nebii

Medlem
 • Content count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About nebii

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  04.08.2012
 1. Øv øv min hud går nu helt amok her knap 14 dage før min store dag:( Mit ansigter skinner og urenheder springer frem, og min ryg har også fået et udbrud uden lige. Døjer ellers aldrig. Øv øv øv! Hvad gør jeg? Og hvordan dækker jeg det bedst, hvis det stadig er sådan d. 4/8?
 2. Okay. Hvor meget kommer du ca af med for produkter til brudemakeup?
 3. Til jer der har fået lagt make-up ved Mac: Bliver det vildt mange produkter, man skal købe for at gøre dem kunsten efter??
 4. Hvor tidligt på dagen får I lagt make-up?
 5. Har som mange andre fravalgt alle de amerikaniserede ting. Dog skal vores børn på 1,5 og 4 være brudepige/dreng. Mht. ønskeseddel, har vi skrevet, at den kan folk få ved min søster. Ikke så meget for at hun skal styre, hvad folk skal købe, men mere fordi, at så kan vi løbende sætte flere ønske på, vi skulle komme i tanke om, da indbydelserne jo er sendt ud for længe siden! Vi har også valgt kun at invitere dem, vi er mest sammen med:) Dvs. Forældre, søskende+påhæng inkl. børn samt alle vores venner. Bliver 38! Har droppet alle onkler, mostre osv.
 6. Vi har fået lavet vores vielsesringe af min mormors gamle guld:) Begge blank guld, flad profil. Min er med tre små diamanter. For begge ringe, inkl. de tre diamanter og geavering har vi givet 3050. Synes det er vildt billigt:)
 7. Ja kender den godt:)
 8. Hmm ved ikk lige hvordan det der suit har sneget sig ind i mit opslag. Mente blot bodyfoundation:)
 9. Mine overarme er ikk særligt pæne:( Er altid lidt røde, men ingen knopper. Er der nogen der har gode forslag til, hvad man kan gøre? Kan man mon få noget bodysuit foundation af en art?
 10. Kunne du vise et før- og efterbillede?? Overvejer nemlig det samme.
 11. Forårsdag??
 12. Jeg har købt mine blå "I do" stickers på etsy.com
 13. Luciabruden: Det var nogle gode nogle, dem er jeg fristet af:)
 14. Jeg har også min skindjakke som en løsning i tilfælde af koldt vejr. Det er lige mig:)