Musenberg

Medlem
 • Content count

  1,542
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Musenberg

 1. Jeg synes ikke jeg kan finde rhinesten der er flade på den ene side?
 2. Vi var på Hawii og det kan anbefales. Sikke nogle fede steder og oplevelser vi fik
 3. Flotte billeder fra jeres rejse
 4. Det havde jeg. Det var lyserødt.
 5. Lidt blandet af vores Grande
 6. Jo jeg kan da godt huske det… Blir helt ked af at læse hvad der er sket. Har ikke så meget at sige men sender dig lige et STORT kram
 7. 2 års bryllupsdag idag :-)

  1. Marie E

   Marie E

   tillykke med bryllupsdagen

  2. Celi

   Celi

   Stort tillykke med dagen! :)

  3. Musenberg
 8. Jeg har en der ligner meget, i guld. Den er købt på Etsy (Australien) Jeg fik den aldrig brugt, da jeg købte et andet af Gadegaard Design.
 9. Hun er både dygtig og billig. Min kjole var alt for lang, det fiksede hun + 2 gallakjolers længde. Overdelen på min brudekjole skulle laves ret meget om og så skulle den syes 1 cm ud. Alt det for 500 kr. Jeg gav hende en kæmpe stor buket blomster også, for jeg synes det var alt for lidt hun tog for det store arbejde
 10. idag har vi været lykkelig gift i 700 dage <3 1 md til 2 års bryllupsdag :) Happy happy

 11. Jeg kigger nogle gange med herinde men ikke så tit. Laver ingen tråde men hjælper med at svare på spørgsmål hvis jeg kan. Min mand og jeg blev gift i 2012 og lever stadig lykkeligt sammen. Købte hus og flyttede sidste år. Før jul fik vi vores dejlige hund. Ingen børn og det var heller ikke planen. Min mand arbejder stadig i udlandet, så det er mig der passer hund og hjem og mit job. Jeg mødes et par gange om året med nogle af de andre brude fra 2012. Dejligt at have fået veninder den vej igennem. Har også mødt deres mænd nu
 12. Det er kurve til at stille på herre og dame toilette med forskellige nyttige ting i. Til damerne kan det være Hårlak, neglefil, tampon, en duft og forskellige andre ting der er i. Til herrerne kan det være gele, den store lokumsbog, skosværte, tandstikker osv der i.
 13. Vores Dj stille op i festlokalet mens der var reception i et andet lokale. Så var musikken klar under maden… Næsten ikke nødvendigt med alle de indslag vores gæster kom med Vi dansede brudevals lige inden midnat og derefter var der natmad og dans. Han blev til festen sluttede kl. 6 næste morgen.
 14. Vores bryllupskage var med Hindbærmousse og ferreoRoche creme. Overtrukket med hvid chokolade. Den var et hit
 15. Vi rejste til Hawaii 3 dage efter brylluppet. Fantastisk bryllupsrejse
 16. Her er min lille hunde-Basse
 17. Familie forøgelse i morgen <3 Vi bliver plejeforældre for den dejligste "dreng"

  1. Show previous comments  4 more
  2. gybbelgobbel

   gybbelgobbel

   nååååårh!!! Ham vil vi da også gerne se billeder af!!!

  3. Musenberg

   Musenberg

   Alle dem jeg tog igår ku ikke overføres. Ved ikke lige hvad der sker for mit kamera. Øv øv

  4. Musenberg

   Musenberg

   Nu er der billeder i tråden med kæledyr

 18. Har en mand der forkæler mig mere end jeg fortjener… Han er bare en skatte <3

 19. Hej Jeg har set mig lun på nogle dyr, fx en flodhest der er hæklet... Er er der nogen af jer herinde der har et mønster på de tøj-dyr? Som vil dele?
 20. De er skam hjemmelavede. Og de tog lang tid at lave. Jeg synes de var så søde og havde ikke set dem før.Så derfor gik jeg igang med at lave dem.
 21. Vi overvejede at finde en fotograf på bryllupsrejsen og så tage kjolen med og få lavet TTD. Det endte i stedet for , at blive med Tina Liv, hvilket bestemt ikke var dårligt. Jeg elsker ALLE billederne og har kun fået ros for dem
 22. Mojn så længe - Nu går turen til Filippinerne :-)

 23. Jeg gav min mand et album med boudoir billeder og en tur til Le Mans
 24. Jeg går ud fra at den er til mig og der vil jeg så lige udspecificere at det var et eksempel, men samtidig at eksemplet var møntet på den lange kjoletråd, hvor jeg lagde min kjole ind for nylig og der blev pænt kommenteret på de efterfølgende kjoler - men - for whatever reason - ikke på min.. Jeg skriver det IKKE for at der nu skal komme en hel bunke - sikke en fin kjole dobbeltbrud - kommentarer i tråden, ej heller for at lyde sur eller fornærmet, men blot en observation, som jeg så har tolket således - og da tråden handler om ærlighed, fortæller jeg ærligt at sådan KAN det tolkes Hej, nej overhovedet ikke. Jeg havde faktisk ikke læst hvad du havde skrevet, så nej. Jeg svarede bare ud af første indlæg i denne tråd Og nu læser jeg lige igen, hvad du har skrevet. Som om jeg har kommenteret på andres kjoler men ikke din? Jeg ved slet ikke hvordan din kjole ser ud. Tror ikke jeg har set et billede af den?????
 25. Sådan har jeg det også... Vil lige tilføje, at jeg IKKE ser alles kjoler. Så er der en hvor jeg ikke har kommenteret noget, så behøver det ikke betyde, at jeg synes kjolen er grim eller ikke klæder kvinden, men kan være fordi jeg bare ikke har set billedet. Vi er her jo ikke for at såre hinanden. Jeg vil selv helst have at folk er ærlige. Men har da også prøvet at blive ked af kritik. Jeg husker fx godt hvordan min første DIY invitation blev modtaget - der var en der skrev " Ej helt ærlig, det kan du godt gøre bedre" FUCK det gjorde ondt, for jeg havde virkelig forsøgt på alle mulige måder. Den kommentar satte mig helt i stå med de invitationer. Heldigvis blev den næste slags modtaget pænt.