stinaogchristian

Medlem
  • Antal besvarelser

    122
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

Alle besvarelser af stinaogchristian

  1. Åhh Nivi!! Så er det snart.. Har lige fikset mig lidt op inden vi skal mødes og spise sammen.. Det er ikke en time siden du hentede kjole, slør og ræv - JEG NÅEDE DET!!!! Boy, jeg var ved at tvivle.. :fløjt: Nå, men glæder mig vildt til i morgen. Det bliver en kanon dag i kærlighedens tegn. (kriller det i din mave?? Det kilder i min )
  2. God resourceudnyttelse kalder jeg det! Og smukt resultat! I second that! Smart tænkt - udnyt den gratis arbejdskraft Sii mangler bare at brænde 42 søkort endnu - men vi når det hele med tiden Hun er en hård chef!!! Købte lige vores hjerter med top lækker morgenmad, og så blev vi ellers sat i arbejde.. Nå, det går jo nok. Var jo i Esbjerg for at hjælpe, sååh skyldte jo lidt..
  3. Virkelig en sød ide, men som Majse71 skriver, så bliver det nok ikke det samme med "Fru Madsen". Men kunne selvfølgelig nøjes med initialerne.. Hmm.. Eller bare S&C... Jo jo, der er muligheder i det ;)
  4. Så kom der styr på bryllupsrejsen!! Nogle gange skal man åbenbart bare gøre tingene selv, hvis de skal ske.. Hmm.. to uger, to dage og to timer. Det kommer snart tæt på :D

    1. stinaogchristian

      stinaogchristian

      Og frisøren ringede lige, så fik vi de sidste hår-detaljer på plads :D

  5. Hej Er en af de piger som IKKE har drømt om mit bryllup siden jeg var en lille pige. Jeg har aldrig ønsket noget stort bryllup, aldrig drømt om kjoler med 8 skørt under, kirke var helt udelukket, og egentligt er det først for et års tid siden at jeg første gange tænker (sådan for rigtigt alvor), at jeg ville svare ja, hvis min kæreste spurgte. Det gjorde han så nogle måneder efter, og som ved et tryllesalg blev jeg bryllupshooked fra dag 1 som forlovet. Vi var enige om at skulle det være, så skulle det sku også være. Så vi har inviteret en hulens masse mennesker, og selv små ligegyldige detaljer er blevet mit livs omdrejningspunkt.. Og med det følger så alle drømmene. (nej, ikke dem om dagen). Har stort set ikke haft en rolig nat fordi jeg drømmer om alt det der (åbenbart) kan gå galt ved sådan et bryllup. Ikke engang min bevidste fantasi kan formå at sætte grænser for de scenarier jeg har mareridt om... Alt fra en brudekjole der er i stykker/ikke passer/er blevet glemt hjemme, til gæster der ikke kommer / kommer for tidligt / kommer uden at være inviteret. Maden er råden, vi har ikke husket at dække bordet, Kokken har glemt os. Det er jo grotesk!!! Ikke en eneste gang har jeg drømt en lykkelig drøm med mig i min smukke kjole, og min dejlige som venter på mig sammen med gæsterne. Ikke een gang har jeg drømt om rørstrømske taler, sjove sange, eller andre glimt af lykke. Og med disse mareridt følger jo en til tider dalene interesse for at fortsætte planlægningen. Nogle gange kan jeg slet ikke overskue noget som helst, og er bare paradt til at ringe til samtlige gæster og sige at der ikke bliver nogen fest. Selvfølgelig er der også gode perioder, og de overskygger så langt de dårlige, men hold nu op for en følelsesmæssig rutschetur jeg er ude på!!! (Kunne forstå hvis jeg var gravid og det var hormonerne der talte, men det kan jeg forsikre at jeg ikke er). Sikke et langt indlæg.. Er der andre der har det som mig, og vågner paniske, badet i sved over bryllupsmareridt?? Og til jer som har stået som brud, gik jeres dag godt? Trods de forbandelser som var blevet kastet over jer under planlægningen?? Stina (som har to uger og 6 dage tilbage.. WTF, som tiden dog er gået...)
  6. Jeg snakker med ham om det jeg kan. Altså, sådan det overordnede. Synes det hjælper på at være mere afslappet i dagtimerne, men om natten (de fleste nætter) hjælper det lige fedt..
  7. Hej Puba! Sindsygt mange der skal giftes 1. september. Hold da op, en populær dato.. Kom til at tænke over det med at snakke med nogen om mine drømme, og det virker som om der er et mønster. Mange af de ting jeg har meget mareridt omkring, er de ting der sådan set er styr på, de ting som jeg ikke kan dele med min forlovede (altså, han skal jo ikke blandes ind i ting vedr. kjolen og talen f.eks.) og så de ting der er ude af mine hænder. (F.eks. råden mad, gæster der kommer for tidligt). Min forlovede ved godt at jeg sover dårligt, og har mange dumme drømme. Han trøster mig med at tælle ned til brylluppet. "Nu er der heldigvis kun 2 uger og 4 dage til du kan sove roligt igen!!!" (Ja, tak da..) De ting som rent faktisk er problemer, og som mit hoved kværner rundt i om dagen, de forstyrer ikke mine drømme. Angående lister. jeg er listernes mester!!! Er nok mere ude i at have så mange lister, at det er det der er problemet Lyder heller ikke til at være nogle rare drømme du har dig. Men skønt at det hjælper at få snakket om dem. Og tusind tak for god karma! Det kan man altid bruge Ja, Diskobil. Som jeg også skrev til Puba, så er det ikke de samme ting der giver mig kvaler om dagen, som om natten. Tværtimod er jeg ved at sige. Og at små ting går galt, er ofte med til at gøre dagen mindeværdig. Men det er jo ikke småting der går galt i mine drømme... Hehe, jeg kan også tale i søvne. Både på tysk og på fransk. (To sprog jeg ikke kan tale når jeg er vågen!!!). Det er så mega syret hvad ens underbevidsthed disker op med når man ikke er vågen til at holde den i skak!!!
  8. Puha... Den er godt nok svær... Er det overhovedet en mulig at overveje at aflyse det hele og så blive gift helt almindelig borgeligt og "blot" få papirene på hinanden? Og er det det du vil hvis det er muligt? Eller det måske bare den der nu-det-snart der skræmmer dig? Ud over det tør jeg godt love dig at alle dine skrække ikke sker. Risikoen for at maden er råden, kokken ikke kommer, gæsterne ikke kommer, kjolen går i stykker osv er minimale så dem alle sammen samtidigt er jo utopi Nej, aflyser selvfølgelig ikke det hele. Men man bliver sku skræmt over sig selv engang imellem. For selvom man godt ved at det bare er drømme, og at de bare kommer af en større eller mindre portion stress, så er det jo svært ikke at lade sig påvirker i dagtimerne, når man har sovet dårligt og drømt skidt, og man ved det gentager sig næste gang man putter sig under dynen.
  9. Åhh, I er alle sammen så søde, sjove og beroligende med jeres egne historier. Så føler jeg man sig ikke så alene.. (og tåbelig). Jeg VED der er en kontrolfreak gemt (ok, faktisk overhovedet ikke gemt) i mig, og nu ved jeg så også at den aldrig hviler, selv ikke i den sorteste nat. Men altså, vil da så lige fortælle om mit seneste mareridt i nat. Denne gang var det talen til min kommende mand. Drømte at jeg havde skrevet den i marginen på alle mulige forskellige blade og magasiner, og da jeg så skal holde talen, kan jeg ikke finde halvdelen af talen, og det jeg har er overhovedet ikke i rækkefølge. Jeg styrter rundt i en times tid, mens gæster (tålmodigt) venter på at jeg skal komme tilbage og holde talen. (Altså, festen går helt i stå mens jeg leder). Da jeg har fået samlet det hele, og er ved at lægge det i rækkefølge kommer jeg i tanke om at jeg har glemt gaven (hvilken gave???). Og så afsted igen. Så slår det mig at jeg jo har skrevet det hele ind på pc, og jo bare kan printe den ud. Jagten går nu på en printer, og da det hele ser ud til at ville gå op i en højere enhed, ringer mit vækkeur!!! Det er simpelhed så langt ude. Nå, men fortæl gerne om flere psykotiske drømme. I alt sin tragedie, er det faktisk vældigt underholdende at læse om.. Stina
  10. brud, Gom. og så ellers navne.. det der med sammenbragte familier, som er blevet skilt igen, gjorde alt andet til en ganske umulighed!!! men syntes fra starten det kunne være vildt sjovt at alle var sådan noget: Brudens ældste fætter, gommens papbror, bla bla.. Det blev dog lidt for vildt.. hehe.. og uoverskueligt!! (Især da ovennævnte skilsmisse blev proklameret i sidste måned..)
  11. 7 eller 4, helt klart!! (eller ideen med lidt ekstra småbilleder :D)
  12. Uhh.. Godt spørgsmål. Havde egentligt en ide om at sælge den, jeg skal jo aldrig selv bruge den mere, men kunne forstå på min mor at hun ikke var vild med den idé. Synes Miss-Lenas forslag om at sy dåbskjole er rigtig fin, for dem som vil døbe deres børn, eller ikke har en familiedåbskjole. Min mors brudekjole ligger i kassen hvor den har ligget siden hun blev gift. Den har været oppe en gang, da jeg skulle se om det var noget til en konfirmationskjole til mig. Min farmor fortalte mig at da de flyttede sidste år, da smed hun hendes ud :S (Den havde så ligget i knap 60 år på loftet). Jeg synes det er svært, for den har jo en enorm betydning, men jeg ved også at jeg aldrig skal bruge den igen.. Jeg ved dog at den ikke "bare" bliver smidt ud. Kender jeg mig selv ret, så bliver det nok mine evt. kommende børn der kommer til at tage stilling til det, efter min død.. Kunne være sjovt at høre hvad andre har gjort / har tænkt sig at gøre. Måske der er muligheder man slet ikke har overvejet??
  13. Jeg har også fravalgt halskæde pga. halterneck.. Jeg er ret sikker på at det bliver et bøvl hvis/når kæden finder vej op under "nakkestykket".. Så det sparer jeg mig selv for. Af samme grund skal håret også op.. Hvad jeg så i øvrigt skal have på af smykker, det er ikke bestemt endnu (udover selvfølgelig min forlovelsesring, og så min vielsesring). Udseendemæssigt kan man sikkert sagtens have halskæde på, men tror jeg ville teste om det rent praktisk er hot eller not, inden den store dag...
  14. :biggrin: taak - ja det er fedt at holde temaet hehe... Skal bare have produceret mange nu.. Ved ikke lige om Stina har lugtet lunten endnu, men tager noget klippeklistre med på besøg mandag-tirsdag :fløjt: Joo, den havde jeg jo nok set komme.. men det er fint. Er selv et sted hvor jeg ikke kan komme videre før Christian kommer hjem og tager nogle beslutninger.. Ang. taskerne.. meget specielle og spændende (kunne ikke finde en smiley der passede, så nu får du den her..)
  15. Godmorgen Nivi Elsker at man kan se du er logget på BK i baggrunden Igen, de ovale synes jeg bedst om.. En dag.. Glæder mig
  16. God idé med den sorte kant!! Så ser det helt planlagt ud.. Ja Nivi! DIY tager monster lang tid.. Min invitationsproduktion stod på over en hel måned, og alligevel måtte Christian hjælpe mig det sidste færdig...Han blev sku helt god til at klippe bølger til sidst ;) Nå, off to work.. Suk..
  17. Det dur slet ikke med alt det søkort. Christian begynder bare at rette dem op... Hehe.. Han er totalt miljøskadet. Nå, men det ser sku skide godt ud tøs!!! Tror, af hensyn til posten, at du skal klistre adresserne på...
  18. Ok.. Kære Bib og bib I anledningen af vores bryllup vil det glæde os at se jer lørdag den 20. oktober 2012 kl. 13.00 til vielsen i Grimstrup kirke Og så derudaf
  19. Er spændt på hvad der dumper ind i postkassen ;) Angående teksten.. Tror jeg ville bytte om på linje 2 og 3.. (For nej, linje tre som den er nu er ikke rigtig god... )
  20. Ja, ordsproget lyder jo som overskriften siger.. Men er det ALT jeg har på den dag jeg ikke må sy?? Altså, også en sød hilsen på strømperne??? F.eks. Mor syr slør og taske, men skal hun nu også blandes ind i mine kærlighedserkæringer? "For at hjælpe på lykken i ægteskabet er der også en del at tage højde for omkring brudekjolen: Brudgommen må ikke se brudekjolen før brylluppet. Det sidste sting på brudekjolen skal tages på selve bryllupsdagen. En lykkelig gift kone skal hjælpe med påklædning af kjole og smykker. Bruden må ikke selv sy sin kjole. Gør hun det vil hvert sting blive til en tåre i ægteskabet." Altså, i følge det citat er det jo kun kjolen....Eller??
  21. Sandt sandt, men UHH det kan være svært at vente...
  22. taak - hvorfor hehe... hmm.. er ikke så god til de smiley genveje ... bytter den lige ud med .. og tak for vandtryk forklaringen