CharlottevM

Medlem
 • Content count

  311
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About CharlottevM

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 02/08/1985

Profile Information

 • Vielses dato
  17.03.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Jeg tror at vi endte med at bruge ca. 45.000. Vi havde 90 pers. til reception og 60 pers. til middagen/festen.
 2. Hvad med et overflødighedshorn? Det ser også flot ud, og kransekage smager jo skønt!
 3. Af hvilket dyr?
 4. Vi fik rådyr, både kølle og filet.
 5. Ej, det ville jeg da slet ikke have overvejet. Vi havde 5 afbud til vores bryllup, og vi fik ikke gave fra nogle af dem. Men det havde jeg da bestemt heller ikke regnet med!
 6. Jeg annoncerede inde på min-mave.dk. Der er en kategori der hedder 'kageklubben', eller noget i den stil. Der var flere der skrev, og så valgte jeg en derfra. Vi fik den smukkeste, lækre kage for ca. 3000 kr. til 90 mennesker.
 7. Manden havde en forlover (hans bror), som sad ved siden af ham i kirken, ligesom jeg sad ved siden af min far. Ris havde folk selv med, kirkehæfter brugte vi ikke (der var jo salmebøger), favourbokse havde vi heller ikke. Jeg synes at der var mange gode tips her inde, men der er altså også rigtig meget - i mine øjne - unødvendigt skrammel, som der nemt bliver fremstillet som "helt normalt, det SKAL I da have"-agtigt. Tag det du kan bruge, og smid resten væk!
 8. Vi blev viet klokken 13, og vi forlod festen ved 3.30-tiden. De sidste gik vist ved 5-6 tiden. Der var kun en "rigtig" gammel med - mandens farmor på 92. Hun gik først lidt over 2.
 9. Det anfægter jeg heller ikke - det er bare usandsynligt, men derfor sker det jo alligevel af og til. Uanset hvad, så synes jeg at det er dumt at lade sig styre af irrationel frygt.
 10. Hmm, det ved jeg nu ikke - mit eneste nye var skoene (og oprindeligt skulle jeg have lånt min venindes, men endte så med at købe nogen, fordi jeg hellere ville have lukkede sko.) Det nye var en langt større udfordring for mig, end det gamle/lånte/blå.
 11. Jeg ville helelr ikke betænke mig ved det - min mand ville også have elsket det! - Og rent statistisk, så er risikoen for at der sker 2 ulykker med gom+pilot lige efter hinanden meget lav. Folk bliver også slået ihjel i trafikken hver dag, men derfor holder man jo heller ikke op med at køre i bil? Min mand og jeg tog faldskærmscertifikat (eller hvad sådan noget nu hedder) for nogle år siden, og der researchede jeg grundigt på dødsulykker - og de eneste jeg kunne finde var erfarne springere, der bliver overmodige eller sløser med procedurerne. Jegkunne ikke finde ét eneste eksempel på nogen der blev slået ihjel på deres første spring.
 12. Gammelt: Armbåndet Nyt: Skoene Lånt: Brudekjolen Blåt: Øreringene
 13. Hvis jeg var gæst ville jeg forvente at receptionen var stående. Dog studser jeg lidt over din tidsplan - du skriver at i skal giftes kl. 14, en vielse tager ca 45 minutter (de fleste steder), og i forventer at være tilbage til receptionen 15.30? Når vielsen er færdig skal I jo lige ud af kirken, folk kaster ris, ønsker tillykke, osv - det tager min. 10 minutter - så har I kun 35 minutter til fotografering?
 14. Mine veninder respekterede forøvrigt fuldkommen at sløret ikke måtte klippes - det hjalp nok også at toastmasteren sagde det, og forklarede at det var fordi jeg havde lånt det af min søster. Det resulterede så i, at de i stedet klippede mine dyre, selvsiddende strømper - men det var nu også okay...
 15. Vi skrev "Børn er velkomne i kirken og til receptionen, men festen er forbeholdt voksne". Det var der ingen der havde problemer med at forstå, og vi hørte i hvert fald ikke noget, hvis der var nogen der var sure.