Lotusblomst

Medlem
 • Content count

  187
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lotusblomst

 1. H2B tøj har kostet omkring 2500 kr og blomster ca 4000 kr
 2. Jeg fik min hjem i sidste uge og skal bruge den på lørdag. Den hænger hos mine forældre og den er stadig i posen, dog er slæbet taget ud og ligger på gulvet så det ikke bliver krøllet.
 3. Vi skal have en mørk mudcake bund. Så hvid chokolade mousse, en alm bund, rabarber mousse og så en alm bund. Det er perfekt med sur/sød
 4. Vi skal have en kirkelig velsignelse her den 1.6 og der skulle kirken blot have en kopi af vores vielsesattest.
 5. Vi overnatter ved feststedet og vores børn sover sammen med deres barnepige... Har ikke engang overvejet at sove sammen med vores børn på bryllupsnatten. Den er forbeholdt os som mand og kone og vi skal ikke stå op om natten elelr op kl 7 pga ungerne vil have deres havregrød... Så jeg glæder mig til et fridøgn:)
 6. Jeg skal have spray tan. Prøvede det for første gang i går og det ser så flot ud. Overhovedet ikke falskt eller usundt, det ligner sådan som jeg ser ud sidst på sommeren. Har slet ikke oplevet at det smitter af, jo lige efter og indtil jeg var i bad 14 timer efter. Men selv efter en omgang hård træning idag er det det ikke smittet af på min hvide t-shirt. Så helt klart spray tan!
 7. Når man er på vej til kirken og klokkerne stopper med at ringe, så er jeg MAX nervøs...
 8. Her er vores menu og vine Forret Kold pocheret pigvar, champagne syltede grønne jordbær, røgede rejer, kørvel majonæse og rugbrøds flager 2011 Chardonnay, Raimat Castell, Costers del Segre, Spanien Hovedret Rosastegt oksefilet, frikassé af kantareller, friske majs, røget kalvebrissel, nye danske kartofler og portvinssauce 2011 Cabernet Sauvignon/Syrah, Sensas, Languedoc, Frankrig Dessert Rabarberkage på mazarinbund, iscreme med citron og stjerneanis, rabarber chips og lakrids marengs Gamay, Caprice de Lune rosé, Beaujolais, Frankrig
 9. Har fået det smukkeste brylluptræ til vores bryllup, men er nu i tvivl om hvordan det skal stå/ligge for at gæsterne kan sætte deres tryk og skrive navn?? Hvad tænker i og hvad har /gør i andre?
 10. det var også min tanke, et staffeli, men er det overhovedet muligt at skrive på noget som står oprejst? Og hvad sætter du det fast på? Altså vores er i tykt papir så kan ikke stå selv. Det er deres fingeraftryk:) se evt her. https://www.google.dk/search?q=bryllupstr%C3%A6&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=NuGLUYPNJIzU4QSUzIHADg&ved=0CFoQsAQ&biw=2071&bih=1096
 11. Har lige haft besøg idag af "min" frisør og sminkør. Hun lagde makeup kun på øjene og forskellig makeup på hvert øje, så jeg kunne vælge typen. Fantastisk måde, også selvom det var "rodet". Hår opsætning blev der brugt 20 min på og 5 hårnåle, bare så jeg kunne få en ide om det. Og det er jeg fuldt ud tilfreds med. Mange frisører laver slet ikke prøveopsætninger pga prøve og bryllupsdag kan komme til at være lidt forskellige og der derfor kan skabe problemer. Men jeg syntes da at du skal tage en snak med hende:)
 12. I vores kirke kan der slet ikke være pynt ved bænkene og kirken sørger selv for blomster oppe med alteret. Så snak evt med kirken, det kan jo være at i slet ikke "må" styre det selv.
 13. Her skal mine to børn gå ind sammen med min søster og bedste veninde. De går ind foran mig og jeg går først ind når de er oppe ved alteret:)
 14. Vi spiste vores kage på 1 bryllupsdag og den smagte fantastisk:)
 15. Vi gik igang ca 2 år før dagen. Og købte kjole over et år i forvejen. Vidste hvad jeg søgte og jeg blev forelsket i KJOLEN. Havde en helt rigtige mavefornemmelse. Nu er kjolen snart færdig:D 1,5 år i forvejen besteilte vi feststedet.
 16. Jeg har købt det helt store udstyr i change. Men ender kun med at have trusserne på. Det bliver ALT for varmt hvis jeg skulle have strømper på, så det har jeg droppet. Desuden følte jeg mig total latterlig i den udstyr. Så det hele er droppet....
 17. Vi har også fået det tilbudt igennem vores feststed og vi takkede nej. Det er vores dag og den ønsker vi ikke at dele med hele dk.
 18. Vi skal have en mudcake bund, så hvid chokolade mousse, en alm bund, rabarber mousse og så en alm bund.
 19. Syntes nu ikke at jeg tolker noget som du ikke giver udtryk for, måske har jeg ikke læst dine beskeder grundigt nok.Så vidt jeg kan læse skriver du at du nok bare må leve med det og så holde mormor på afstand. Og at du ved at hun tager sine CDer med, kan ikke læse nogen steder at du har sagt fra ang musikken, har nok overset det. Og helt ærligt har svært ved at se at i har fået det som i vil have det når i kæmper for at få de kjoler I ønsker og at din moster køber et slør bare for at behage din mormor. Ja du må virkelig undskylde men kan bare ikke forstå at du "acceptere" hendes væremåde (og det vil jeg da mene at du gør når du ikke siger fra, som jeg får indtryk af er meget svært for dig/jer). Er da ked af at du bliver ked af mit svar, men kan egentlig ikke se hvordan mit svar er så meget anderledes end de andres?! Jo jo jeg er måske mere konkret og siger tingene direkte men der er jo umiddelbart ingen som syntes at den opførsel er ok... Og når du poster sådan et dilemma kan du ikke forvente at vi andre ikke kommentere det og måske ville håndtere tingene anderledes.... Vi er jo forskellige... Men super at du får det som du ønsker, det er jo det vigtigste, havde bare forstået at du ikke gjorde... Og god tur imorgen:) Hej hej:)
 20. Ej læser lige resten af svarene og er i chok ove rat du virkelig "syntes at det er ok" at mormor blander sig og at du bare vil æde den. Hvis du er fra 84 som dit navn indikere er du samme alder som mig og så skal du da for fanden da ikke sidde og høre det lorte musik på DIN bryllupsdag!! Ej er virkelig i chok over at du lader hendes styre på meget... OP I RØVEN med mormor freden...
 21. Altså som jeg ser det så må du enten æde den og lade mormor planlægge og styre DIN store dag til detaljer eller også må du sige fra overfor hende (på en pæn og ordetligt måde)! Og ja jeg havde for længst sagt fra! Læser godt at du skriver at man skal være forsigtig osv, men det er DIN dag, DIN fest, DIN drøm, DIT bryllup og jeg ville i sådan en tilfælde være total ligeglad med mormors reaktion! Hun er et voksent menneske og hvis hun ikke forstår og acceptere hvad du/I siger og ønsker så kan hun altså i mine øjne ikke få lov til at deltage i planlægningen... Ja fatter virkeligt ikke at i ikke har sagt fra for længst?! Tænk at lade et andet menneske (selvom det er et nært) invadere ens drømme og ønsker og ikke mindst grænser... Ja det er sku for mig uforståeligt... Håber at I får modet til at sige fra, ellers er det altså mormors bryllup den 15/6!!! Pas på din mand;)
 22. Var igår til min første kjoleprøvning efter min kjole er syet og der bestilte jeg også slør. Til min kjole ville et langt slør se totalt dumt ud, så vil sige at det kommer helt an på hvilken slags kjole man skal have på. Derudover at vil jeg da lige fortælle hvad min plan er og det er at jeg har et Jannie Baltzer headpieces som sidder i hele dagen og så slør på i kirken og reception. Derefter tager jeg sløret af.
 23. Vi fik først præstens navn at vide i sidste uge og venter på at hun ringer til os. Vi skal også vies den 1 /6 og tænker at præsten har prøvet det mange gange før og har helt styr på planlægningen:)
 24. Nej til blomst!