Laura K.

Medlem
 • Content count

  337
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Laura K.

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Type vielse
  Rådhus/udendørs
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  København
 1. Vi brugte de berømte ikea lagner til 14 kr. Jeg syede dem til og det gav overskud til stofservietter Ja, de er tynde men det så helt fint ud og der var ingen tårer da nogle af dem ikke overlevede festen.
 2. Undskyld, nu ved jeg ikke om du har booket men vi brugte MUHZ og jeg kan bestem IKKE anbefale at bruge dem. Vi havde så mange problemer at det tog meget fokus fra den dejlig dag. Jeg vil gerne uddybe hvis der er nogen der har brug for mere info. Jeg har tidligere lavet denne liste som der måske er nogen her der kan have glæde af Her er mine liste over feststeder i København (liste med Sjælland kan findes i min planlægning http://www.bryllupsk...ml/page__st__20): Mine festlinks: København / Frederiksberg: Indre by: KFUM spejdernes festsal - http://hovedforening...kaler-og-bolig/ kr. 15.500 for de to etager. Dragør fort http://www.dragorfor...aspx?tabid=4497 Vesterbro kulturhus - forsamlingshuset http://kk.halbooking.dk/proc_intro.asp VEsterbro - 5e http://faq.5e.dk/ Vesterbro kultur: http://kk.halbooking.dk/proc_intro.asp Sundby sejlklub restaurant http://www.sundbysejl.dk/8812/Kontakt Peter Banggårdens lokaler: http://www.peterbang...n.dk/index.html Vesterbro http://www.wegenersgaard.dk/ Færge Ellen/kon tiki bar http://kontikibar.dk/ (signe - leje 12.000) Dansesalen, http://www.selskabsl...59&Track_type=1 Kan lejes hele weekenden for 10.000 med adgang til køkken. Nørrebro Mellemfolkeligt Samvirke’s kantine http://www.ms.dk/sw187188.asp Overtaget http://www.kokkeriet...-overtaget.html Lokale med udgang til terasse Amager: http://kubik.kk.dk/l...t/lokaler/salen Lokale med terrasse http://www.evento.dk...havn-s-449.html Sydhavnen: Karens Minde http://www.kmkulturh...lebilleder.html og priser http://www.kmkulturh...lokaleleje.html Færgen Grønsund: http://www.gronsund.dk/ mail sendt http://www.william-jorgensen.dk/ Bondy: Muhz http://www.muhz.dk/ballroom.htm KAN IKKE ANBEFALE AT HOLDE FEST HER!
 3. Der er fragt men ikke noget gebyr til dem, tror sælger betaler noget. :-)
 4. Ups, var selv ved at lave en fromage og troede at det var sådan en du kæmpede med :-) nå, men hvis du ikke pisker den med elpisker inden brug bliver den som smør creme. Var det et bedre svar? ;-)
 5. Lyder godt med karamelcreme! Den kan godt blive ret fast når jeg laver den - 1 blad husblas pr. dl væske ;) men smørcreme er måske lige lidt voldsom kosistens. Hvordan har du lavet den?
 6. hvad med sådan en håndleds buket - hvad hedder det?
 7. er det for at få dem til at give sig eller?
 8. Dejligt I er med på den
 9. Ved ikke om der findes en tråd et andet sted - kunne ikke finde noget :-) MEN... må vi se Jeres takkekort og kan I anbefale et godt sted at få dem lavet? :-)
 10. hvad med den her fra Edith & Ella, super fin og på tilbud :-) http://www.edith-ell...trik-6460p.html
 11. husk at bruge ekstra stærk solcreme underfor "stropperne"
 12. Her er mine liste over feststeder i København (liste med Sjælland kan findes i min planlægning http://www.bryllupsklar.dk/forum/76462/sommer-sol-og-roede-lcber.html/page__st__20): Mine festlinks: København / Frederiksberg: Indre by: KFUM spejdernes festsal - http://hovedforening...kaler-og-bolig/ kr. 15.500 for de to etager. Dragør fort http://www.dragorfor...aspx?tabid=4497 Vesterbro kulturhus - forsamlingshuset http://kk.halbooking.dk/proc_intro.asp VEsterbro - 5e http://faq.5e.dk/ Vesterbro kultur: http://kk.halbooking.dk/proc_intro.asp Sundby sejlklub restaurant http://www.sundbysejl.dk/8812/Kontakt Peter Banggårdens lokaler: http://www.peterbang...n.dk/index.html Vesterbro http://www.wegenersgaard.dk/ Færge Ellen/kon tiki bar http://kontikibar.dk/ (signe - leje 12.000) Dansesalen, http://www.selskabsl...59&Track_type=1 Kan lejes hele weekenden for 10.000 med adgang til køkken. Nørrebro Mellemfolkeligt Samvirke’s kantine http://www.ms.dk/sw187188.asp Overtaget http://www.kokkeriet...-overtaget.html Lokale med udgang til terasse Amager: http://kubik.kk.dk/l...t/lokaler/salen Lokale med terrasse http://www.evento.dk...havn-s-449.html Sydhavnen: Karens Minde http://www.kmkulturh...lebilleder.html og priser http://www.kmkulturh...lokaleleje.html Færgen Grønsund: http://www.gronsund.dk/ mail sendt http://www.william-jorgensen.dk/ Bondy: Muhz http://www.muhz.dk/ballroom.htm KAN IKKE ANBEFALE AT HOLDE FEST HER!
 13. Vi holdt det på Muhz på Østerbro - det var et super lokale og vi havde glædet os helt vildt. Men det var ikke i orden og nu kæmper vi med udlejer som opfører sig ret uproffesionelt. Det var ikke godt nok til prisen. Så det kan jeg desværre ikke anbefale. Jeg har lavet en liste over festlokaler - hvor mange mennesker skal der være plads til?
 14. Jeg har mailet meget med de forskellige forhandlere. Du kan helt sikkert få dem til at måle remmen :-)