Brud2014

Medlem
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Brud2014

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 10/28/1988

Profile Information

 • Vielses dato
  05.07.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Jeg regner med, at vi skal have bryllupskage sammen med velkomstdrinks - hvis det bliver for stramt, kunne jeg godt finde på at bruge den som dessert i stedet for.
 2. Vi har ikke selv erfaring med det, men jeg kender nogle, der har været gæster til en rund fødselsdag dernede. Der manglede ingenting og de var tilfredse. Vi overvejer også selv at holde det dernede, så jeg følger lige med, hvis flere skulle give et input :-) Held og lykke!
 3. Er det noget, man kan se på deres hjemmeside, eller hvordan får man oplyst priser og muligheder? :-) Synes idéen er super fin!! En bryllupskage kan hurtigt koste kassen, så det er et super fint og billigere alternativ! #in love!
 4. Hvordan var de? Overvejer om det er dem, vi skal bruge.. Håber du vil hjælpe med lidt feedback - evt. privat besked :-)
 5. Jeg skal have min far og mor med ud og se på kjole. Det vigtigste for mig er, at det bliver en god oplevelse med de personer, jeg ønsker at dele det med. Har også en bror, men han skal ikke med - hvilket jeg også tror han priser sig lykkelig for.. Jeg ved ikke om min far synes det er underligt, at jeg vil have ham med, men det betyder meget for mig. Jeg har ikke tænkt mig at min svigermor skal med, og tror heller ikke hun forventer det - jeg vil have at kjolen bliver en overraskelse for så mange som muligt til brylluppet. Jeg synes det er tarveligt af din svigermor at blive fornærmet, det er jo dig, der skal have den mest fantastiske oplevelse, det er trods alt dit bryllup
 6. Er vild med jeres vielsesringe - vil dog gerne have dem i alm. guld. Hvor er de købt henne? :-)
 7. Vi skal ikke holde reception, så det kan jeg ikke gøre mig klog på - ved ikke rigtig noget om receptioner i forbindelse med bryllup.
 8. Mange tak for hjælpen! :-)
 9. Jeg tænker, at det umiddelbart bliver for sent for os, at have su d. 1. juli 2014, når vi skal giftes d. 5. juli 2014 :-) Jeg havde måske mere tænkt at sende invitationer ud omkring jul - måske mellem jul og nytår - og så sætte SU til omkring maj, senest 1. juni... Hvad tænker i der???
 10. Sådan har vi det lige præcis også.. Vi skal nok få brugt rigeligt med penge den dag alligevel, så synes at sende inviationer må være rigeligt. Hvornår sætter i SU datoen M.Rose??? Mht. hvornår vi sætter SU dato, så har jeg ingen ide.. Nogle forslag??
 11. Det er lidt svært at sige, da jeg bare går og "leger" med tanken.. skal først giftes om 1½ år, og har ikke kjolen endnu. Men, når det er sagt, så har jeg naturligvis tænkt over det.... ;-) Jeg forestiller mig en meget tæt bundet buket - helt rund, med forskellige slags og forskellige farvede blomster, uden grønt og uden lange stilke. Bare en helt rund buket, som nok ikke skal være for stor, da jeg ikke er ret høj og synes den gerne må være lille :-) ved ikke, om det hjalp dig?? kan du evt. sende mig nogle billeder af, hvad du har lavet, kunne godt være interesseret til den tid nemlig :-) Vi skal giftes i Hornslet, så Århus er ikke så langt væk jo :-) Nu har jeg lige prøvet at google lidt, og har fundet to billeder, som jeg har gemt på min computer.. Men jeg kan ikke finde ud af at uploade dem.... :-/
 12. Det er lidt svært at sige, da jeg bare går og "leger" med tanken.. skal først giftes om 1½ år, og har ikke kjolen endnu. Men, når det er sagt, så har jeg naturligvis tænkt over det.... ;-) Jeg forestiller mig en meget tæt bundet buket - helt rund, med forskellige slags og forskellige farvede blomster, uden grønt og uden lange stilke. Bare en helt rund buket, som nok ikke skal være for stor, da jeg ikke er ret høj og synes den gerne må være lille :-) ved ikke, om det hjalp dig?? kan du evt. sende mig nogle billeder af, hvad du har lavet, kunne godt være interesseret til den tid nemlig :-) Vi skal giftes i Hornslet, så Århus er ikke så langt væk jo :-)
 13. Min fejl.. mente at jeg ville sende invitationer ud omkring jul/nytår 2013 - dvs. 7 måneder før.. Jeg havde ikke tænkt at sende STD kort ud, da det også er dyrt i porto. Vi sender kun en invitation ud, så det er lidt derfor jeg spørger...
 14. Jeg tænker på, om i måske kan hjælpe med, hvor tidligt man skal sende indbydelserne til bryllup ud... Vi skal giftes i juli 2014, og jeg havde umiddelbart tænkt at sende dem ud omkring jul/lige efter nytår. Mit dilemma er at juli ofte er den måned, hvor folk er på ferie, og derfor skal man måske være ude i lidt bedre tid end ellers.. det er jo ikke unormalt at planlægge sommerferie allerede i starten af året. Vi vil gerne undgå, at folk ikke kan komme til vores bryllup pga. sommerferie udenlands.. Hvad siger I?? :-)
 15. Nu har jeg så småt kigget lidt på brudebuketter, for at få inspiration til, hvad jeg kunne tænke mig, når den tid kommer.. I den forbindelse presser der sig et spørgsmål på: hvor meget skal man forvente at bruge på en brudebuket med tilhørende knaphulsblomst til gommen? Synes dem jeg har set på virker dyre.. Men i og med, at jeg ikke har nogen idé om, hvad man kan forvente at skulle betale, så må jeg hellere forhøre mig herinde...