susmus

Medlem
 • Content count

  796
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About susmus

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  19.05.2012
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Gilleleje
 1. Vi har købt hos pixum og den kostede 368,- og den havde 26 sider og det var i blankt papir og str. var vist 21 x 21 cm. Vi har ikke lavet vores egen endnu for vi mangler stadigvæk nogle billeder fra Jylland, men glæder mig helt sikkert til at lave den. Held og lykke når i skal igang det er meget sjovt ( bogen vi bestilte var til min svigermor)
 2. Wonderbra, den sidder godt,og den fandt jeg i Hillerød, og det var en str. 85F .
 3. Hvor er du smuk, ligeså din mand. Smukt par.
 4. Nej, vi savner også vores fest. Det er nogle flotte billeder du har lagt ind. Ser ud til at det har været en fed fest.
 5. Vi have en Mathias From og det er kun hyggemusik (spansk guitar) under middagen, det var super hyggeligt. Vi gav 3800,- for 3 timer, det er med kørsel fra København. Selvom det var stille og roligt musik, ja så , var der nogle melodier som vi kunne synge med på.
 6. Hvor er du smuk :toot:
 7. Vi går både ind og ud til Canon in D, den er så smuk så det har vi fået lov til.
 8. Nej du må ikke græde, den er s.... flot til dig og jeg mener det af hele mit
 9. Jeg synes det er en meget smuk kjole, og den sidder flot på dig, du har en flot krop/figuer, så nej det synes jeg ikke du skal.
 10. Puha, kan slet ikke huske at vi gjorde al det, men det gjorde vi nok Godt vi ikke skal igennem al det igen........Held og lykke, Putte
 11. Juuuubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, glæder mig til mere.....................................
 12. Ja, jeg kender det alt for godt, min søster sagde at det var jo næsten en selvfølge at de kom, så de svare faktisk ikke på vores indbydelse og mine forældre kendte godt datoen, men sagde heller ikke noget + alle de andre som har fået en ,har jeg måttet ringet til for at høre om de kom eller ej, næste gang sender jeg sq bare en mail.....
 13. ØV ØV ,men kan se at i først skal giftes om 81 dage, og hvor meget kan en mand huske til den tid jeg sprugte min mand i søndags om min make-up, og han kunne sq ikke huske hvordan den så ud :(skal lige siges at jeg fik lagt den om fredagen , så bare rolig, du.Når du først kommer ind i kirken så er han solgt igen.
 14. Tillykke med i lørdags....hvor ser i flotte ud.
 15. Er det her billede?