Nessie

Medlem
 • Content count

  1,805
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Nessie last won the day on August 13 2013

Nessie had the most liked content!

Community Reputation

29 Excellent

About Nessie

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  17.08.2013
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  København
 1. Hvor meget transport er der mellom stederne? Er det småsnacks eller "rigtig" mad til receptionen? Kan man sidde ned til receptionen? Og tror du jeres gæster vil skifte tøj mellem vielse og reception eller reception og middag? Vi tabte en del gæster til reception fordi man skulle stå op, og folk gerne ville skifte tøj inden middagen - det var ikke generende, men vi havde ikke lige tænkt over det.
 2. Vi havde slet ingen opgaver på dagen andet end at sige ja og hygge os. Op til dagen stod jeg for planlægningen, men manden blev adspurgt om han havde interesse for ting. Han var meget med i de store beslutninger om mad, location, fotos, transport, gæsteliste, osv. Han foreslog invitationsdesign og vi lavede dem sammen. Samme med bordkort. Bordplanen... vi drak os fulde og havde det meget sjovt med at gætte på hvordan folk ville fungere sammen, så det var også fælles projekt. Vi havde venner til at lave kage og havde overdrevent mange kagesmagninger på forhånd. Vi havde hver vores tale og tøj, men jeg var med indover hans. Jeg tog mig af blomster, dekorationer, smådetaljer, og var vel også tovholder på det meste, men han havde helt klart opgaver - og var da også dagens store midtpunkt, ligeså meget hvis ikke mere end mig. Også kom jeg til at tage på backpackertur med min søster i en måneds tid op til bryllup, så der var to uger tilbage da jeg kom hjem. Han havde en masse ting han skulle fikse mens jeg var væk. Hvis man ikke kan stole på at ens man kan bestille mad og vin, hvordan kan man så stole på at han kan være far til ens børn? :p Det var i hvertfald den tanke jeg gik rundt i junglen med...
 3. Hvis vi havde fået den organist vi egentlig ville have, var vi gået ind til When I'm 64. Det blev så indgang til middagen istedet, men det ville have været sejt!
 4. Vi har lige holdt multinationalt bryllup - intet fælles sprog overhovedet, så de aller vigtigste ting blev oversat til dansk/norsk, engelsk, fransk og tysk... Så ja. Jeg var ret bekymret. Kun en tale var på engelsk, nogle havde nogen ord på tysk eller fransk, ellers var de danske og norske. Vi lavede survival guides til dem der kom udenlands fra, så de ku' følge med. Toastmaster er sproggeni og kunne hjælpe, og bordplanen var lagt efter sproglighed. Men ved du hvad? Det var overhovedet ikke noget problem. Vi havde traditioner aller steder fra, i salig blanding, og stemningen var fuldstændig fantastisk. Selv når halvdelen af selskabet fattede bjælde af, hvad der foregik. Var selv til bryllup i Rumænien sidste år, forstod ikke en skid af noget som helst (og strukturen var jo også helt anderledes, så vi kunne ikke gætte noget). Og det spillede overhovedet ingen rolle. Der var folk man kunne spørge hvis der var noget, og ellers var det bare hygge og kærlighed. Lav en plan for dagen med lidt forklaringer på flere sprog. Hav kontaktpersoner som har fuld oversigt og kan sprogene. Og lad vinen flyde ;)
 5. Vores præst siger at han normalt snakker med folk i ugen op til, endda dagen inden nogen gange (fordi vores kirke tit vier folk fra udlandet, som kun er i København en weekend). Udover det praktiske i at der skal rejses til kirken, siger han at det netop er fordi der er så mange at holde styr på - de har 8-10 vielser om ugen i sommermånederne. Han er mest optaget af at blive kendt med parrene, og tune sig ind på dem. Det sagt, så kender vi ham godt privat i forvejen. Så der er ikke det store behov for at blive kendt. Så vi skal mødes her i maj og snakke detaljer, selv om vi først skal giftes i august. Samtidig er jeg meget i kirken uanset, så hvis der er noget så kan det løses når jeg alligevel ser ham.
 6. Jeg er studerende, og manden er på dagpenge, men vi har sparet op gennem mange år (dog ikke specifikt til bryllup) og få lidt hjælp fra forældre. Vi har inviteret 80 til fest på en loge, med alt inkluderet lige fra velkomstdrink til natmad - 725kr per kuvert. Til reception inviterer vi 20 ekstra og serverer vi bryllupskage lavet af en kamerat og cider - på græsset udenfor kirken. Fordi vi ikke er medlem af folkekirken, og ikke vil på rådhuset, skal vi give 2500kr for selve vielsen. Egentlig havde vi tænkt at gøre tøjet meget billigt, men det er ved at nå op på 12000kr tilsammen. Alt af invitationer, blomster og andet er DIY, og ebay er meget benyttet. En veninde er fotograf, en anden makeup-artist og en tredje er frisør... så der er penge sparet der. Transport bliver en ladcykel. Til sammen satser vi på at ramme lige under 80000kr.
 7. Forlovet blev vi fordi vi elsker hinanden og aktivt har besluttet at det skal være os. Gift bliver vi for det juridiske/økonomiske. Festen holder vi for at dele og fejre vores beslutning med dem vi er glade for, og fordi det er en sjælden anledning til at bringe vores udlændige familier og venner sammen - og sammen kommer de jo til at være, på en måde, når nu vi bliver gift. Så skal de også have ansigt på hinanden. Også er der da bare for lidt man gør bare fordi det er sjovt - for lidt man uden jantelovens hårde straf får lov til at fejre sig selv ordentlig - for få store ting man gør, bare fordi det er romantisk - for lidt man får lov til at lave en ordentlig fest og samle en masse mennesker i smukt tøj til noget god mad og vin.
 8. Anne - har jeg også overvejet, den stikker lidt underligt ud der. Nu ved jeg ikke om det egentlig synes så godt på billederne, men kan I se at der er for meget stof så det bliver underligt foran øverst på nederdelen?
 9. Ida - tak Har snakket med sydamen om noget indvending snorhallløj, tror det kan blive meget fint. Pernille - Det var egentlig en rigtig god ide. Jeg er ikke så høj, så det ville måske uanset være bedre hvis der ikke var et tyngdepunkt der starter så lavt. Tak!
 10. Jeg har købt den mest fantastiske kjole, men den har brug for lidt hjælp - jeg ved bare ikke hvad! Har I nogen råd til mig? Hvad som helst, det behøves ikke være teknisk begavet Hovedproblemet er, at der er "for meget" stof foran (i skødet), og at formen bliver lidt underlig af det - også er det taft, som i mine ører lyder lidt som en teltdug. Jeg har en sydame som siger hun kan lave et nyt skørt, men det burde også være muligt at arbejde på dette - eller hvad? Korsetryg bliver sat i af Marie D'ete (har tabt mig en del, så den sidder ikke så godt - og jeg skal på en måneds backpackertur lige inden bryllupet, og ved ikke hvordan vægten bliver påvirket af det), og så skal halternecken rettes til og jeg skal have en løsning på slæbet efter vielsen. Tyllet i siden skal selvfølgelig sættes fast så underskørtet ikke stikker ud. Første og sidste billede er med underskørt i.
 11. Velkommen til TrineVesti - pas på, du bliver hurtig afhængig ;) Vi havde det lidt på samme måde - folk må meget gerne pynte sig, men så længe de ikke kommer i brudekjole er alt lov. Hvis nogen af de yngre drenge har det bedst i mørke, pæne jeans og en skjorte er det faktisk også ok. Vi har simpelthen skrevet "føl dig smuk og pyntet" på vores hjemmeside - men så tror vi heller ikke at vi har nogen i vores omgangskreds der vil møde op i det helt forkerte (bortset fra muligvis nogen yngre kusiner, men de har til gengæld myndige mødre der vil hole øje). Vi har faktisk fået gode tilbagemeldinger på det - ingen forvirring så langt. Men det er også længe til. Festligt... jo, det kunne måske tolkes som gå i byen tøj, men det er jo et bryllup - så det ville man vel alligevel ikke møde op i? Eller hvad? Og hvis din 16-årige kusine kom i lårkort glitterkjole, ville det så være et problem?
 12. Vores dresscode hedder "føl dig smuk og pyntet". Manden skal have three piece, min far kommer nok i alm. jakkesæt - men mandens far skal have kjolesæt på. Han kan ikke snakkes fra det, og jeg er ærlig talt ligeglad. Det er det, han føler sig flot i, og så synes jeg ikke det gør noget om han er "finere" end gommen. Gommen er uanset den smukkeste mand på jord At give brudens far knaphulsblomster er en god måde at vise at han er "VIP" dog, det tror jeg, jeg vil lade mig inspirere af.
 13. Vi fandt sættet i dag - gik tilbage i Troelstrup. Fantastisk service, og endte med et blåt Tiger sæt med vest til noget henad 5000kr inkl. tilretning af arm/benlængde. Meget tilfreds, og med verdens flotteste gom. Tusind tak for hjælpen piger!
 14. Hvordan gør I med bordplan? Vi havde i udgangspunktet tænkt os den traditionelle placering, men forældre sammen med os, meeen så kom vi i tanke om hvem vores forældre er... Det ville nok gå på et vis, men de ville nok hygge sig bedre hvis de slap for det, og jeg tænker at det ville være meget underligt kun at sidde med nogen af dem og ikke alle. De påstår de ikke har noget imod ikke at sidde med os, men jeg er ikke så sikker. Spørgsmålet er så - hvis vi ikke skal sidde med dem, hvor skal vi så sidde? Er der andre der er ude i det problem? Min kæres første indskydelse var at lave et lille tomandsbord helt for sig selv Tillægsspørgsmål: Hvordan formidler I bordplanen, udover bordkort? Har I en plakat på væggen eller hvordan?
 15. Cildk - hvordan finder I ud af hvordan sættet sidder, når I bestiller på nettet? Eller regner I bare med at få det tilrettet?