Betinamjacobsen

Medlem
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Betinamjacobsen

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  10.11.2012
 • Type vielse
  Kirkelig
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Odense
 1. Hej, Tak for svar. Jeg har fundet nogle i ikea og bilka. Så håber jeg bare de passer ind i lokalet, når vi skal pynte op..
 2. Hej Bondedanem, Har du stadigvæk de rispapirslamper til salg???
 3. Hej Bryllupsklar, Har forelsket mig i ideen om en masse rispapirlamper i forskellige størrelser i farverne hvid-lilla til loftet i vores festlokale. Har set at vi kan købe dem på ebay og amazon m.v. men da vi skal bruge dem om under 3 uger, tør jeg ikke bestille der, hvis de nu ikke når at komme hjem i tide.. Ved I om der er danskehjemmesider/butikker, som sælger disse til rimlige penge??
 4. Hej, Er helt vild med Jeres rispapirslamper. Hvor har du købt dem i de forskellige farver og størrelser?? Leder efter nogen magen til også i hvid-lilla... Skal bruge dem om under 3 uger, så tør ikke satse på at jeg kan nå at få dem hjem fra udlandet.. Med venlig hilsen Betina
 5. Hej, Jeg forstår dig godt. Jeg er selv tvilling og min tvillingesøster skal ikke være brudepige. Har i stedet valgt en god veninde til at hjælpe mig på dagen. Min søster har flere gange det sidste år meldt både til og fra på brylluppet.. Er flere årsager, men hendes primærer undskyldning har været at hun bliver hurtigt træt, hun ikke kan klarer for mange mennesker på en gang (Vi blir´ kun 35), de ikke kunne få nogen til at passe hundene og så havde de ikke råd.. Nu er det så endt med at det kun er hende der kommer uden hendes kæreste. Men der er jo også stadigvæk 6 uger til, så der kan ske meget endnu.. Men har ikke på noget tidspunkt været i tvivl om at hun ikke skulle være min brudepige..Ville da ønske det modsatte, men vi er simpelthen for forskellige og hun har bare skuffet mig rigtig mange gange,.. Men overvej det grundigt.. Synes det var en stor beslutning for mig, ikke at vælge min tvillingesøster..
 6. Ved I om man skal bestille tid for at komme og se på tilbehør?? altså slør osv.. Har allerede købt en lilly model, som ikke vil komme på tilbud før til næste år, så det er kun tilbehøret jeg mangler..
 7. Hej, Vi skal giftes til november og har styr på frisør, men hun lægger ikke make-up.. Har overvejet at ordne det selv, men så bliver det nok bare "det samme" som man plejer. Kender I en god makeupartist, som ikke koster ALT for meget..
 8. Hej, Jeg kender din historie alt for godt.. Vi skulle have været gift sidste år i november, men blev endnu engang syg af min colitis, blev indlagt og fik lavet midlertidig stomi.. Min vægt har også svinget meget.. plejer at være en meget aktiv pige, men det sidste halve år har jeg ikke haft kræfter eller energi til noget som helst.. Har sammenlagt været indlagt 2 mdr. inden for de 6 mdr. og skal opereres 3 gang her i juni.. (Får endnu et år par ca. 5 cm. i den anden side af maven) Så er det forhåbentligt overstået og jeg kan blive nogenlunde "normal" igen.. Har også et meget grimt ar på ca. 15 cm. lodret op på maven.. Desværre sprang det op efter første operation, men da kanterne var begyndt af hele, kunne de ikke gøre noget.. Derfor fik jeg et super grimt ar.. Heldigvis nåede jeg at få taget boduior billeder et par uger inden jeg blev syg.. Er så super lykkelig for at jeg nåede det.. tror der kommer til at gå mange år før jeg ønsker at få taget billeder med bar mave igen.. Synes din idé lyder super.. Tror sagtens du kan finde en god fotograf, som kan hjælpe dig.. Billederne bliver også MEGET bedre, hvis du har det godt med det..
 9. Hej, Er der nogen af Jer, som ved hvor vi kan købe billigt papir i lilla og alm. hvidt. Det skal minimum være 100g. da vi gerne skulle kunne printe på begge sider.. Synes ikke jeg kan finde et sted, hvor de har begge dele og syntes det vil være nemmest og billigst i fragt af finde det samme sted.. Hilsen Betina
 10. Hej, Mangler lidt inspiration til borddækning i farverne hvid og lilla. Har lige været ude og kigger på det sted, hvor vi skal holde reception og fest og vi aftalte runde borde. De dækker op med hvid dug, hvide servietter osv. Også har de en fin og rimelig stor kobberkrans med blade og fyrfadslys til at stå i midten.. Men ville gerne have noget lilla ind over også.. Gerne i blomster osv.. Der kommer i forvejen til at stå en favour box i lille og sølv og et bordhæfte i lilla.. lokalerne er sådan lidt rå i det med rå murstensvægge osv.. Samtidig er der åbent til kip i lokalet og nogle flotte gamle bjælker i loftet.. Kan man gøre noget der med tyl/stop og lyskæder?? hmmm.. mangler vist lidt inspiration.. Har vedhæftet et billede, det er dog taget udefra, men det er vist det bedste jeg kan finde på nettet..
 11. Du må også meget gerne sende det til mig. Gerne på BetinaMJacobsen@hotmail.com