CharlottevM

Medlem
 • Content count

  311
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by CharlottevM

 1. Jeg mangler stadig strømpebånd, og det skal bare være så billigt som muligt. Men hvor finder jeg det henne? Jeg fandt et sted hvor det kostede 45 kr - men så kom der lige 49 kr på i porto. Sååå damer, ved i hvor jeg kan finde det billigst?
 2. Jeg tror at vi endte med at bruge ca. 45.000. Vi havde 90 pers. til reception og 60 pers. til middagen/festen.
 3. Hvad med et overflødighedshorn? Det ser også flot ud, og kransekage smager jo skønt!
 4. Af hvilket dyr?
 5. Vi fik rådyr, både kølle og filet.
 6. Ej, det ville jeg da slet ikke have overvejet. Vi havde 5 afbud til vores bryllup, og vi fik ikke gave fra nogle af dem. Men det havde jeg da bestemt heller ikke regnet med!
 7. Jeg annoncerede inde på min-mave.dk. Der er en kategori der hedder 'kageklubben', eller noget i den stil. Der var flere der skrev, og så valgte jeg en derfra. Vi fik den smukkeste, lækre kage for ca. 3000 kr. til 90 mennesker.
 8. Manden havde en forlover (hans bror), som sad ved siden af ham i kirken, ligesom jeg sad ved siden af min far. Ris havde folk selv med, kirkehæfter brugte vi ikke (der var jo salmebøger), favourbokse havde vi heller ikke. Jeg synes at der var mange gode tips her inde, men der er altså også rigtig meget - i mine øjne - unødvendigt skrammel, som der nemt bliver fremstillet som "helt normalt, det SKAL I da have"-agtigt. Tag det du kan bruge, og smid resten væk!
 9. Vi blev viet klokken 13, og vi forlod festen ved 3.30-tiden. De sidste gik vist ved 5-6 tiden. Der var kun en "rigtig" gammel med - mandens farmor på 92. Hun gik først lidt over 2.
 10. Det anfægter jeg heller ikke - det er bare usandsynligt, men derfor sker det jo alligevel af og til. Uanset hvad, så synes jeg at det er dumt at lade sig styre af irrationel frygt.
 11. Hmm, det ved jeg nu ikke - mit eneste nye var skoene (og oprindeligt skulle jeg have lånt min venindes, men endte så med at købe nogen, fordi jeg hellere ville have lukkede sko.) Det nye var en langt større udfordring for mig, end det gamle/lånte/blå.
 12. Jeg ville helelr ikke betænke mig ved det - min mand ville også have elsket det! - Og rent statistisk, så er risikoen for at der sker 2 ulykker med gom+pilot lige efter hinanden meget lav. Folk bliver også slået ihjel i trafikken hver dag, men derfor holder man jo heller ikke op med at køre i bil? Min mand og jeg tog faldskærmscertifikat (eller hvad sådan noget nu hedder) for nogle år siden, og der researchede jeg grundigt på dødsulykker - og de eneste jeg kunne finde var erfarne springere, der bliver overmodige eller sløser med procedurerne. Jegkunne ikke finde ét eneste eksempel på nogen der blev slået ihjel på deres første spring.
 13. Gammelt: Armbåndet Nyt: Skoene Lånt: Brudekjolen Blåt: Øreringene
 14. Hvis jeg var gæst ville jeg forvente at receptionen var stående. Dog studser jeg lidt over din tidsplan - du skriver at i skal giftes kl. 14, en vielse tager ca 45 minutter (de fleste steder), og i forventer at være tilbage til receptionen 15.30? Når vielsen er færdig skal I jo lige ud af kirken, folk kaster ris, ønsker tillykke, osv - det tager min. 10 minutter - så har I kun 35 minutter til fotografering?
 15. Mine veninder respekterede forøvrigt fuldkommen at sløret ikke måtte klippes - det hjalp nok også at toastmasteren sagde det, og forklarede at det var fordi jeg havde lånt det af min søster. Det resulterede så i, at de i stedet klippede mine dyre, selvsiddende strømper - men det var nu også okay...
 16. Vi skrev "Børn er velkomne i kirken og til receptionen, men festen er forbeholdt voksne". Det var der ingen der havde problemer med at forstå, og vi hørte i hvert fald ikke noget, hvis der var nogen der var sure.
 17. Det gjorde vi. Vi havde simpelthen ikke råd til at invitere alle, så da vi fik afbud, så inviterede vi et par som vi ellers ikke havde råd til at have med. De blev rigtig glade, og der var ingen sure miner.
 18. Nu blev vi godt nok gift i marts, men der var ingen blade på træerne og det var gråvejr. Vi fik taget billeder i Frederiksborg slotshave. Jeg synes at de blev super gode. Jeg kan ikke finde ud af at ligge billeder ind her, men du kan se dem her: http://www.verdenifolgecharlotte.blogspot.com/2012/04/brylluppet-i-billeder.html
 19. Nej, det kan jeg selvfølgelig godt se. Måske kan I får kirken til at kontakte de andre brudepar og give dem jeres kontaktoplysninger i stedet? (Altså hvis du ikke finder dem her inde)
 20. Vi havde også inddraget ekstranøglen, som vores venner normalt har, men det hjalp os ikke - vores venner stjal min kærestes nøglebundt under festen og så kørte de derhjem og hærværkede. De tog et billede med, som de klistrede nøglen på med et "tak for lån" og stillede det på gavebordet!
 21. Vi havde først tænkt os at køre til sydhavnen for at få taget billeder, men endte med at gøre det heroppe i nordsjælland, da vi ellers skulle bruge for meget transporttid på dagen. Hvis jeg skulle giftes inde i København, havde vi helt klart holdt fast i det, der ligger et stort område med en masse virkelig flot graffitti (omm bag ved SuperMarco). Vores backup i tilfælde af regnvejr var også ridebanen ved Christiansborg
 22. Det var da et godt initiativ. kan du ikke få kontaktoplysninger fra kirken? De må jo vide hvem de andre brudepar er...
 23. Jeg synes heller ikke at det er underligt. Vores fotograf foreslog slev at det ville være en god ide - og det var helt uundværligt ift. at holde den der blitz-paraply, da det blæste ret meget. Desuden sagde han, at han havde god erfaring med at der var en kvinde med, da hun ofte så detaljer som at håret strittede, slæbet lå underligt, osv., som han ikke lige havde fokus på. Vi løste det ved at vores bedste venner kørte os fra receptionen og ud til location. det var simpelthen SÅ hyggeligt og meget afslappet lige at snakke med dem, imens vi kørte, og det var super rart (og uformelt) at have dem med til fotograferingen!
 24. Vi havde hverken formue eller gæld da vi blev gift (eller nu, for den sags skyld), så vi har ikke lavet nogen form for særeje eller ægtepagt.
 25. Vi havde også reception og fest 2 forskellige steder. Vi bad bare folk om at tagge gaverne med til feststedet, hvor gavebordet var. dar var 20-30 mennesker, som var til receptionen, men ikke til festen. De stillede slevfølgelig gavevn dér, men vi åbnede den ikke, da vi kun lige var til receptionen til brllupskage, inden vi kørte til fotografering. - Nogle af gæsterne tog så de gaver med til feststedet.