MiaH

Medlem
 • Content count

  249
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About MiaH

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  11.08.2012
 • Type vielse
  Kirke, fest hjemme
 • Køn
  Kvinde
 1. Vi havde en del af sådanne glas med lys i. Nogle med blonder andre med bånd. Jeg har billeder af dem i min bryllupsberetning.
 2. Vi havde ingen forret, men lavede tre forskellige appetizers som stod fremme sammen med velkomstdrink. De var: dadler med bacon, lakseruller af totillas med flødeost og små toaststykker med tunmousse. Vi havde buffet som hovedret og havde ingen problemer med at trække middagen ud, så der var plads til alle indslagene
 3. Mine erfaringer er desværre ikke så gode. Jeg har personligt været der til en firmajulefrokost, hvor jeg desværre ikke har noget godt at sige om maden. Jeg mener at det var julen 2009. Desuden har jeg desværre hørt flere gange at venner og familie fravælger stedet fordi det virker alment kendt at der findes mange bedre alternativer i området. Men i denne tråd lyder det som om at vi i min omgangskreds har været uheldige, men ens opfattelse afhænger jo også af forventninger. Jeg er selv til god mad og vin, og det synes jeg ikke at stedet har.
 4. Hej Vi brugte tyl i vores maskinhal og det gav en super fed effekt! Se evt. min beretning for billeder til inspiration.
 5. Så er der sneak peaks fra Felixia Banck (flexiphoto.dk) Det var super sjovt i søndags og jeg tror helt sikkert at der vil være en del gode billeder. Foto: Felixia Banck
 6. Det er mig der har dem på DBA til salg. De er stadig derhjemme lige klar til at sende :-)
 7. Eeeelsker blondeinvitationer! Jeg ville dog rykke denne blonde ud til en af kanterne eller vælge en blonde der er mere ens hvis den skal sidde på midten. Og jeg vil også sige Monogram eller navne på forsiden. Du kan også overveje at vende til design horisontalt, så blonden ligger vandret og du evt. kan binde en sløjfe om også. Har du prøvet en enkelt google billlede søgning "lace invitations" Det kunne give dig masser af inspiration, så du også kan se hvad du mere kan putte på så den ikke virker for bar.
 8. Redigering startet Det går stødt og (meget) rolig fremad med redigeringen af nogle af billederne. Jeg har da et enkelt klar nu Nå men på søndag skal jeg noget rigtig spændende som også indeholder emnet "billeder". Jeg blev nemlig kontaktet af Felixia herinde fra. Hun spurgte om hun måtte låne mig, min kjole og min hest til et photo shoot ala TTD (Knap så "trash"). Projektet skydes i gang på søndag hvor kjolen igen pakkes ud, håret styles op og hesten får en make over Jeg har et helt hjælpeteam stående klar og der er udset et par lokationer til Felixia i vores lokale skov.
 9. Hej med jer, Jeg, min brudekjole og min ene hest skal hjælpe en fotograf med at få nogle efterårsbilleder i kassen. Sådan ala "trash the dress". Tror I at vi kan nå at få taget flotte billeder i en bøgeskov når vi først gør det den 21/10? Jeg er simpelthen så meget i tvivl om bladene for længst er væk om 2 uger eller om de mon stadig hænger på? Plan B kunne være en hverdag denne uge hjemme på vores gård, for det kan lige nåes inden det bliver mørkt. Jeg skal jo lige nå hjem fra job og gøre mig selv og hest klar. Hvad tror I at vi skal satse på? Tør vi vente til den 21/10?
 10. Jeg er glad for picmonkey.com hvor man også kan lave collager.
 11. Jeg vil hellere end gerne lægge flere billeder ind, så jeg må lige havde fat i mandens PC og så få stjålet lidt derfra
 12. Jubii denne beretning har jeg glædet mig til