AOlsson

Medlem
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About AOlsson

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 11/11/1986

Profile Information

 • Vielses dato
  08.09.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Tak for de gode svar herinde Det har muntert mig lidt op at hører fra andre. Det er ikke en mulighed at sælge den. Det syntes jeg ikke jeg kan være bekendt over for min mor. Så jeg tager den nok på et par gange inden brylluppet i næste uge og vænner mig til den. Måske begynder jeg endda at elske den lidt. Det hjælper måske på det når jeg kommer til at stå alene i den herhjemme og mærke rigtig efter uden at have en ekspedient i hælene og mor og søsters øjne på mig hele tiden. MariaSchmidt: Det er ikke fordi jeg syntes den er kedelig. Kan nemlig godt lide det enkelte. Men har da købt en af miss lenas flotte hår kreationer Det er ikke til at undvære!
 2. Hvor er du sød. Tak
 3. Jeg får syet ærmer på. også er den lagt lidt ned i ryggen.. Det er heller ikke fordi jeg syntes kjolen er grim eller noget, føler mig bare lidt utilpas og måske lidt større end jeg er i den. Også har jeg nok bare ikke haft den der wauw fornemmelse så mange snakker om.. Edit: Har taget billederne af igen
 4. Hej Lisbeth Er glad for dit svar, og havde nok især brug for at høre andre havde samme følelse som jeg. Alle andre syntes at være mega forelskede i deres kjole, også bliver man lidt øv når man har lavet et dårligt valg. Tror nemlig også det var en stress faktor at have dem med, de opførte sig eksemplaisk, men kunne godt se og hører de ikke kunne forstå min tøven om at vælge en kjole. Jeg bliver let stresset, og ønskede ikke at være mere til besvær. Der skulle jeg nok have stoppet op, stresset ned og tænkt mig mere om. De havde ingen "gudinde" kjoler nogen af de 4 steder jeg var ude og prøve, så derfor har jeg ikke været i en. Måske er det også det er nager. Jeg kan ikke afskrive snittet, for jeg ved ikke om det sidder godt. Har dog flere lange kjoler herhjemme i lignede snit som sidder knaldhamrende godt. Men jeg syntes ikke det er fordi den er kedelig. Jeg elsker nemlig det helt enkelte (kedelige). Men du har helt ret. Det handler om kærligheden til min kommende mand, og der skal mit fokus nok sættes helt hen. For ligemeget hvad er kjolen ikke grim. Får den hjem på tirsdag, også må jeg lige hoppe i den lidt og vænne mig til kjolen. Tak for peptalken!
 5. Som jeg sidder her nu, kan jeg ikke rigtig huske det Må tro det er fordi det var den jeg syntes var pænest ud af dem jeg prøvede.
 6. Hej alle Zillas derude Er lige kommet hjem fra min sidste kjoleprøvning efter tilretninger igår og må hermed konstatere at jeg elsker ikke min kjole Den blev købt lidt i hast, for lige pludselig fløg tiden afsted med prøvninger diverse steder. Var ellers ude i god tid, men har SÅ svært ved at bestemme mig altid, og for at jeg så kunne nå at få den hjem skulle det pludselig være. Kunne også mærke på min søster og mor at nu måtte jeg altså gerne se at finde en. Vi var 4 steder at kigge og prøve. Jeg blev aldrig helt forelsket i den, Den er slet ikke behagelig at have på og den er for stor og slet ikke min stil. Det er en A-line kjole med perler og havde altid ønsket mig en kjole der var a la græsk gudinde. Ved slet ikke hvad jeg har tænkt på, og nu skal jeg have den på i en hel dag om halvanden uge Min mor har brugt en del penge på den her kjole, så tør og vil ikke vise utaknemmelighed. Men orrh havde jeg dog bare tænkt mig mere om... GLÆDER mig til at blive gift! Men hader opmærksomhed og har intet selvværd derfor går det mig lidt på at jeg ikke føler mig tilpas i den.. Nogen der har fået en god dag ud af det alligevel, selvom de måske ikke havde drømmekjolen på???
 7. Hvad er sommerfugleærmer? Sådan nogle lidt ligesom på det første billede jeg postede For det meste er de lidt længere. http://www.google.dk/search?num=10&hl=da&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=673&q=butterfly+sleeves&oq=butterfly+sleeves&gs_l=img.3...1374.11526.0.11736.32.18.0.7.7.5.124.1556.11j5.18.0...0.0...1ac.aqE2yfR-IJ0
 8. Fandt lige et par forskellige man kan tage inspiration i
 9. Jeg tænker lidt ala. dette måske
 10. Skal vi ikke høre og se en beretning
 11. Hvor er du smuk Louise! Dejligt at i havde jer en skøn og fantastisk dag. Jeg gætter på du selv havde kreeret den flotte flotte buket
 12. Jeg har indtil videre givet 7600 kr. Det er så eksl. tilretning.
 13. Prøv at kigge mere under Barn wedddings og rustic weddings Det er ikke helt dansk bonderøv, men de har mange gode ideer.
 14. Selv tak Ja så er vi her igen. Dejligt at få sat lidt ansigter på.
 15. Det lyder fint