miss capricorn

Medlem
 • Content count

  117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About miss capricorn

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 01/06/1984

Profile Information

 • Vielses dato
  30.06.2012
 • Type vielse
  Nivå kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Nordsjælland
 1. DU ER EN SKAT kiggede lige hurtigt på det og det ser da meget godt ud jeg skal lige kigge nærmere på det.. prisen er nok det bedste og så at lokalet kan rumme 300 mennesker Bliver altså lige nød til at sige.... wohuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! TAK!!! men bare rigtigt ærgerligt at jeg kun må leje det et ½ år før, da jeg ikke er beboer der.. er så bange for at den er optaget i den weekend brylluppet er uha... Ja det kan jeg godt forstå. Måske I kunne have noget andet i baghånden, og så kontakte dem lige lidt før der er 6 mdr til. Jeg er på mobilen så kan ikke se hvornår dagen er. Men du kunne jo evt ringe og høre dem ad om det allerede var lejet ud. Og så høre igen om noget tid, så ved du det da!
 2. Hejsa. Nu skriver du at det bare skal være på Sjælland, så her er et sted der er til 300 pers. (dog kun service til 100 pers) det koster 3000 kr + 3000 i depositum. Du kan se det her: http://www.vapnet.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=104&Itemid=100 Måske det kan bruges!
 3. Jeg har tænkt på det samme. Det er bare super fint så jeg følger lige med her!
 4. Da jeg fik tilrettet min kjole, havde vi også sat hele dagen af til det. Vi kom kl 10 og tog derfra kl 18, og kom af med 900 kr. Men jeg tror det var fordi ekspedienten jeg købte kjolen af havde skrevet beløbet på bestillingssedlen! Jeg blev meget overrasket, da jeg havde regnet med en del mere! Men jeg synes da bare du skal ringe til dem og høre ad så du ikke får en stor overraskelse!
 5. Louise86, kan du finde linket til mig, for jeg synes jeg har ledt og ledt!
 6. Tusind tak for jeres svar.
 7. Jeg synes jeg har set en der havde små rammer til at binde om brudebuketen til salg! Er der nogen der kan finde det, for jeg synes jeg har ledt og ledt! Ellers hvad kunne man søge på?
 8. Jeg mener man siger 3 pers til en flaske hvid og 2 pers til en flaske rød. Mht bloklys ville jeg også kigge i tiger og søstrene grene!
 9. Nu har jeg siddet og ændret bagrundsfarve på et billed og da jeg skal til at gøre det med det næste kan jeg pludselig kun bruge grå, lige meget hvilken farve jeg vælger! Er der nogen af jer eksperter der kan fortælle hvordan jeg løser dette?
 10. Der er disse fra Ikea. Helt enkle og hvide....Og billige! Man kan sikkert dekorere dem hvis ikke de passer i farve og tema. http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/30151035/
 11. Jeg ville gerne køre 300 km for kjolen. Kunne du ikke kombinere det med en weekendtur til dine forældre? Jeg kørte selv 370 km da jeg skulle finde kjolen og tar lige en tur igen fra søndag-mandag hvor jeg skal have den rettet til osv.
 12. Jeg ville gerne køre 300 km for kjolen. Kunne du ikke kombinere det med en weekendtur til dine forældre? Jeg kørte selv 370 km da jeg skulle finde kjolen og tar lige en tur igen fra søndag-mandag hvor jeg skal have den rettet til osv.
 13. Man kan hvad man vil! Det er jeres bryllup og I skal gøre som I ønsker det. Vi stod i samme situation som jer, men har valgt at både familie og venner inviteres til vielsen og efterfølgende reception, hvor vi servere bryllupskage og danser brudevals, så alle er med til det og vi får den oplevelse sammen med alle. Vi inviterer derefter familie til middag og regner med at vi slutter ved 24 tiden. Mandag tager vi på ferie med vores søn.
 14. Jeg er mest til nr 1. Selvom jeg synes de ligner hinanden rigtig meget.
 15. Jeg tror også den kan blive super fed som kort. Jeg skal jo som sagt til Tønder og have den rettet til i butikken af deres syerske som jo sidder med kjolerne til hverdag, så går ud fra at hun vil kunne gøre det pænt!