilly først for hun syntes der kjoler er så smukke( tror ikke hun måske har lagt mærke til så mange andre butikker, hun er ikke der i sit liv) og hun tudede da hun så mig i den første kjole. Jeg endte så i en kjole til sidst som jeg også syntes var smuk. Da jeg fik slør på havde jeg faktisk selv lidt lyst til at knibe en tåre og jeg var solgt. Jeg blev ved og se på billederne af den, vi kørte op til deres lagerudsalg også men der var intet der mindede om den kjole. Ugen efter havde jeg så en tid ved panayotis hvor min mor i stedet var med. Vi havde slet ikke samme smag i de kjoler jeg prøved derinde, hun var vild med en meget enkel en og jeg var vild med en tyl drøm som gav mig en fantastisk talje, på trods af mine ekstra kg. så tog vi til frokost pause på en kaffe og kiggede på billederne og jeg var pludselig i tvivl om lilly eller panayotis. Da vi så kom i lilly og prøvede den smukke kjole derinde og min mor også så den så tudede min mor og det gjorde jeg selvfølgelig også. Så vi købte den. Meeen så var det jo tvivlen begyndte igen. For mig tror jeg simpelthen det er følelsen af at det er en "lilly" model, for det var jo ikke det jeg skulle have, måske pga. deres rygte. Men når jeg ser på billederne kan tankerne også kredse til tyldrømmen igen. Men så læser jeg alle de gode råd herinde og ved så at det jo bare er sådan jeg er. Jeg kan aldrig træffe en beslutning, så nu har jeg besluttet at holde fast i den følelse i butikken og så glemme den stemme i hovedet der siger at der jo også var andre muligheder, ellers bliver man nok aldrig tilfreds. Jeg håber du får ro på din mavefornemmelse, jeg synes virkelig det er en helt fantastisk smuk kjole du har fundet.
 13. Stort tillykke med det kommende bryllup😊 og rart der er flere end mig der kaster sig ud i speciale og bryllupsplanlægning på samme tid.
 14. Ideer til bryllupskagen: Den skal består af både hvide og chokolade bunde. Et lag med daim musse, det er vi begge vilde med. Og så et lag med noget bær mouse, smagte til en bryllupsmesse en hindbær og rom mousse ih den var god, hvis jeg kan finde ud af at lave det så tror jeg det bliver det. For at lave det nemmest for os at lave skal det være enkelt. Jeg vil sætte et bredt lilla bånd rundt om kagen som bliver overtrukket med hvid fondant eller marcipan, fondant er nemmest og arbejde med, men marcipan smager bare bedre Har lige vedhæftet en måde og opsætte kagen på, er helt vild med at gøre det på denne måde. Lykkedes det ikke og gøre sådan, så har min mors mand et klassisk kagestativ som han lavede til min brors bryllup.
 15. Ringen som Niels friede med. En grå Valentins dag blev pludselig til den bedste dag i mit liv. 14. februar 2011. Niels arbejdede dengang som chauffør og lastbil mekaniker og da han har parkeret den store lastbil ude i gårdspladsen ser jeg han stiger ud med en rød rose i hånden. Jeg tænker det er pga valentins dag han kommer hjem med en langstilket rød rose og tænker hvor er jeg dog heldig og have så romantisk en kæreste Han kommer ind i køkkenet og efter jeg har givet ham et kys falder han på knæ, hviket jeg slet ikke havde set komme. (jeg havde tit joket med at jeg ikke ville giftes hvis ikke han gjorde det helt rigtige og faldt på knæ) Ikke nok med det han tager hånden op i sin inderlomme og hiver en lille æske frem og åbner den, så spørger han om jeg vil giftes med ham. Hvem kunne dog sige nej til det så jeg skyndte mig at sige ja og han gav mig ringen på som passede helt perfekt. Endnu en ting jeg var helt overrasket over, for han havde foræret mig en spinningsring til min fødselsdag i januar som ikke passede. hmm når jeg nu tænker over det, mon så de ting hang sammen, der har jeg aldrig spekuleret over før, må lige spørge ham når han kommer hjem i dag