Miss Dior

Medlem
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Miss Dior

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  10.11.2012
 1. Hey har faktisk lige set dem her.. hvad synes i om disse sko??
 2. tak for alle jeres svar Jeg har besluttet at vælge nogle sko i sølv eller måske creme da jeg godt kan se at skoene ikke er helt heldige sammen med kjolen og diademet nu når billeder er sådan ved siden af hinanden. Det er også rart at høre fra nogen som har erfaringer med skoene så det gør da bare at jeg er endnu mere sikker på at jeg ikke skal have de sko på til brylluppet. Men så må de bare komme på til en af sommerens grillfester næste år
 3. Hej Jeg har købt sko til min kjole som er cremefarvet. Jeg har valgt et par i guld fordi jeg synes det var flotte og fordi jeg gerne vil have et par som jeg også kan få noget ud af efter brylluppet. Men nu er jeg blevet i tvivl om jeg godt kan have guldsko på når mit diadem er sølv farvet?? Skal lige siges at min kjole er lang så jeg tror måske at kjolen vil nå ned over... men men er bare lidt i tvivl om det passer sammen. Skoene har jeg købt på udsalg hos H&M til 60 kr så hvis jeg ikke lige kommer i dem den dag er det ikke nogen større tab. Har lige vedhæftet billede af sko, diadem og kjole. hmm når jeg ser billederne sådan ved siden af hinanden kan det da egentlig godt være at det ikke er helt godt sammen
 4. Hej Igår kom kæresten og jeg til tale om det med hvilken hånd vielsesringen skulle på.. Er det stadig sådan at forlovelsesringen er på venstre og vielsesringen er på højre, eller var det bare en gang det var sådan?? Hvilken hånd har i jeres vielsesring på ?
 5. Hej alle Jeg har spørgsmål til jer der har vielsesringe i hvidguld med mat overflade ( se billede). Hvordan holder i ringens overflade pæn når i har den på hver dag? Og bliver overfladen hurtigt grim eller holder den matte overflade lige så godt som en blank overflade?
 6. Hej Ja jeg har forelsket mig lidt i denne vielsesring. Det er en blanding mellem hvidguld og alm. guld og med en lille brilliant i. Kan ikke rigtig bestemme mig hvilken ring jeg skal have, har efterhånden set på mange... Hvad synes i om den?
 7. okay dejligt at høre. Jeg må lige prøve at søge på buffet
 8. Hej alle. Vi er godt igang med bryllupsplanlægningen og er lige nu igang med at planlægge festen.. Vi er lidt i tvivl om vi skal vælge den normale fad servering eller om vi skal have buffet. Vi vil gerne have at vores bryllup bliver hyggeligt og afslappet og derfor overvejer vi lidt buffet. Men kan man overhovdet have buffet til et bryllup, kan det fungerer hvis folk også kommer med sange og taler??Er der nogen herinde som har haft buffet til deres bryllup og som kan fortælle lidt om hvordan det gik?? Til lidt info her tilsidst kan jeg fortælle at vi bliver 34 ialt hvis alle kommer og at vi skal giftes i juni:)
 9. okay. det har jeg lige været inde på deres hjemmeside og kigge på og synes også det er super flot
 10. Hej piger. hvilken farve undertøj vælger i at have på?? Det mest oplagte er jo selvfølgelig hvid eller råhvid, men er der nogen som vælger i en anden farve( smid gerne et billede af undertøjet ind )?? Jeg ved ikke helt hvad jeg skal vælge, jeg skal bruge en stropløs BH og trusse. Jeg tænker lidt at det vel ikke behøver at være hvidt da man ikke kan se igenne min kjole på nogen måde.. men .. men ved det ikke.
 11. okay jeg har også overvejet så sende ud i januar, jeg er også bange for at folk tager på ferie netop den dag. vi bliver kun 34 hvis alle kommer så jeg ville synes det var ærgeligt hvis kun halvdelen kan komme fordi de har planlagt ferie..
 12. Hej vi skal giftes den 16 juni 2012 og jeg er så småt igang med inviationerne men jeg er meget i tvivl om hvornår jeg skal sende dem ud?? HVornår ville i sende dem ud hvis i skulle giftes i juni?? og hvor langt tid før brylluppet sendte i jeres invitationer ud??
 13. Hej Ja jeg havde jo bestemt mig til en vielsesring i guld da forlovelsesringen er i guld, men idag da jeg var inde og kigge hos guldsmeden viste hun mig også ringe i hvidguld som også var super flotte. Men jeg synes bare ikke rigtig at jeg kan se forskel på en sølvring og en ring i hvidguld, kan i det?? Synes på en eller anden måde det er lidt træls at give så mange penge for en ring i hvidguld hvis folk tror at det "bare" er en sølv ring..Hmm med ikke rigtig hvad jeg skal vælge kan dog godt se at der er mange af vores venner og bekendt er vælger hvidguld frem for guld ( og deres ringe er jo super flotte).Holder hvidguld bedre end sølv når man skal have ringen på i mange år??
 14. jep:) jeg glæder mig også til at få den bestilt.. Kigger på den næsten hver dag( er på barsel så er hjemme hele dagen)
 15. jo måske kan det godt, har også lige været inde og kigge den igen. Og som du siger står der allerede Chanti i så mon ikke også der kan graveres noget mere..Det kan vi da håbe på