Tul84

Hvordan ser jeres menuer ud?

15 posts in this topic

Annonce ♥

Synes, altså heller ikke det var let, jeg ende med, at kigge rundt på et hav af kroer for, at se hvad de serverede, og er nu end ud med:

Forret: Varmrøget laks, på salatbund

Hovedret: Grillet oksemørbrad med smørstegte kartofler, honningstegte rodfrugter og bearnaise-/rødvinssauce

Dessert: Is, lidt frugt og chokoladekage

Natmad: Tarteletter

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kære BK'er :)

Synes det kunne være skønt med noget inspiration til menuen til vores STORE dag!

Håber I vil dele ;)

tror lige jeg følger med i denne tråd,da vi har besluttet os for selv at lave maden med hjælp fra en af vores venner som har noget erfaring med så´n noget mad-tam-tam! :griner:-

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi skal have en meget alm. buffet...

FORRETSBUFFET:

Bagt laks med grønne Asparges, rejer

Og dildcreme

&

Spansk skinke med saltbagte mandler,

Pesto og plukket salat.

Hertil hjemmebagt mixed brød og smør.

HOVEDRETSBUFFET:

Helstegt okse entre Côte.

Gammeldaws glaseret skinke.

Hjemmelavede Frikadeller.

Flødebagte kartofler med hvidløg.

Salat af nye kartofler med urter i mild dijooncreme.

Pastasalat med pesto og grønt.

Broccolisalat med bacon, løg og uden løg.

Tomatsalat med mozzarella og glace A part.

Plukket grøn salat med sager A part.

Dressinger.

Hertil hjemmebagt mixed brød og smør.

DESSERT:

Bryllupskage

NATMAD:

Tarteletter med skinke og grønærter.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal også have buffet:

Passion/hvidvins pocheret torsk med souffle

på bund af baby blade, chili, mango, cashewnødder og limesaft samt rygeost creme

Ristede tigerrejer

med parmesan crunch, perlebyg, tomat-løg-basilikum og pinjekerner

Fyldt unghanebryst med souffle

af svampe og persille

Helstegt oksefilet

marineret i madeira, frisk laurbær og hvidløg

Svinekæber

braiseret i portvin og kalvefond

Rosmarin stegte

petit pommes

Marinerede petit pommes

med honning, hvidvinseddike, persillepesto og rødløg

Krydderurt salat

med ananas, ristede græskar kerner, semi dried tomater, perlespelt og hvidtrøffel olie

Salat af store durum kerner

med ristede artiskok, rødløg, forårsløg, granat æble, oliven og estragon-vinaigrette

Gateau Michaud i sort, hvide klæder

med hjemmelavet parfait a la KK, samt kompot efter vores smag og humør

Koldhævet brød fra egen ovn

og lidt tomat tapanade

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sådan ser vores ud . Der er pålægsbord med lun leverpostej til natmad :)

Forret

LAKSELASAGNE M/ SMØRFISK, URTER, MIXED SALAT

MED SMÅ BLADE, DRESSING, REJER , FLÜTES OG SMØR

Hovedret

HELSTEGT KALVETYKSTEG M/ POM. RÖSTILAGKAGE MED BACONTERN OG KRYDDERURTER

BAGTE RØDBEDER M/ PINJEKÆRNER, SNAPÆRTER, JORDSKOK MED PERSILLE OG SVAMPESAUCE

Dessert

VANILLEISBOMBE M/ HINDBÆRSORBET OG BÆRKOMPOT – MANDEL-CHOKOLADEVAFFEL

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forret: Honning glaseret laks på sprød salat bund

Hovedret: Kalvecuvette med krydderkartofler, årstidens grøntsager og rødvinssauce

Dessert: Bryllupskage

Natmad: deller med kartoffelsalat

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi skal have;

Symfoni af danske asparges.

Carpaccio af vildt med marinerede urter

Sorbet - ganerenser

Kalveryg med årstidens grønt og nye danske kartofler

Variation over rarbarber

Sønderjysk pølsebord til natmad.

Bryllupskagen får vi til kaffen om eftermiddagen.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Her er vores menu og vine :thumbsupsmileyanim:

Forret

Kold pocheret pigvar, champagne syltede grønne

jordbær, røgede rejer, kørvel majonæse og rugbrøds

flager

2011 Chardonnay, Raimat Castell,

Costers del Segre, Spanien

Hovedret

Rosastegt oksefilet, frikassé af kantareller, friske

majs, røget kalvebrissel, nye danske kartofler og

portvinssauce

2011 Cabernet Sauvignon/Syrah, Sensas,

Languedoc, Frankrig

Dessert

Rabarberkage på mazarinbund, iscreme med

citron og stjerneanis, rabarber chips og lakrids marengs

Gamay, Caprice de Lune rosé,

Beaujolais, Frankrig

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi skal have:

Forret: Roulade af unghanebryst fyldt med krydderurter, på salatbund dertil krydderurtecreme og hjemmebagt brød og smør.

Hovedret som buffet: Helstegt pattegris, med bagekartofler, kartoffelsalat,3 slags salat, 2 slags brød, smør, hjemmelavede pølser,og kok hele dagen..

Dessert: 5 små desserter hasselnødde roulade, pandekage med is, chokolade kage, champagne fromage, cremebrulli med lakrids.

Natmad: hjemmelavet tomatsuppe med brød og smør.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forret: Farseret rødspætterulle

på salatbund, pyntet med rejer og caviar - serveres med dressing og kuvertbrød Hovedret: Kalvesteg stegt som vildt

serveret med franske- og hvide kartofler, waldorffsalat, bønner, carotter, surt og sødt samt vildtsauce Dessert: bryllupskage Natmad: Aspargessuppe

med kødboller og flutes

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

så vil jeg da lige dele vores menu også :biggrin:

vi skal have følgende:

Forret: Fiskesymfoni med rejetzatziki, hertil salat, dressing og hjemmebagt brød

Hovedret: Helstegt oksemørbrad med rødvinsglace, små stegte kartofler og friske grøntsager

Dessert: Årstidens desserttallerken med jordbær som tema (ikke helt fastsat endnu, da vi lige skal prøvesmage nogle forskellige

muligheder)

Det hele bliver fadserveret, bortset fra natmaden som bliver buffet :happy:

Natmad: ½ Tacobuffet med kyllingefyld og ½ Hotdogbar med det hele ( vi kunne ikke bestemme os, jeg kan ikke lide pølser og kæresten vil SÅ gerne have hotdogbar... så løsningen blev ovenstående :) til samme kuvertpris :wink: )

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vores menu er :

Lun farseret rødtungefilet på sauteret spinat,pyntet med krebsehaler og lun krebsebisque.

Helstegt kalvemørbrad med nye danske kartofler,grøntsagssouffle`, årstidens grøntsager og mild pebersauce.

Friske danske jordbær med vaniljeis og pynt.

Kaffe,småkager og bryllupskage.

Frikadeller og kold kartoffelsalat til natmad.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥


Annoncer