Sisseldam

Medlem
 • Content count

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sisseldam last won the day on June 10 2013

Sisseldam had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Sisseldam

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 03/21/1988

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 • Type vielse
  Kirke - Aakirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Christianshøjkroen i Almindingen
 1. De roser du har på billedet er utroligt flotte, og kunne passe perfekt!! Har dog lige været indenom blomsterhandleren for at tale om hvilke roser der var mulige at få til september. Bliver spændende når hun vender tilbage:))) Kan du virkelig heller ikke få pæoner til aug??. Det er jeg da sikker på man kan.
 2. Hej piger. Uhhh nu nærmer tiden sig snart, og der er sket meget siden dette indlæg. Er fået helt fra dette borddækning... Synes det var svært at finde nogle spejlfade overhovedet, og hvis jeg endelig fandt nogle kostede de en bondegård, eller var ikke særlig flotte, eller store nok. Dertil er vi gået en del over budgettet, så der må spares nogle steder;).. Men nu er diverse vaser, og lysestager køb/bestilt, så nu bliver det som det bliver. Tror dog det bliver super flot alligevel. Vasen er en trebenet vase som bliver produceret på Bornholm, og er utrolig smuk... Pga af designet behøver man ikke så mange blomster synes jeg! Det bliver nogle enkelte smukke roser i pastel rosa, samt nogle let grøn pynt.. (dette har vi endnu ikke helt fundet ud af endnu..).. var dog i blomsterhandleren idag for at taler om blomster/roser og de ville vende tilbage med hvad der var muligt i september måned. Dertil skal vi have to lysestager i retro stil, i en smuk pastel blå farve. Fandt dem i idé møbler til 45 kr. stk... fik 10 %, så det var en fin pris. Dertil har jeg købt nogle bord nr. holder fra ikea. Dette bliver primært bordpyntet.. Så laver jeg selv flotte menukort som skal ligge på tallerken, som er i samme stil som vores indbydelser. Menu-kortene skal bindes med sesal snor hvor navneskilten skal bindes fast! Tror det bliver smukker smukt, og enkelt. Ved det dog ikke endnu.... I får lige nogle billeder af de forskellige ting:
 3. Kan varmt anbefale CPH Bridal ved vesterport! Super søde ekspedienter som virkelig gør en dyd ud af at gøre din dag helst special! Flot luftig butik, med en fantastisk udvalg af smukke kjoler i mange prisklasser! De tager sig god tid til dig, og lytter!!!
 4. Hov
 5. Overvejer selv denne flotte brudeopsætning
 6. Vi skal selv til Kos, hvor vi skal bo på et 5 stjerner luxus hotel, med havudsigt og halvpension = 8 dage for 12.000 for to pers.
 7. Jeg har fået advarsels status??

  1. Show previous comments  1 more
  2. M.Rose

   M.Rose

   Mon ikke det er en af de fejl der er i forbindelse ed opdateringen af forummet.. Der er vidt flere som har samme problem :)

  3. Fuglebek
  4. Sisseldam

   Sisseldam

   Okay, så er jeg mere rolig:)

 8. Hmm... ved ikke lige hvordan du gør? men har søgt på sælgeren på esty og skoene kommer ikke frem:/
 9. Endelig finder jeg skoene der kunne være perfekte til mit bryllup, men aner ikke hvor de er fra?? Jeg ønsker en pastelfarvet sko/sandal med max 6-7 cm hæl samt en blomst af en art ved snuden ligesom de sko!! Kan i hjælpe mig
 10. Gerne:) - det kan måske være du sælger?
 11. Ja det kunne jeg selvfølgelig gøre, men når alt kommer til alt, synes jeg desværre prisen er lidt for peberet til mig desværre. Så må nok hellere se mig efter noget andet før jeg bliver alt for forelsket i disse smukke pieces:)
 12. Synes en af disse ser meget spændende ud... ville dog gerne se et nærbillede:) http://Janniebaltzer.com/blossom http://Janniebaltzer.com/erin
 13. Uhh jaa, hun laver godt nok nogle flotte pieces!! Meen wow, en pris:/ fandt eller et jeg synes ville være perfekt - men 1700 kr. BUM, det er godt nok alt for dyrt til hvad jeg har lyst til at bruge desværre:/
 14. Tusind tak for links, jeg kigger lige på det. Sløret er det jeg har på på billedet, og regner da med at sløret kommer til at sidde lige over knolden:)
 15. Tjaaa... men slør det skal jeg jo have på så lige meget hvilken frisure jeg skal have så kan man nok ikke komme til at se den 100%, andet end hvis jeg smider sløret på et tidspunkt.