Sisseldam

Medlem
 • Content count

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Sisseldam

 1. Hejsa:) - skal giftes d. 07 september i år, og sidder og spekulere over hvilket tema jeg skal køre efter, og hvordan vores borddækning skal være:) Vi skal holde bryllupsfesten på en smuk nyrenoveret kro der ligger midt ude i skoven og stedet er simpelthen så smukt og idylisk. Kroen har fået en smuk make-over med nye flotte og lyse plankegulve, Hvidt, Hvidt, Hvidt, store smukke vinduer og hele kroen rummer báre af hygge, sjæl, romantik og den rustikken stil. Når men for at komme til sagen har jeg længe været inspireret af dette bryllupsbord som ses på billederne, da jeg synes det ville passe godt til vores location og temaet "tag naturen med ind". Men er alligevel i tvivl... Vi skal sidde ved runde borde og jeg vil derfor ikke have nogle høje lysestager stående da jeg er bange for at man ikke ville kunne tale ordentlig sammen. Vi har inviteret 55 personer og det derfor meningen at der skal være 5 runde borde med plads til 11 personer hvert sted. Synes farverne er utrolige smukke, men er ikke sikker på at det lige er den lilla farve jeg vil bruge som gennemgående farve. Ønsker dejlig også at man skal kunne se en lighed mellem min brudebuket og temaet til festen. Men brudebuket og farve skal så sådan cirka ud som på billederne, og det må gerne være de her smukke bonderroser, eller pæoner som brugt til borddækningen. Hvad synes i? Er det for kedeligt, eller har i nogle foreslog ?
 2. De roser du har på billedet er utroligt flotte, og kunne passe perfekt!! Har dog lige været indenom blomsterhandleren for at tale om hvilke roser der var mulige at få til september. Bliver spændende når hun vender tilbage:))) Kan du virkelig heller ikke få pæoner til aug??. Det er jeg da sikker på man kan.
 3. Hej piger. Uhhh nu nærmer tiden sig snart, og der er sket meget siden dette indlæg. Er fået helt fra dette borddækning... Synes det var svært at finde nogle spejlfade overhovedet, og hvis jeg endelig fandt nogle kostede de en bondegård, eller var ikke særlig flotte, eller store nok. Dertil er vi gået en del over budgettet, så der må spares nogle steder;).. Men nu er diverse vaser, og lysestager køb/bestilt, så nu bliver det som det bliver. Tror dog det bliver super flot alligevel. Vasen er en trebenet vase som bliver produceret på Bornholm, og er utrolig smuk... Pga af designet behøver man ikke så mange blomster synes jeg! Det bliver nogle enkelte smukke roser i pastel rosa, samt nogle let grøn pynt.. (dette har vi endnu ikke helt fundet ud af endnu..).. var dog i blomsterhandleren idag for at taler om blomster/roser og de ville vende tilbage med hvad der var muligt i september måned. Dertil skal vi have to lysestager i retro stil, i en smuk pastel blå farve. Fandt dem i idé møbler til 45 kr. stk... fik 10 %, så det var en fin pris. Dertil har jeg købt nogle bord nr. holder fra ikea. Dette bliver primært bordpyntet.. Så laver jeg selv flotte menukort som skal ligge på tallerken, som er i samme stil som vores indbydelser. Menu-kortene skal bindes med sesal snor hvor navneskilten skal bindes fast! Tror det bliver smukker smukt, og enkelt. Ved det dog ikke endnu.... I får lige nogle billeder af de forskellige ting:
 4. Kan varmt anbefale CPH Bridal ved vesterport! Super søde ekspedienter som virkelig gør en dyd ud af at gøre din dag helst special! Flot luftig butik, med en fantastisk udvalg af smukke kjoler i mange prisklasser! De tager sig god tid til dig, og lytter!!!
 5. Hov
 6. Overvejer selv denne flotte brudeopsætning
 7. Vi skal selv til Kos, hvor vi skal bo på et 5 stjerner luxus hotel, med havudsigt og halvpension = 8 dage for 12.000 for to pers.
 8. Jeg har fået advarsels status??

  1. Show previous comments  1 more
  2. M.Rose

   M.Rose

   Mon ikke det er en af de fejl der er i forbindelse ed opdateringen af forummet.. Der er vidt flere som har samme problem :)

  3. Fuglebek
  4. Sisseldam

   Sisseldam

   Okay, så er jeg mere rolig:)

 9. Endelig finder jeg skoene der kunne være perfekte til mit bryllup, men aner ikke hvor de er fra?? Jeg ønsker en pastelfarvet sko/sandal med max 6-7 cm hæl samt en blomst af en art ved snuden ligesom de sko!! Kan i hjælpe mig
 10. Hmm... ved ikke lige hvordan du gør? men har søgt på sælgeren på esty og skoene kommer ikke frem:/
 11. Hej tøser. Har brug for hjælp til at finde hårpynt der passer til håropsætningen på billedet:) (nr 1) Tror jeg er kommet frem til at skulle have denne hårpåsætning til mit bryllup, og synes faktisk hårpynten også er meget flot! Jeg skal have et laaaaangt slør på, som i også kan se på billedet. Har i nogle bud på hvor dette skønne hårpynt kan opstøves henne? Kom gerne med andre bud hvis det er. Hårpynten kunne også være noget som på billedet nr. 2, er nemlig i tvivl om om det ville være pænt med hårpynt på siden af frisuren når jeg netop har sådan et langt slør på.
 12. Gerne:) - det kan måske være du sælger?
 13. Ja det kunne jeg selvfølgelig gøre, men når alt kommer til alt, synes jeg desværre prisen er lidt for peberet til mig desværre. Så må nok hellere se mig efter noget andet før jeg bliver alt for forelsket i disse smukke pieces:)
 14. Synes en af disse ser meget spændende ud... ville dog gerne se et nærbillede:) http://Janniebaltzer.com/blossom http://Janniebaltzer.com/erin
 15. Uhh jaa, hun laver godt nok nogle flotte pieces!! Meen wow, en pris:/ fandt eller et jeg synes ville være perfekt - men 1700 kr. BUM, det er godt nok alt for dyrt til hvad jeg har lyst til at bruge desværre:/
 16. Tusind tak for links, jeg kigger lige på det. Sløret er det jeg har på på billedet, og regner da med at sløret kommer til at sidde lige over knolden:)
 17. Tjaaa... men slør det skal jeg jo have på så lige meget hvilken frisure jeg skal have så kan man nok ikke komme til at se den 100%, andet end hvis jeg smider sløret på et tidspunkt.
 18. Okay tak:) jeg prøver
 19. Er også netop blevet færdige med vores invitationer. Vi er selv meget tilfredse med resultatet. Invitationerne har en lidt rustik stil, med økologisk papir og sisalsnor omkring. Det hele er lavet som en slags pakke, som skal pakkes op. På billedet ses den færdige invitation samt et billede af selve invitationen.
 20. Hejsa:) Skal selv giftes på Bornholm til september (07.09.13.), og ville da lige nævne den frisør jeg har bestemt mig for at bruge til håropsætning. Det er en rigtig skøn frisør ved navn Trine, som har frisør salonen i Rønne "Trine Engel". Hun koster ca. 1000 kr.
 21. Hold da op ... nu bliver jeg jo næsten helt rørt jo! Ihh det var sgu en dejlig dag altså!
 22. Hehe det var sødt sagt;) håber da han får en lille klump i halsen, eller sus i maven.
 23. Hejsa. Jeg synes virkelig også at det er en smuk kjole, som virkelig sidder smukt på dig! Som før nævnt fremhæver kjolen din kjole din flotte talje og barm (gid jeg havde sådan en smuk barm). Så synes absolut ikke du skal tænke mere på om det nu var den forkerte kjole! Nyd nu du har fået købt din en kjole som du forhåbentlig føler dig smuk i! Det er det vigtigste.
 24. Ihh tusind tak:I - dejligt at høre lidt respons fra andre:) Hvor har du købt din kjole henne?? bliver da helt nysgerrig efter at se den, især når du siger den minder lidt om den her kjole. Ja jeg tænkte også da hun sagde 3.500 kr. til sløret, men da jeg fik det på synes jeg bare virkelig det var prikken over i'et. For havde aldrig i min vildeste fantasi tænkt at mit slør skulle være så langt - og havde faktisk slet ikke tænkt over sløret før jeg fik dette smukke lange på. Prøvede også nogle der var kortere men synes det var synd at sløret i så fald, ville lave sådan et cut ibag. Så vil 100% anbefale dig i det mindste at prøve sløret! Jeg købte min kjole i Nicolai. Hvis du vil kan du se min kjole HER <-- direkte link til min oplevelse af at finde KJOLEN (som så minder lidt om din).. (tag dig ikke af at lyset på billederne er mega skod, så kjolen kommer ikke helt til sin ret) Det med, at det er synd at sløret laver et cut bagi hvis det er for kort, fik jeg også at vide i butikken. Der blev vi også enige om at det skulle være et langt slør. Jeg har slør på på billederne, som minder om det du prøvede, men der var vidst noget med at farven var forkert til kjolen eller noget.. Så har ikke købt det, men det er sådan et slør jeg vil have - bare i rigtig farve.. Hold da op, det er da virkelig også en smuk kjole, og passer rigtig godt til dig synes jeg! Som du selv siger, minder vores kjoler faktisk meget af hinanden hihi :D og kan også godt se at dig og din kjole sagtens ville kunne bære en smukt langt slør som du jo også har på, på billederne. Så ud med dig og køb et langt slør, det tror jeg ikke du vil fortryde. Men mon ikke man kan få noget der er billigere end 3500 kr. ? hvis man leder længe nok så dukker det nok op. Jeg havde bare hverken tiden eller lysten til at finde noget andet - men kan godt se at 3500 kr. er MEGA mange penge for et slør. Der er heller INGEN der får lov til at klippe i det til mit bryllup!!! Køber et biilligt slør til 100-200 kr, som jeg tager på når vi skal danse brudevals, så kan gæsterne gå lov til klippe i det hehe