RikkeLangager

Medlem
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RikkeLangager

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 10/04/1982

Profile Information

 • Vielses dato
  18.05.2012
 • Type vielse
  Lønborg Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Højhusgård, hos svigerforældrene
 1. Jeg syntes i starten, det var fedt med favouræsker, men var alligevel for nærig. Og jo mere jeg læste herinde, jo mere åndssvage blev de med de sære ting, der blev puttet i. Min mor skriver sange, og da det blev tid til at få styr på Velkommen og Velbekomme, satte vi os ned, og gik alle hendes mapper igennem. (Hun har sådan ca. gemt ALT fra alle de fester, hun har været til.) I en af disse mapper fandt vi en lille papirspose med et vers på. Det vers er nu skrevet om til følgende: I posen her du finde kan, lidt lækkert til den søde tand. Et lille flag, ja Dannebrog, hvis stemningen bli’r rigtig go’! Og hvis du dig med for megen mad propper, så klæderne revner og knapperne popper, en sikkerhedsnål kan hæfte dig sammen, så alt igen kan bli’ fryd og gammen. Hvis maden i tanden har pakket en prop, en tandstik du får til at klare det job. Servietten i posen er lille men, tør dine øjne, snyd næsen min ven. Og skulle du pluds’lig få ondt i en tå, så af med skoen og plasteret på! Og når Showtime Band spiller op til bal, og du måske får lyst til et lille knald, så snup ballonen og pust den op. Giv alt hvad der er af luft i din krop! Og når så engang vores fest er forbi, og du sidder derhjemme i vinterhi, så tænd blot lyset og lad det brænde. Måske det så et minde kan tænde, om den dag i dit liv, du brugte som gæst, ved Rikke og Steffans bryllupsfest. Vi har pillet to linjer ud. De stod som nr. 3 og 4 og lød sådan: En sang til før, og en sang til efter, den middag vi spiser med jer, kære gæster. Vi har et hæfte til sangene, hvori der også er menu og en præsentation af gæsterne. Posen fra den fest var brun og var også blevet brugt som bordkort. Vi har bestilt hvide poser på Etsy. På poserne har jeg lavet vores monogram med embossing på den ene side, og limet verset på, på den anden side. Til den søde tand er der chokolade, der er lavet efter "Shedevil"s DIY om personlige chokolader. Dannebrog og sikkerhedsnåle er købt ved Søstrene Grene. Tandstikker med TIGER. Servietten, (en lommelet med brudepar på) er købt ved Wimmel-et-eller-andet. Plasteret er fra Bilka. (Søstrene Grenes seje plastre passede desværre ikke til vores farvetema). Ballonerne, hvide hjerteformede, er bestilt fra Ballonteam. Og lyset er et juletræslys. (Vil gerne undgå, at gæsterne tændte fyrfadslys ved bordene, hvis der nu skulle blive brændt hul i dugen grundet den varme "kop"). Så det ender altså alligevel med favours (i pose) til vores bryllup.
 2. Hej Der er også hjælp at hente her. Har selv tænkt mig, at gøre brug af det.
 3. Tusind tak for redningen!! Har luret på, hvordan dælen jeg skulle få de der tandstikker elegant placeret på bordene. Og den er da reddet nu!!
 4. Lidt længere nede på "farve-oversigten", står der "påfugle fjer", der er der masser af gøgl med, selvfølgelig, påfuglefjer! Linket er her Fedt tema med regnskov i øvrigt
 5. Hvor har du mon fundet den? Ikke fordi, jeg skulle bruge den til mit bryllup, men den er da mega sej!
 6. HOLD da op!! Den er MEGA flot!!
 7. Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt mine sko skal være petrol eller ej, men jeg har tænkt mig at have "Lis D" i baghånden, hvis jeg nu skulle få en ubændig trang til at få dem farvet. SE HER
 8. Jeg har hørt, at erhvervsmæssigt er Vistaprint for dyre. Men du kan selv "bestemme" leveringstiden. Det kommer an på, hvad du vil betale for fragten.
 9. Jeg kan anbefale lidt af hvert: Helene S Lundberg: Ideer til bryllup og fest Line Kjønigsen: Fester og højtider Lene Ostenfeldt: Dæk op Gitte Schou Hansen: Fest og farver, kreative ideer med papir, pynt og perler Eva Dohn: Bordkort Mette-Marie Davidsen: Bryllupsbogen Tramberg & Buusmann: Romantiske bryllupper Katarina Ehn-Olsson: Bryllup og fest (Købt i Panduro) Derudover har jeg tre "hæfter" fra Panduro som hedder: Dæk op til fest, Bryllupskort og Wedding (den sidste fra Karen Marie Klip) Er man lidt doven, logger man ind på bibliotekets hjemmeside, og reserverer alle de bøger man ønsker. Har man sat mail og mobil korrekt op derinde, får man besked om, hvornår de er klar, og så kan man bare gå derned og hente dem. Hvis man gerne vil gå og kigge mellem alle bøgerne, kan jeg anbefale afsnittene: 39.5, 63.59, 64.2, 68.07, 76.8 og 76.9. (Det er tallene på ryggen af faglitteratur) God fornøjelse
 10. Super ide! Det skal I da helt klart!
 11. Jeg har kun prøvet, at der lå risposer til gæsterne. Kan heller ikke se, hvad der skulle ske med risene, hvis poserne bliver lavet i god tid i forvejen. Der er jo ingen, der skal spise risene, så det kan der virkelig ikke ske noget ved. Jeg er selv i gang med vores, for der er masser af ting, jeg skal nå, så et sted skal jeg jo starte. Tyl og bånd har jeg købt i en lokal stofforretning, men det kan også sagtens findes på nettet.
 12. Alle nedenstående er fundet på Etsy.com
 13. Bogen "3 Bryllupper -Inspirationsbog til folk i giftetanker" fra Medusa-Copenhagen skrevet af Rie Bidstrup og Sven Berggreen indeholder en hel sektion om bryllup på stranden. Hæftet "Dæk op til fest" fra Panduro Hobby har også forslag til fest på stranden.
 14. Jeg er selv på jagt efter servietter i Petrol, det er ret svært skulle jeg hilse at sige. Men til dig kan jeg da videregive disse sider: Servietnet Papirus (her skal jeg selv købe) Lysogstil (Læg mærke til, at der er to "kategorier", både servietter og Duni) Festbutikshop Prikken (Super nice butik, hvis man får lov at komme derop og gå "helt" for sig selv, dvs. send kæresten i byen imens) Håber noget af dette kan bruges. :17:
 15. Jeg synes bestemt også, du bare skal gøre, som du vil. Jeg er til enhver tid mest til alt andet end stofservietter, det er det mest kedelige, jeg kan komme på. Dog må jeg tilstå, at de skal på bordet til mit bryllup. Jeg vil nemlig gerne have lyset, og det er papirservietterne bare ikke "stærke" nok til. Så løsningen er, at papirsservietten skal sidde udenpå stofservietten, lidt nede, så man kan se både papir- og stofserviet. Og her var det altså ikke mor, men svigermor der nær var faldet af stolen, da jeg ikke ville have stof. Men efter en test, kunne jeg jo godt se, at mit lys ikke ville stå selv, uden den lede stofserviet. Øv, at hun lige skulle have den. Men i hvert fald til dig.