Mrs. West

Medlem
 • Content count

  661
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About Mrs. West

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 04/22/1989

Profile Information

 • Vielses dato
  10.11.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Jyllinge kirke & SonnerupGaard Gods
 1. Har faktisk brugt det site en del til inspiration, synes den er helt igennem fantastisk :-D
 2. De er meget anderledes ja - og det gør den bare totalt cool! Synes det er vildt fedt med alle de forskellige måder folk får blåt (lånt, gammelt og nyt) ind looket på! Det her er ihvertfald helt unikt!
 3. Hvor er den bare smuk! Passer til et kæmpebryllup, sådan et sted som Pæaza Hotel i NY! Herhjemme tænker jeg slot, herregård, eller storslået hotel - selvfølgelig med højt til loftet! ;-) Stor respekt, den er virkelig smuk!
 4. Tillykke med begge dejlige begivenheder :-) Jeg synes I ska gøre det lige præcis som I ønsker! Man kan sagtens springe forresten over, det lyder som noget jeg selv kunne have fundet på, hvis ikke det havde været fordi min forlovede holder meget af forret..
 5. De fleste præster er ret åbne, så længe du har dine grunde og det ikke bare er fordi det er set i amerikansk film ;-) Held og lykke med projektet!
 6. Først og fremmest stort tillykke med at I skal giftes! Hvor er det en stærk, barsk og samtidig livsbekræftende historie om jer 2! Ønsker I at holde en stor fest når din kommende mand engang er frisk igen, for det gør han forhåbentlig som du siger, så vil I virkelig have mulighed for at holde en fest der hylder kærligheden - til hinanden og til livet og hvad kunne være smukkere? Som et alternativ til den traditionelle fejring tænker jeg at du og kæresten evt ku bestille overnatning på hotel? Hvis det går. Der kan I ligge ned og spise room-service mad :-) Det kan sagtens blive en super romantisk aften og hvis I vil kan I jo holde tale for hinanden :-) Masser af tanker og de bedste ønsker til jer :-)
 7. Ja, så er det vidst tid til lidt skriverier herinde igen. Den sidste tid er det blevet til meget lidt, alias INGEN updates herinde - desværre! Men der har været virkelig meget at rumstere med herhjemme i forhold til ungerne, der af forskellige grunde har det lidt svært i øjeblikket. :-( Men som familie må vi blot sørge for at være der for hinanden i denne tid :-) Planlægningen af brylluppet ( som er om 12 dage, 10 timer, 19 min og nogle sekunder!!!) går super. Der er egentlig styr på det der skal være styr på. Manden har tøj, jeg henter kjolen imorgen, mad og personale er super, fotograf..... Jaaa, har en helt masse flueben ;-) Mangler dog styr på blomsterdekorationerne, som jeg selv laver, ska bare lige være sikker på fremgangsmåden! Og så vil jeg lige ha lavet en masse praktisk "nussearb" med bordkort, brev til overnattende gæster mv. Har dog lige en eksamen der skal beståes onsdag og så tillader jeg mig at bruge min ferie efter den på KUN at tænke bryllup! Juhuuuu!
 8. Ej hvor lyder det fint! Er sikker på de bliver super smukke! Hvor køber du blomsterne? Og ved du om det er helt no-go at lave dekorationerne aftenen før? Hvis de evt. Stilles køligt tænker jeg at de måske vil holde...
 9. Vores valg var meget naturligt. Vi bliver viet Kl 11, Reseption 12-14, velkomstdrink og middag Kl 17 og frem, herefter kagen, som fungerer som dessert, inden dansen :-)
 10. Jeg har tidligere været til bryllup hvor toastmasteren gjorde opmærksom på at sløret ikke måtte rives, det fungerede fint og der var ingen sure miner :-)
 11. Uuh altså, I bliver gift mens vi er afsted på bryllupsrejse - vil krydse fingre for jeres dag! :-) Ved at du har truffet din afgørelse, vil blot sige at jeg synes den er meget rigtig! Det er tydeligvis sådan jeres bryllup skal være. Dejligt at din mor glæder sig så meget som hun gør!
 12. Tillykke med det kommende bryllup! Det er vores tur lige om lidt (GISP) og ka nikke genkendende til nogle af de ting du beskriver. Kun et enkelt par fra vores gæsteliste overnatter ikke. Vi bliver viet Kl 11, reception 12-14, velkomstdrink for middagsgæsterne Kl 17. Vores feststed ligger 40-50 min fra receptionsstedet og kirken, så mens vi får taget billeder i disse "mellemtimer" har gæsterne tid til at komme til stedet, få nøgle til værelse og evt skifte tøj..... Ja eller for den sags skyld tage sig en lur hvis de har lyst! ;-) Vi bliver højst sandsynligt heller ikke de første der går!!!! Tror jeg vil informere om dette ved at lægge et lille brev på værelserne, som jeg har planlagt at gave lidt andet praktisk Info på også :-) Ellers kan man få toastmasteren til at give Info om at I er nogle festaber ;-) Håber mine inputs ku bruges :-)
 13. Super smuk! Er vild med slæbet og så det at man kan se du bare elsker den :-)
 14. Smukkeste bliver det ikke! Det er da bare DIN kjole!!!
 15. Aj men altså en skøn dag! Den kan jeg godt forstå du er faldet for! :-D