miss capricorn

Medlem
 • Content count

  117
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by miss capricorn

 1. Jeg synes jeg har set en der havde små rammer til at binde om brudebuketen til salg! Er der nogen der kan finde det, for jeg synes jeg har ledt og ledt! Ellers hvad kunne man søge på?
 2. DU ER EN SKAT kiggede lige hurtigt på det og det ser da meget godt ud jeg skal lige kigge nærmere på det.. prisen er nok det bedste og så at lokalet kan rumme 300 mennesker Bliver altså lige nød til at sige.... wohuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! TAK!!! men bare rigtigt ærgerligt at jeg kun må leje det et ½ år før, da jeg ikke er beboer der.. er så bange for at den er optaget i den weekend brylluppet er uha... Ja det kan jeg godt forstå. Måske I kunne have noget andet i baghånden, og så kontakte dem lige lidt før der er 6 mdr til. Jeg er på mobilen så kan ikke se hvornår dagen er. Men du kunne jo evt ringe og høre dem ad om det allerede var lejet ud. Og så høre igen om noget tid, så ved du det da!
 3. Hejsa. Nu skriver du at det bare skal være på Sjælland, så her er et sted der er til 300 pers. (dog kun service til 100 pers) det koster 3000 kr + 3000 i depositum. Du kan se det her: http://www.vapnet.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=104&Itemid=100 Måske det kan bruges!
 4. Jeg har tænkt på det samme. Det er bare super fint så jeg følger lige med her!
 5. Da jeg fik tilrettet min kjole, havde vi også sat hele dagen af til det. Vi kom kl 10 og tog derfra kl 18, og kom af med 900 kr. Men jeg tror det var fordi ekspedienten jeg købte kjolen af havde skrevet beløbet på bestillingssedlen! Jeg blev meget overrasket, da jeg havde regnet med en del mere! Men jeg synes da bare du skal ringe til dem og høre ad så du ikke får en stor overraskelse!
 6. Louise86, kan du finde linket til mig, for jeg synes jeg har ledt og ledt!
 7. Tusind tak for jeres svar.
 8. Jeg mener man siger 3 pers til en flaske hvid og 2 pers til en flaske rød. Mht bloklys ville jeg også kigge i tiger og søstrene grene!
 9. Nu har jeg siddet og ændret bagrundsfarve på et billed og da jeg skal til at gøre det med det næste kan jeg pludselig kun bruge grå, lige meget hvilken farve jeg vælger! Er der nogen af jer eksperter der kan fortælle hvordan jeg løser dette?
 10. Der er disse fra Ikea. Helt enkle og hvide....Og billige! Man kan sikkert dekorere dem hvis ikke de passer i farve og tema. http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/30151035/
 11. Måske nogle af jer herinde kan hjælpe mig??? Jeg vil rigtig gerne have blå sko på til brylluppet og synes efterhånden jeg har ledt på hele nettet... Drømmen er de blå Manolo Blahnik, men de er simpelyhen for høje og jeg må jo også være realistisk mht. højden. Jeg har nogle kriterier som, at den må ikke være for høj (max. 7-8 cm) og må ikke være peeptoe. Så hvis der er nogen der kan hjælpe mig Men så fandt jeg lige disse, men er i tvivl om farven. De står som blå, men er de blå???? Jeg ville egentlig helst have dem i rigtig blå!
 12. Jeg ville gerne køre 300 km for kjolen. Kunne du ikke kombinere det med en weekendtur til dine forældre? Jeg kørte selv 370 km da jeg skulle finde kjolen og tar lige en tur igen fra søndag-mandag hvor jeg skal have den rettet til osv.
 13. Jeg ville gerne køre 300 km for kjolen. Kunne du ikke kombinere det med en weekendtur til dine forældre? Jeg kørte selv 370 km da jeg skulle finde kjolen og tar lige en tur igen fra søndag-mandag hvor jeg skal have den rettet til osv.
 14. Man kan hvad man vil! Det er jeres bryllup og I skal gøre som I ønsker det. Vi stod i samme situation som jer, men har valgt at både familie og venner inviteres til vielsen og efterfølgende reception, hvor vi servere bryllupskage og danser brudevals, så alle er med til det og vi får den oplevelse sammen med alle. Vi inviterer derefter familie til middag og regner med at vi slutter ved 24 tiden. Mandag tager vi på ferie med vores søn.
 15. Jeg er mest til nr 1. Selvom jeg synes de ligner hinanden rigtig meget.
 16. ......med kjolen?!? Min kjole er med tyl, slæb, perler og broderier! Mit spørgsmål er: Kan man korte en kjole med slæb af til tea-length eller vil der være for meget stof bagtil, så det vil så helt underligt ud?
 17. Jeg tror også den kan blive super fed som kort. Jeg skal jo som sagt til Tønder og have den rettet til i butikken af deres syerske som jo sidder med kjolerne til hverdag, så går ud fra at hun vil kunne gøre det pænt!
 18. UPDATE!!! Har snakket med en fra Askepot og Valentino og de mente godt, at det kunne lade sig gøre at korte den af. Jeg kan godt forstå hvad i allesammen mener omkring det at korte den af - og det skær også lidt i mit hjerte, for den er smuk, men når jeg sidder og tænker over det, så kan jeg slet ikke se mig selv i sådan en stor kjole og lige nu har jeg slet ikke lyst til, at skulle have den på som den er Jeg havde også kun tænkt mig at sælge den, hvis det kunne betale sig og jeg så kunne gå ud og købe en anden i tealength...men det kommer nok ikke til at ske! Hvis jeg selv skal have den på - lang eller kort - så blir den ikke solgt efterfølgende! Jeg skal til tilretning d. 19. marts, så må vi se hvad der sker. Det kan jo også være, at når jeg kommer i den igen, kan se at det bare er rigtig for mig som den er!
 19. Synes det er en fantastisk ide.... Tror bare ikke lige kæresten synes det samme!
 20. Kan godt forstå det med prisen på udgåede kjoler, men denne kjole er en 2012 model, tror du at det hjælper på prisen?
 21. Jeg tænkte også på at sælge den, men ved ikke hvor meget jeg ville kunne få for den! Synes jo egentlig også det ville være synd at klippe i den...
 22. Vores oprindelige plan var at holde stor fest med 60 personer og alt det halløj, men nu har vi skiftet kurs og valgt at holde reception i haven for alle med efterfølgende grill og hygge for familie og så tage vores søn med på ferie et par dage senere. Og nu synes jeg ikke at denne kjole passer ind til vores nye bryllup - at den blir for stor simpelthen!
 23. Her er kjolen. Det er selfølgelig meget tyl der går til spilde, men alternativet er at den skal sælges og jeg skal finde en ny kjole på 3 mdr.
 24. Jeg sad lige og søgte lidt inspiration til brudehår på youtube og faldt over denne, som er en enkelt frisure og ganske nem at lave selv. Den kan jo også bruges til nogle af julens store fester!
 25. Jeg ved ikke om nogen kender denne side i forvejen, men jeg har lige fundet den og ville dele den med jer! Her kan du designe din egen sko - form, farve, materiale, remme, hælhøjde, pynt osv. - det er da smart!! - men vist ikke helt billigt :fløjt: http://www.milkandhoneyshoes.com/