September12

Medlem
 • Content count

  96
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

September12 last won the day on February 3 2012

September12 had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About September12

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 03/07/1978

Profile Information

 • Vielses dato
  01.09.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Asferg
 1. Åhhh hvor er jeg bare glad for at høre det De vil ind for at smide ris, gemme forskellige sager (knive, gafler, skeer, underbukser, bh osv) flytte rundt på møbler og hvad de ellers kan finde på. Ved godt at det "bare" er for sjov, men har bare slet ikke lyst til at de skal ind i og rode rundt i vores sager. Håber på de IKKE kommer ind Tak for de hurtige svar
 2. Nu nærmer dagen sig med hastige skridt og vores venner er gået i gang med "operation få fat i vores husnøgler". Så vi vogter over nøglerne dag og nat Men har lige fundet ud af at nogle af vores venner, har bestemt sig for ,at hvis ingen får fat i vores nøgler, så ringer de til en låsesmed på lørdag Har lige brug for at vide om det er helt lovligt??
 3. Her er min, som jeg selv har hamret ud af en sølv mønt
 4. Hejsa Du har godt nok lavet en til mig af Asferg Kirke men der er bagsiden af kirken, kan du mon lokkes til at lave et fra forsiden?? Skal jeg finde et billede af den??
 5. Uhh her købte jeg også rigtig fine kjoler til vores piger. De har mange flotte kjoler, de koster ikke ret meget og en fantastisk service
 6. Så fik jeg løst problemet, det handler bare om tålmodighed
 7. Super flotte chokolader Jeg har selv været i gang med projektet, MEN jeg kan ikke få billedet til at fylde hele tekstboksen, der kommer en hvid kant hele vejen rundt. Hvad gør jeg galt?
 8. Hej Datosøster Vi har heller ikke været ude og kikke på ringe endnu, regner dog med at vi skal afsted i næste uge
 9. Jeg er i fuld gang med at lave bodhæfter, har lige et enkelt spørgsmål Hvordan har i andre sat siderne sammen???
 10. Hvor er de bare superlotte Ved du om de køber "gammelt" guld?
 11. Jo da, har du ikke en e-mail jeg kan sende den til? Jo da - tusind tak pia.mohr1@skolekom.dk
 12. Jeg har modtaget din mail - tusind tak
 13. Så kom "problemet" med de runde duge også til mig. Min mor har hele tiden sagt, at hun nok skulle lave/sy dugene til os. Vi havde besluttet, at købe stoffet i Stof & Stil, og så ville hun gøre et eller andet og vupti vupti så var dugene klaret, godt nok ikke runde duge - men noget halløj med hjørnerne. Jeg er slet ikke i tvivl om, at min mor vil kunne lave det rigtig pænt. Mennn nu er jeg blevet i tvivl - ser det ikke pænere ud med runde duge til runde borde? Jeg ved bare ikke helt med de der dunicel duge, er de pæne? Hvordan er kvaliteten? AnnaPerenna du skriver i køber Ikea lagner, hvad gør i så ved dem? Klipper i dem runde, eller lader i dem være firkantede eller hvad? Hvad har i andre med runde borde gjort?
 14. Sejt Så behøver jeg ikke lede flere steder efter det, kunne du måske lokkes til at sende det til mig?
 15. Jeg er helt vild med den med hjertet i baggrunden Hvor har du fundet baggrunden til dette monogram?