Lotusblomst

Medlem
 • Content count

  187
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Lotusblomst

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday 12/28/1984

Profile Information

 • Vielses dato
  01.06.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Lyngby Kirke
 1. H2B tøj har kostet omkring 2500 kr og blomster ca 4000 kr
 2. Jeg fik min hjem i sidste uge og skal bruge den på lørdag. Den hænger hos mine forældre og den er stadig i posen, dog er slæbet taget ud og ligger på gulvet så det ikke bliver krøllet.
 3. Vi skal have en mørk mudcake bund. Så hvid chokolade mousse, en alm bund, rabarber mousse og så en alm bund. Det er perfekt med sur/sød
 4. Vi skal have en kirkelig velsignelse her den 1.6 og der skulle kirken blot have en kopi af vores vielsesattest.
 5. Vi overnatter ved feststedet og vores børn sover sammen med deres barnepige... Har ikke engang overvejet at sove sammen med vores børn på bryllupsnatten. Den er forbeholdt os som mand og kone og vi skal ikke stå op om natten elelr op kl 7 pga ungerne vil have deres havregrød... Så jeg glæder mig til et fridøgn:)
 6. Jeg skal have spray tan. Prøvede det for første gang i går og det ser så flot ud. Overhovedet ikke falskt eller usundt, det ligner sådan som jeg ser ud sidst på sommeren. Har slet ikke oplevet at det smitter af, jo lige efter og indtil jeg var i bad 14 timer efter. Men selv efter en omgang hård træning idag er det det ikke smittet af på min hvide t-shirt. Så helt klart spray tan!
 7. Når man er på vej til kirken og klokkerne stopper med at ringe, så er jeg MAX nervøs...
 8. Her er vores menu og vine Forret Kold pocheret pigvar, champagne syltede grønne jordbær, røgede rejer, kørvel majonæse og rugbrøds flager 2011 Chardonnay, Raimat Castell, Costers del Segre, Spanien Hovedret Rosastegt oksefilet, frikassé af kantareller, friske majs, røget kalvebrissel, nye danske kartofler og portvinssauce 2011 Cabernet Sauvignon/Syrah, Sensas, Languedoc, Frankrig Dessert Rabarberkage på mazarinbund, iscreme med citron og stjerneanis, rabarber chips og lakrids marengs Gamay, Caprice de Lune rosé, Beaujolais, Frankrig
 9. det var også min tanke, et staffeli, men er det overhovedet muligt at skrive på noget som står oprejst? Og hvad sætter du det fast på? Altså vores er i tykt papir så kan ikke stå selv. Det er deres fingeraftryk:) se evt her. https://www.google.dk/search?q=bryllupstr%C3%A6&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=NuGLUYPNJIzU4QSUzIHADg&ved=0CFoQsAQ&biw=2071&bih=1096
 10. Har fået det smukkeste brylluptræ til vores bryllup, men er nu i tvivl om hvordan det skal stå/ligge for at gæsterne kan sætte deres tryk og skrive navn?? Hvad tænker i og hvad har /gør i andre?
 11. Har lige haft besøg idag af "min" frisør og sminkør. Hun lagde makeup kun på øjene og forskellig makeup på hvert øje, så jeg kunne vælge typen. Fantastisk måde, også selvom det var "rodet". Hår opsætning blev der brugt 20 min på og 5 hårnåle, bare så jeg kunne få en ide om det. Og det er jeg fuldt ud tilfreds med. Mange frisører laver slet ikke prøveopsætninger pga prøve og bryllupsdag kan komme til at være lidt forskellige og der derfor kan skabe problemer. Men jeg syntes da at du skal tage en snak med hende:)
 12. I vores kirke kan der slet ikke være pynt ved bænkene og kirken sørger selv for blomster oppe med alteret. Så snak evt med kirken, det kan jo være at i slet ikke "må" styre det selv.
 13. Her skal mine to børn gå ind sammen med min søster og bedste veninde. De går ind foran mig og jeg går først ind når de er oppe ved alteret:)
 14. Vi spiste vores kage på 1 bryllupsdag og den smagte fantastisk:)