goa

Medlem
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About goa

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  23.06.2012
 1. Ja, det er hjemme hos os selv, og den bliver stående :-) Vi holder af og til fødselsdage, julefrokoster osv. der for familie og venner, så den kan sagtens bruges en anden gang også. Havde også selv tænkt på noget tapet, men manden er ikke så vild med ideen...Må prøve at overbevise ;-) Det kunne også være en billig mulighed at købe tyl i de farver, som i holder temaet med, og binde på til brylluppet og så pynte baren efter de forskellige ting, som i skal fejre senere. Tyl koster knap 12 kr pr meter og findes i et utal af farver i stof og stil.
 2. Dem fra papirsposer.com? Så må du lige gi en anmeldelse Nej jeg fandt nogle hvide papirs poser på Ebay. De er fine nok, og der kan godt være 4 sodavands dåser i, men der skal kun 2 i + lidt andet. Nu er jeg på udkig efter de der små chipsposer eller små poser med peanuts ( som man får ombord på et fly) Nogen der ved hvor de kan købes? Jeg så de havde dem i Fakta igår. En stor pose med 12 små poser i til 25 kr. Det kan være de også har dem i andre Faktabutikker...
 3. Jeg mener at der er en Nielsens i Storcenter Nord i Århus. Men ellers har vi fundet vores i Bruuns galleri i en af herretøjs butikkerne- kan selvfølgelig ikke huske hvilken... God jagt
 4. Jeg skal bage vores bryllupskager ( 5 stk) på torsdag, hvor jeg også forbereder de forskellige cremer. inkl. ovenstående til at overtrække kagerne med. Umiddelbart havde vi forestillet os friske blomster, da det passer godt sammen med kagens lidt rustikke udseende. Dog forbereder jeg marcipanroser - som jeg farver med pastafarver ( også købt på den hollandske hjemmeside til ca 100 kr for et sæt med 8 farver - mod 240 ved specialkøbmanden) . Så kan jeg se på lørdag om jeg synes de er pænere på kagerne eller jeg fastholder beslutningen om friske blomster. Jeg er normalt ikke så kreativ med fondant - men det er lykkes mig at kreere cake toppers af fondant, som formodentlig skal pynte den øverste kage. - hvis det er noget du også vil give dig i kast med. så send mig en pm med dit nr, så kan jeg sende dig mms med billeder og hvordan man nemmest laver dem..
 5. Jeg bruger meget denne side, som er en hollandsk pendant til Specialkøbmanden etc. http://www.deleukstetaartenshop.nl/ Du kan smøre kagen op med hvid chokoladeganache. Jeg bruger 200 g hvid chokolade til 1 dl fløde. ( til en kage på 21 diameter og 15 cm høj bruger jeg dobbelt portion) Fløden varmes op til 80 g og hældes over den finthakkede chokolade. rør rundt til chokoladen er smeltet. Massen sættes på køl gerne til dagen efter. Der skal film herover og op af kanterne på skålen så der ikke kommer luft indenunder. Dagen efter eller min. 4 timer på køl, piskes cremen op og smøres på kagen, så den får et rustikt udseende. Cremen kan også bruges til opsmøring under marcipan etc. Den er meget nem at arbejde med og smager godt.
 6. Vi har købt en masse tyl i stof og stil og bundet nogle store sløjfer, som skal dække de grimme stole i festlokalet. Det ser rigtig sødt ud og er til en overkommelig pris. til 60 stole brugte vi knap 14 meter og så bandt dem med satin bånd. Så omkring 240 kr ialt.
 7. I ventetiden kan i trykke på indstillingsknappen på jeres computere og så lave et zoom på 250 %. Så kan i læse det søde digt og de andre ønsker
 8. Så forresten lige at vi skal giftes samme dato
 9. prøv at se på kvalimad.dk. Der er en fantastisk god opskrift på blåbærmuffins og andre muffins. Du skal se under muffinsmetoden/grundopskrift. Den opskrift bruger vil til vores bryllupskage, og så har jeg lavet en god opskrift på blåbær, lime og hvid chokolademousse - som ikke smager for meget af fløde. Det smager fantastisk sammen. Moussen kan også laves som topping til cupcakes. Du kan skrive hvis du evt er interesseret i en opskrift på det.
 10. Tak, dem vil jeg lige prøve at kontakte såfremt jeg ikke finder andre muligheder. Har fundet nogle fine på en irsk hjemmeside, men de er hvide og det vil min kæreste selvfølgelige ikke have. Der må gerne være tryk på, hvilket han synes er sjovt, meen de skal jo være sorte. Mon man kan lave tryk på sort? Ellers mener jeg, at der er en t-shirts tryk-forretning i Århus. så det kunne måske også være en mulighed. Sjov ide med billede af din mor. Er der en historie bag det??
 11. Hvor har du fundet de special lavede bolcher med wedding day?
 12. På ebay har vi købt ferskvandsperler til damerne og manchetknapper til herrerne. det kostede ca 130 til 60 personer. Derudover har vi lavet personlige chokolader til gæsterne. I netto er der ind i mellem tilbud på Marabou chokolader 18 stk for 30 kr. Så kan man lave en tekstbox i word og indsætte billeder af jer, kirken og skrive en tekst ovenpå. Meget nemt, men tager tid at klippe og klistre. Så hvis man er til minder om dagen, så kan det gøre på økonomisk vis, såfremt man selv har overskud til at bruge tid på det Der er jo mange ting, man kan bruge tiden på op til den store og længe ventede dag. FX at få bagt flere udgaver af bryllupskagen, så man er sikker på at den er fantastisk på dagen;-) God arbejdslyst til jer derude
 13. Vi laver nogle lidt anderledes favor boxes dvs. nogle små søde organza poser, hvorpå jeg binder bordkorthjertet. De skal så stå ved hver tallerken. I posen er der så henholdsvis manchetknapper til mændende og så perleøreringe ( de skulle godt nok kun være ferskvandsperler) Jeg har købt det hele på ebay til ca 150 kr til 60 personer ( med undtagelse af selve bordkortet.) Om ikke andet så bare en sød lille hilsen/ minde til gæsterne.
 14. jeg har hørt, at man kan få lavet boxershorts med bryllupsdato og navne og har prøvet at google det. Men har ikke fundet nogle danske hjemmesider. Er der nogen af jer, som har erfaring med dette?
 15. Jeg har snakket med en lokal gartner i nærheden af mine forældre og hvis vi bestiller mange af den samme blomst, så kan vi få dem til halvdelen af, hvad blomsterbutikkerne tager for dem. Så prøv evt at tage en snak med et gartneri.