clarap

Nyt medlem
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About clarap

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Jeg er lige blevet færdige med vores goodiebags til de overnattende gæster til vores bryllup næste lørdag!!! Vi har puttet et tømmermændskit i bestående af - 2 colaer - Matador mix - 2 panodiler - 1 mini pringles chips - 1 pakke tyggegummi - mini fodsalve og så som en gave har vi pakket en "secret salt" og hjemmelavet nutella fra Nicolas Vahé ind i celofan og puttet i gaveposen Se billederne Er ret tilfreds med resultatet Jeg er efterfølgende blevet i tvivl om det er unfair kun at give til de overnattende gæster? Vi bliver 42 tl festen og lidt over halvdelen overnatter... Hov hvordan lægger man et billede på...??
 2. Denne forespørgsel handler jo om at finde en god DJ!!! Jeg er fra Århus og har hyret en super god DJ til vores bryllup lørdag den 30/6 - han blev nr. 2 ved danmarks mesterskabet, og jeg kan helt sikkert give en bedre beskrivelse og anbefaling efter vores bryllup :-) Hvis du skulle være interesseret?
 3. Ej hvor ærgeligt!! Hvor skal i landet skal I giftes og hvad er jeres budget?
 4. Vi er i tvivl om vi skal modtage gaver fra gæsterne til receptionen hjemme hos os selv eller til festen på hotel... Og skal de pakkes op? Har man tid til det? Forventer gæsterne det? Hvad gør I??
 5. Jeg har også forelsket mig i de personlige m&m´s og har besluttet mig for at bestille dem igennem en tidligere kollega i England via www.mymms.co.uk MEN jeg er i tvivl om hvor mange jeg skal bestille - Hvis man bestiller dem i løsvægt er det i 1,5 kg poser - jeg har svært ved at vurdere om det nok med en pose? Jeg kan heller ikke lige vurdere hvor stor den enkelte m&m er... Er det de almindelig små? Kan du hjælpe mig? Hvor mange har du bestilt? Vi pakker dem ind i små favoræsker eller tylposer (risposer) og vi bliver 45 gæster...
 6. Jeg leder efter det samme... Men havde tænkt mig at bestille hos detpersonligbaand.dk - Men det kan være du har ret i at det bliver for bredt... Synes bare der er stor prisforskel på de to... Håber der kommer et godt foreslag...
 7. Hej, vi skal giftes 30 juni og jeg har forgæves ledt efter en hjemmeside omkring leje af hestevognskørsel? Kan nogen hjælpe?